منم تا چندسال پیش که تنها منبع خبریم تی وی بود فک میکردم سال 88،چار نفرالکی اغتشاش کردن!
اگه کشور ایرانی که الان هست رو دوست ندارین میتونین برین که امریکایی که دوست دارین. در ضمن من خیلی هم کشورم رو دوست میدارم و اگه امریکا گزینه روی میز شکسته اس رو اجرا کنه که غلط میکنه پا میشم میرم جبهه یه بمب اتم عمودی میزنم تل اریو سوراخ بشه
لاحَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ
من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخی شمع و شکر هیچ مگو
سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
ور از این بیخبری رنج مبر هیچ مگو
بسیار توهم جالبی زدین
همونطور که مردم در زمان شاهان پهلوی 50 سال مبارزه کردن تا بیرونشون کنن و از ایران بیرون نرفتن ما هم نمیریم...ما هم مثله امام علی که 25 سال سکوت کرد سکوت میکنیم تا موقع فریاد برسه
ز ما اگه بتی شکست بت های تازه جاش نشست
کاشکی بهمون ویزا میدادن میگفتن بفرما هر جا دوست داری برو...
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
شیعه ستیز تر از حسن اللهیاری نداریم ! آره آمریکا مهد آزادیه وقتی با لباس تشیع بیای به سنی فحش بدی , بعد سنی هم (بعضی هاشون) بخاطر توهینای اللهیاری میره داعش سر 100 تا شیعه رو میبره , چه دفاع جالبی میکنه اللهیاری و چه آزادی جالبی داره آمریکا !حرفای این حسن اللهیاری شده آمپول دوپینگ داعشی ها ! هر وقت دیدیدیمش داره بهمون , به مراجعمون , به رهبرمون فحش میده , آره خوب آمریکا قربون صدقه ی همچین آخوندی رو هم میره ! چرا که نه !
اینطور که من متوجه شدم ایران مهد صلح و دوستی هست و دیگر مناطق کره ی خاکی وحشیو الاغو حیوانو اینا.. درست فهمیدم؟
و همینطور فهمیدم جمعیت بهشت باید حدود 80 میلیون باشه اگه همین الان همه چی تموم شه و اون 6 میلیارد میرن جهنم.. اینم درست فهمیدم؟؟
میگم اگه چیز دیگه ایی رو باید بدونم بگید روشن شم خو
هیچکی نگفته که جمعیت بهشت 80 میلیونه ما بحثمون یه چیز دیگست اما دلم نمیاد جوابتو ندم من خودم یکی از جهنمی ها هستم
اما درباره حرف اول تون همه دنیا وحشی نیستن اما خب ببینید پلیس امریکا روزانه حداقل یه سیاه پوست رو میکشه اگه این جور باشه پلیس ایران باید روز یه کرد یا بلوچ یا ... رو بکشه ایا میکشه؟اگه کشت اون وقت من میگم دولت ایران هم مث امریکاست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)