خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 60
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات

درامد در کنار گذراندن پزشکی( فقط 23 سال به بالاها بیان )

سلام دوستان ... دوستانی که سنشون یه مقدار بالا رفته و میخوان پزشکی بخونن ، برنامه ای واسه درامد در کنار درس خوندن دارن ... به عنوان مثال اگه 23 یا 24 سالگی دانشجو پزشکی بخوان بشن تا 30 سالگی حداقل میخوان چکار کنن ... اینجا برنامه هاتونو بذارید

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      تاپیکتون عالی بود...به نظر من کار در منزل،مسافرکشی،و مشاوره املاک و هزاران کار...اما هیچی پزشکی خودشون نمیشه...
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      از هیچی باید شروع کنن...یعنی باید پول یدشونو بخورن و اجر مخشون...همین
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      پیشنهادم بورس و تدریسه ... کلا کارایه پاره وقت .... البته شنیدم کسایی که دندان پزشکی میخونن میتونن از سال پنجم کار کنن ...

5. Top | #5
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سلام همگی

منظور اینه شما میخوای پزشکی بخونی و درکنارش درآمد داشته باشی؟
      شما مدرک کارشناسی چه رشته ای رو دارین؟
      اینجور مواقع سردرآوردن از حسابداری و کامپیوتر خیلی عالیه.
      شما دوسال اول پزشکیو بگذرونی،بعد از قبولی امتحان پایه باید تو بیمارستانا و درمانگاها کار کنی و کار یادبگیری، حقوق میدن. نمیدونم چقدره.ولی فکر نمیکنم خیلی هم کم باشه! هرچی بالاتر برین بیشتر میشه.
      تو اون دوسال پایه هم میتونین اگر سرمایه کم دارین،بذارین تو کار خرید و فروش.
      مثلا با دوستتون شریک بشین یه زمین کوچیـــک بخرین،با کم امرار معاش کنین،یه ماه بعد،دو ماه بعد بفروشین با سود. سرمایه گذاری خوبیه.تو شمال که جواب میده.
      +من یه چیزایی هم راجبه کارهای کامپیوتری دانشجویی شنیدم،حقوقشم البته حدودا باید 200-300 باشه ،اینو تو روزنامه ها هم هست و واسه هر شهر فراخوان میدن.آزمون و ازین جور چیزا هم نداره.فقط باید مسلط به چندتا برنامه ی ساده باشین.
      + کارشناسی چه رشته ای دارین؟ سعی کنین از اون رشته یه کار موقتی برای خودتون ایجاد کنین بعد حتی اگر پیشرفت داشتین ادامه بدینش. آیه نازل نشده که دکتر فقط باید پزشکی کنه مخصوصا وقتی قبلا یه رشته دیگه خوندین..
      + بازاریابی های مختلفی هم داریم با حقوق و مزایای متفاوت.البته تو روزنامه ای ها رو چندان بهشون اعتماد نکنین چون اغلب دروغ و ریاکاریه.
      + تو نت سرچ کنین سایت استخدام.براتون باز میشه و ببینین...
      + حتی الامکان تو هیچ آزمونی ثبت نام نکنین چون فقط جهت پول گرفتنه.فقط نگاه کنین ببینین مثلا با یه حقوق متعادل یا یه کار موقتی و نیمه وقت تو شهرتون کجاها و چطوریاست..
      +گول تبلیغات اضافه رو هم نخورید

+دستم کف ک
      رد :troll (16): :troll (22):

با دلام*_*

6. Top | #6
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات

Lightbulb

بله تدریس هم جزو کارای خوبه.اما هم نیاز به تسلط کافی داره، هم حوصله و هم شاگرد.
      شما که نمیتونی اول کاری وقتی دبیر میشی یه ش
      اگرد برای خودت جور کنی جلسه ای 30 تومن یا بیشتر بگیری!
      خودتون باشین این پولو به یه دبیر ناشناس و تازه تدریس میدین؟
      نــــچ
      مجبوری،باید از جلسه ای 5تومن شروع کنین

با دلام*_*

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      واسه شهرایه کوچیک فکر نمیکنم اینظور باشه ... به عنوان مثال تو اهواز ساعتی 30 تومن تدریس میکردم خودم ...

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      ممنون بابت ایجاد این تاپیک. منم همین سوالو داشتم.
      من کارم طوریه که حداقل باید هفته ای سه رو برم. به نظرتون میشه؟من مبخوام برم دندون آزاد(قانونا مجاز به شرکت در سراسری نیستم) کاش یکی برنامه ترمهای اول دانشگاه آزاد رو میذاشت ببینیم چه روزایی و چه ساعاتی کلاس دارن؟
      از طرفی هم سنم بالاست و هم اینکه بخوام برم آزاد کلی هزینه داره. مجبورم کارکنم.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      سلام
      ممنون بابت ایجاد این تاپیک. منم همین سوالو داشتم.
      من کارم طوریه که حداقل باید هفته ای سه رو برم. به نظرتون میشه؟من مبخوام برم دندون آزاد(قانونا مجاز به شرکت در سراسری نیستم) کاش یکی برنامه ترمهای اول دانشگاه آزاد رو میذاشت ببینیم چه روزایی و چه ساعاتی کلاس دارن؟
      از طرفی هم سنم بالاست و هم اینکه بخوام برم آزاد کلی هزینه داره. مجبورم کارکنم.
      نهایتش بشه مقاله های بچه ها و تزهاشونو نوشت اونم در صورت داشتن تسلط کافی و خیلی زیاد و حوصله بسیار زیادتر
      وگرنه پزشکی خوندن چنین امکان و وقتی رو نمیده!!! که کاری هم بکنی کنارش اصلا و ابدا به اینها فکر هم نکنید
      حجم دروس به شدت سنگین و مطالب بسیار سخت!
      مثلا همین بافت رو شما میخوای چقدر بخونی در روز که بری کار هم بکنی؟
      اینجا ریاضی نیست فورمول بذاری هر صفحه چندین وازه تخصصی داره با پیچیدگی های خودش
      این فکر و عنوان تاپیک با کمال معذرت مسخره ترین چیزی که تا الان شنیدم.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dynamic نمایش پست ها
      نهایتش بشه مقاله های بچه ها و تزهاشونو نوشت اونم در صورت داشتن تسلط کافی و خیلی زیاد و حوصله بسیار زیادتر
      وگرنه پزشکی خوندن چنین امکان و وقتی رو نمیده!!! که کاری هم بکنی کنارش اصلا و ابدا به اینها فکر هم نکنید
      حجم دروس به شدت سنگین و مطالب بسیار سخت!
      مثلا همین بافت رو شما میخوای چقدر بخونی در روز که بری کار هم بکنی؟
      اینجا ریاضی نیست فورمول بذاری هر صفحه چندین وازه تخصصی داره با پیچیدگی های خودش
      این فکر و عنوان تاپیک با کمال معذرت مسخره ترین چیزی که تا الان شنیدم.
      شما مگه از ریاضی چقدر میدونین که اینطوری میگین. ریاضی فقط یه فرموله؟ مغز آدم درد میکنه از فکر کردن!
      حالا انشاله میبینم واقعا پزشکی سخته یا رشته های ریاضی.
      راستی من دندون میخوام برم نه پزشکی.
      روز خالی داشته باشم میتونم کار کنم. مگه اینکه کلا همه روزا پر باشه. شما برنامه تو نداری ببینیم؟ البته اگه دانشگاه آزادی

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما مگه از ریاضی چقدر میدونین که اینطوری میگین. ریاضی فقط یه فرموله؟ مغز آدم درد میکنه از فکر کردن!
      روز خالی داشته باشم میتونم کار کنم. مگه اینکه کلا همه روزا پر باشه. شما برنامه تو نداری ببینیم؟ البته اگه دانشگاه آزادی
      از ریاضی اینو میدونم که قبل از پزشکی مهندسی خوندم تهران!
      پزشکی سختیش یه چیز دیگه ای هست دوست عزیز. حجم مطالب غیر قابل قیاس هست. شما الن بیولوژی نخوندی نمیدونی چی میگم انشا الله سال بعد این موقع وقتی بعد از 20 بار خوندن زیست یهو سی درصد زدی متوجه منظورم میشی حالا درسای دانشگاه به کنار.
      برنامه تمام روزها کلاسه غیر از پنج شنبه
      شنبه تا 12 زبان تخصصی
      یک شنبه اناتومی و بیوفیزیک تا 4 بعد از ظهر
      دو شنبه بیوشیمی و بیو عملی و ....تا 6 عصر
      سه شنبه اناتومی عملی و بهداشت و عمومی تا 4
      چهارشنبه دروس عمومی تا 6
      فقط بحث اینه مثلا درسی مثل اناتومی و بافت رو اصلا نمیشه با یکی دوروز در هفته جمعش کرد هر روز خوندن میخوان خوندن سنگین!!!
      شما برو یه کتاب بافت شناسی پایه از کتابخونه بگیر بخون نویسندش جان کوییرا هست یا یه اناتومی گری بگیر یا اسنل ببین اصلا میتونی بخونیشون بعد ببین چقدر طول و تفسیر اضافی بدرت از کنکور داره تو امتحاناشون. اون وقت میرسی به حرفم که نمیشه کار کرد در کنار تحصیل پزشکی
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من آهنگسازم میشینم تو خونه به مشتری هام میرسم
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

13. Top | #13
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      من با ریاضی کاری ندارم، فقط اینو میدونم که پزشکی خیلی وقت میخواد، اگه میخوای پزشکی بشی که تو جایی مثل تهران تو رو بشناسن و بیان مطبت، باید خیلی درس بخونی و از تمام روزت برای درس خوندن بهره ببری، فقط در این حد میتونم بگم.

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      یه کلام پزشکی یعنی شناخت و عشق یعنی اگه نمیدونی چیه و ذاتا عاشقش نیستی اصلا واردش نشین که بدجور زندگیتون تباه میشه .ایشالا اگه قبولشدید این حرف منو متوجه میشید .
      ?
      ویرایش توسط bbehzad : 18 اردیبهشت 1394 در ساعت 01:38

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقاجون بحث بيخودي نکنين فک کنيد تا به يه نتيجه برسيم... عاره عاقا همتون صد برابر پزشکيا از درساشون خبر داريد پونصد برابر مهندسيا هم,رياضي بلديد.
      الان يه مشکل مطرح شده که امکان داره هر کدوممون بهش بر بخوريم. پس بيايد به جاي جدال, هم فکري کنيم شايد به نتيجه رسيد..
      کاراي بازاريابي اينا مناسب نيس چون سخت و وقت گيره و چيزي جز خستگي نداره. دوستم واسه بيمه بازاريابي ميکرد ديگه يوني نميومد!
      کاراي خونگيم بازم وقت گيره و پول چنداني نداره مثلا بسته بندي کردن و ....
      از رشته خودمونم اگه ميتونستم پول در بيارم که ديگه کنکور نميدادم!
      راننده تاکسيم سرمايه اوليه نه ميليون اينا ميخواد که حداقل پرايد بخري چون الان ديگه کسي سوار پيکان نميشه..

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)