خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 60
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad mirzaie نمایش پست ها
      این حرف اصن درست نیس.من پزشکی دانشگاه میخونم و شیمی هم تدریس میکنم هم خصوصی هم تو اموزشگاه. به درسمم میرسم.البته اوایلش سخت بود چون نمیتونستم هماهنگشون کنم اما الان خداروشکر خوبه
      چه عجب - بالاخره یه دانشجوی پزشکی هم دیدیم
      خب دوست عزیز -یک بیشتر شفاف سازی کن - هم از خودت بگو و هم پیشنهاد و توصیه هات به ماها - مثلا اگه جای ما بودی الان چیکار میکردی ( هر چند در مقابل شماها آش خوریم خخخخخ )‌

2. Top | #47
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yek.Doost نمایش پست ها
      اینم حرفیه ها ؟
      پسرخ خاله هام دو تا نسخه پیچی میکنن - پول خوبی در میارن - تازه کلی وسایل هم خودشون میارن و میفروشن
      یه دوره نسخه پیچی هست 400 تومنه -با مدرک
      پسر خالم میگه بیا همین طوری یادت بدم
      من که واسه پولش نمیرم ولی پیشنهاد بدی نیست - یه سر و گردن جلو می افتیم - نظرت چیه ؟
      عاره تو تهران ياد ميدن با مدرک. اونم نسخه پيچ. ولي متاسفانه تو تهرانه و من در دور دست ها...
      بعدشم معلوم نيس تو شهر ما هم اين افرادو استخدام ميکنن يا نه
      ویرایش توسط saeid_NRT : 18 اردیبهشت 1394 در ساعت 14:51

3. Top | #48
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این حرف اصن درست نیس.من پزشکی دانشگاه میخونم و شیمی هم تدریس میکنم هم خصوصی هم تو اموزشگاه. به درسمم میرسم.البته اوایلش سخت بود چون نمیتونستم هماهنگشون کنم اما الان خداروشکر خوبه
      درس هاي شما هم جزوه ايه يا منبع ميخونيد؟
      اگه جزوه ايه واسه امتحان علوم پايه کتابايي مث کتاباي کنکور هستن که بشه فقط ردش کرد؟

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      عاره تو تهران ياد ميدن با مدرک. اونم نسخه پيچ. ولي متاسفانه تو تهرانه و من در دور دست ها...
      نظرت چیه ؟‌برم تو کارش
      مدرک رنگ آمیزی - تراشکاری - نجات غریق - کار آفرینی -تعمیرات سخت افزار هم دارم - فکرش رو بکن یه مدرک نسخه پیچی هم بیاد کنارش خخخخخ

5. Top | #50
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نظرت چیه ؟‌برم تو کارش
      مدرک رنگ آمیزی - تراشکاری - نجات غریق - کار آفرینی -تعمیرات سخت افزار هم دارم - فکرش رو بکن یه مدرک نسخه پیچی هم بیاد کنارش خخخخخ
      عاره بابا اگه تهراني برو. ولي مدرکشو داشته باش ديمي ياد نگير که فقط وقتتو تلف ميکني.

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اهوازیم - اوهوووم - پیگیرش میشم
      حالا بذار ببینم بچه های دیگه چه پیشنهادی دارن

7. Top | #52
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چه عجب - بالاخره یه دانشجوی پزشکی هم دیدیم
      خب دوست عزیز -یک بیشتر شفاف سازی کن - هم از خودت بگو و هم پیشنهاد و توصیه هات به ماها - مثلا اگه جای ما بودی الان چیکار میکردی ( هر چند در مقابل شماها آش خوریم خخخخخ )‌
      اوایلش میگم سخته چون به قول دوستمون کتاب بافت خیلی حجیمه اما تو پزشکی همه چیز کتاب مهم نیس بلکه یه سری نکات بالینی باید بلدباشی که اونم بعد یه ترم امتحان دادن دستت میاد. من ترم 1 معدام شد 15 ترم دو شدم 17. از اواخر ترم دو خصوصی تدریس میکردم.تو ترم سه وچهار افت کردم اما کم کم برگشتم به همون دوران
      بهترین گزینه تدریس و مشاورس و بیشتر دوستان من هم تو دانشگاه این کارو انجام میدن. مثه دوستمون میشه از توانایی های خودمونم استفاده کنیم مثه موسیقی و..
      ولی به نظر من بهترین گزینه تدریسه

8. Top | #53
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درس هاي شما هم جزوه ايه يا منبع ميخونيد؟
      اگه جزوه ايه واسه امتحان علوم پايه کتابايي مث کتاباي کنکور هستن که بشه فقط ردش کرد؟
      یه سری درسا جزوه میخونیم یه سریارو کتاب میخونیم
      ترم 1و2 بیشتر کتابی بودیم اما الان جزوه حرف اول رو میزنه.چون استاد مهترین نکاتی که یه پزشک باید بدونه رو میگه.
      اسون ترین امتحانی که میتونی فکرشو بکنی علوم پایس.دوستان من تو یک ماه خوندن همه نمراتشون بالای 130 بود
      واسه علوم پایه هم کتاب خلاصه و هم جزوه خلاصه وجو داره.هم سی دی اموزشی

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ببینین بچه ها به نظر من باید رفت سراغه تدریس کنکور. وارد شدنش سخته ولی شدنیه مخصوصا اگه دانشجوی پزشکی باشی بهتره.
      ?

10. Top | #55
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه سری درسا جزوه میخونیم یه سریارو کتاب میخونیم
      ترم 1و2 بیشتر کتابی بودیم اما الان جزوه حرف اول رو میزنه.چون استاد مهترین نکاتی که یه پزشک باید بدونه رو میگه.
      اسون ترین امتحانی که میتونی فکرشو بکنی علوم پایس.دوستان من تو یک ماه خوندن همه نمراتشون بالای 130 بود
      واسه علوم پایه هم کتاب خلاصه و هم جزوه خلاصه وجو داره.هم سی دی اموزشی
      واسه شيمي ساعتي چقد ميگيري؟
      کنکوري ميگي يا برا شهريوريا درس ميدي؟
      يه بار رفتم تو يکي از آموزشگاهاي شهرمون واسه تدريس شيمي, گفت دانش آموزا کسيو برا تدريس انتخاب ميکنن که شناخته شده باشه ولي واسه اينکه دلم نشکنه شمارمو گرفت:-d
      بعد رفتم قلم چي گفتم واسه تدريس اومدم گف بيا اين فرمو پر کن بعد برو خونتون:-d
      حالا خودشون ليسانس کشاورزي گرايش وزوز شناسي از آزاد سوراخ آباد بودنا!فک ميکردن نميشناسمشون!
      ویرایش توسط saeid_NRT : 18 اردیبهشت 1394 در ساعت 16:03

11. Top | #56
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من دقيقا نياز دارم بدونم چقد حقوق ميدن؟ مطمئني ميشه شيف وايساد بعد يه ترم؟
      اين قضيه مالي دقيقا يکي از مهمترين فاکتور هاي انتخاب رشته من هستش. البته اگه خدا بخاد و رتبه مورد نظرو بيارم.
      اون که میگفت میشه. در حد ماهی 1 تومن. ولی بعضیام میگن نمیشه. به هر حال نگران نباش اگه دنبال حقوق دانشجویی هستی بالاخره میشه یه کاری کرد کار نشد نداره. ولی دانشجویی نباید انتظار حقوق بالا داشته باشی

12. Top | #57
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بفرما شاهد از غیب رسید.!
      بعضیا پزشکی رو خیلی گنده میکنن. بابا یعنی همه دانشجوای پزشکی خرخونن مگه.
      منم میخواستم بگم شریف یه چیزایی میشنیدما..که بچه های شریف شب رو روز درس میخونن تفریح ندارن سر نمره باهم دعوا میکنن و ... آقا وقتی رفتیم دیدیم از این خبرا نیست. شرط میبندم پزشکی هم همینه.

13. Top | #58
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      @Yek.Doost

اصن اینجوری نیست که شما این بیمارستان اون بیمارستان راه بیفتین بگین دانشجوی پزشکی هستم کار میخوام
      شما رو برای یادگیری بیشتر و مسلط شدن و عادت کردن به شرایط پزشک تو بخش های مختلف بیمارستان و بیمارستان ها میبرن.
      حتی بخش نوزادان و......
      شما عضو کارورزی محسوب میشین..
      اونجا هم همه دکتر حسابتون میکنن. ترمای بالاتر که برین اصن همه چیز یه مریض با شماست.میسپارن دست شما. من فردا مامانم اومد میپرسم ببینم حدودا چقدر به دانشجوهای پزشکی حقوق میدن اینجا میگم.الان حدودا هم نمیدونم!

با دلام*_*

14. Top | #59
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من میدونم که در دوره دستیاری(رزیدنتی) در بیمارستان های خصوصی تحت نظر یک پزشک متخصص کار میکنن البته غیرقانونی هست و بیشتر به درد کسب تجربه و افزایش مهارت و تا حدی هم پول انجام میشه

15. Top | #60
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واسه شيمي ساعتي چقد ميگيري؟
      کنکوري ميگي يا برا شهريوريا درس ميدي؟
      يه بار رفتم تو يکي از آموزشگاهاي شهرمون واسه تدريس شيمي, گفت دانش آموزا کسيو برا تدريس انتخاب ميکنن که شناخته شده باشه ولي واسه اينکه دلم نشکنه شمارمو گرفت:-d
      بعد رفتم قلم چي گفتم واسه تدريس اومدم گف بيا اين فرمو پر کن بعد برو خونتون:-d
      حالا خودشون ليسانس کشاورزي گرايش وزوز شناسي از آزاد سوراخ آباد بودنا!فک ميکردن نميشناسمشون!
      من یه سه سالی هست که درس میدم شیمی کل دبیرستان و پیش هم خصوصی و هم اموزشگاه.خصوصی الان بگم زیر 50 نمیگم و اموزشگاهم که قراردادیه

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)