ویرایش توسط saeid_NRT : 18 اردیبهشت 1394 در ساعت 14:51
اوایلش میگم سخته چون به قول دوستمون کتاب بافت خیلی حجیمه اما تو پزشکی همه چیز کتاب مهم نیس بلکه یه سری نکات بالینی باید بلدباشی که اونم بعد یه ترم امتحان دادن دستت میاد. من ترم 1 معدام شد 15 ترم دو شدم 17. از اواخر ترم دو خصوصی تدریس میکردم.تو ترم سه وچهار افت کردم اما کم کم برگشتم به همون دوران
بهترین گزینه تدریس و مشاورس و بیشتر دوستان من هم تو دانشگاه این کارو انجام میدن. مثه دوستمون میشه از توانایی های خودمونم استفاده کنیم مثه موسیقی و..
ولی به نظر من بهترین گزینه تدریسه
یه سری درسا جزوه میخونیم یه سریارو کتاب میخونیم
ترم 1و2 بیشتر کتابی بودیم اما الان جزوه حرف اول رو میزنه.چون استاد مهترین نکاتی که یه پزشک باید بدونه رو میگه.
اسون ترین امتحانی که میتونی فکرشو بکنی علوم پایس.دوستان من تو یک ماه خوندن همه نمراتشون بالای 130 بود
واسه علوم پایه هم کتاب خلاصه و هم جزوه خلاصه وجو داره.هم سی دی اموزشی
ببینین بچه ها به نظر من باید رفت سراغه تدریس کنکور. وارد شدنش سخته ولی شدنیه مخصوصا اگه دانشجوی پزشکی باشی بهتره.
?
واسه شيمي ساعتي چقد ميگيري؟
کنکوري ميگي يا برا شهريوريا درس ميدي؟
يه بار رفتم تو يکي از آموزشگاهاي شهرمون واسه تدريس شيمي, گفت دانش آموزا کسيو برا تدريس انتخاب ميکنن که شناخته شده باشه ولي واسه اينکه دلم نشکنه شمارمو گرفت:-d
بعد رفتم قلم چي گفتم واسه تدريس اومدم گف بيا اين فرمو پر کن بعد برو خونتون:-d
حالا خودشون ليسانس کشاورزي گرايش وزوز شناسي از آزاد سوراخ آباد بودنا!فک ميکردن نميشناسمشون!
ویرایش توسط saeid_NRT : 18 اردیبهشت 1394 در ساعت 16:03
بفرما شاهد از غیب رسید.!
بعضیا پزشکی رو خیلی گنده میکنن. بابا یعنی همه دانشجوای پزشکی خرخونن مگه.
منم میخواستم بگم شریف یه چیزایی میشنیدما..که بچه های شریف شب رو روز درس میخونن تفریح ندارن سر نمره باهم دعوا میکنن و ... آقا وقتی رفتیم دیدیم از این خبرا نیست. شرط میبندم پزشکی هم همینه.![]()
@Yek.Doost
اصن اینجوری نیست که شما این بیمارستان اون بیمارستان راه بیفتین بگین دانشجوی پزشکی هستم کار میخوام
شما رو برای یادگیری بیشتر و مسلط شدن و عادت کردن به شرایط پزشک تو بخش های مختلف بیمارستان و بیمارستان ها میبرن.
حتی بخش نوزادان و......
شما عضو کارورزی محسوب میشین..
اونجا هم همه دکتر حسابتون میکنن. ترمای بالاتر که برین اصن همه چیز یه مریض با شماست.میسپارن دست شما. من فردا مامانم اومد میپرسم ببینم حدودا چقدر به دانشجوهای پزشکی حقوق میدن اینجا میگم.الان حدودا هم نمیدونم!
با دلام*_*
من میدونم که در دوره دستیاری(رزیدنتی) در بیمارستان های خصوصی تحت نظر یک پزشک متخصص کار میکنن البته غیرقانونی هست و بیشتر به درد کسب تجربه و افزایش مهارت و تا حدی هم پول انجام میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)