خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 60
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      بله فکر کنم. ولی برنامه هفتگی پزشکیا رو اینجا نوشته. دانشگاه آزاد اسلامی

ترم 1 اگه عمومیا رو حذف کنی میشه چند روز نصفه نیمه خالی کرد

این A و B که نوشته یکی شو باید برداشت دیگه؟
      اره یکیشو باید برداشت ولی دندون خیلی وقت ازادش بیشتره
      ?

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دندانپزشکی دروس مرتبط با پزشکی هم داره مثلا اناتومی رو اونا تا گردن میخونن ما تنه هم میخونیم و همینطوری بقیه اجزای بدن و مسایل مرتبط دلیل سبکتر بودنش اینه. البته خب یه سری مزایا داره دیگه.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

3. Top | #33
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      دندون خیلی وقت ازادش بیشتره
      خدا از دهنت بشنوه. پس حله دیگه

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان پيشنهاداي کارتونم بگيد. اين پيشنهادا مهم ترن. اگه انشاالله خودتون قبول شديد ميتونيد تشخيص بديد که وقت آزاد داريد يا نه . ولي ممکنه دوستان کاري رو پيشنهاد بدن که اصلا به ذهنتون نميرسه. پس بيشتر پيشنهاد کار بدين.
      بعدشم هزينه دانشگاه براي ما با نون خالي خوردنم جور نميشه ترمي سه الي چهار ميليونه!شوخي نيس که! حالا هزينه رزرو و خوابگاه(اگه بدن!) هم اضافه کنيد. اگه خابگاه ندن پول کرايه و ه....

5. Top | #35
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من ی دوست دارم تو کار سایت موزیک و پخش آهنگ دوسال شروع کرد و از درآمدشم راضی !!
      درسشم میخونه(البته پزشکی نیستا )

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام
      به قول دوستان یه تاپیک خوب باز شد
      همون طور که آقا saeid_NRT و ما بقی دوستان گفتن خواهشا دوستان کم سن وارد نشن - قصدم بی احترامی نیست ولی دوستان کم سن تا به موقعیت ما نرسن نمیتونن ماها رو درک کنند به خاطر همین علکی فقط حرف تو حرف میشه
      دخترها خانم هم بدین شکل - انتظار نداریم ازشون تو این بحث نظر بدن چون هیچ وقت نمیتونن یه پسر 24 25 ساله رو درک بکنند -یادمه قبلا این جواب رو به اناهیتا نجفی هم داده بودم - ایشون میگفت همیشه تلاش بکنید و زحمت بکشید و هیچ وقت هم دیر نیست و نا امید نشید - همه این حرفاش درستن ولی ایشون تو جایگاه ما نیستن - دخترها در حالت ایده آل ساپورت مالی دارن کلا هم یا وارد دانشگاه میشن و یا نمیشن که در دو حالت منتظر خواستگار هستن - ولی ما مردها خیلی فرق داریم - بحث بالا رفتن سن رو داریم - بحث خدمت رو داریم -بحث خریدن خونه و ماشین و وسایل خونه و پول تو جیبی و هزار تا بدبختی دیگه رو داریم و از همه طرف بهمون فشار میاد
      خب حالا از این بحث های متفرقه و ... بگذریم
      توی تاپیک های گذشته در بحث های مفصل به این نتیجه رسیدیم که درس های پزشکی سختن - اقا بهزاد هم خیلی کمک کردن و دقیقا اشاره کردن که بعضی ها از همون اول جو گیر وارد پزشکی میشن و به یه ترم نکشیده طر میزنن - بعضی ها هم از همون اول محکم میخونن و تا اخرش هم میرن - بازم میگم در مورد پزشکی و درس هاش همه جور بحث کردیم - پس سوال های متفرقه نپرسید- توی این تاپیک فقط میخوایم در مورد کار و نحوه در آمدزایی صحبت کنیم - یعنی منبع درآمد یک دانشجوی پزشکی از کجاست و اگه ساپورت مالی نداشته باشه چیکار کنه - حالا ما که داریم هیچ -اینایی که نداشتن چیکار کردن ؟چطور پزشکی رو گذروندن ؟‌و اینایی که ندارن چه کنن ؟‌ به قول بهزاد پزشکی یه فشار سخت وارد زندگی میکنه اگه بی پولی هم بهش اضافه بشه خب میشیم یه بدبخت به توان دو
      بازم از دوستان استدعا دارم بحث متفرقه وسط نکشن فقط و فقط در مورد کار حرف بزنید
      یه کسی هم مثل saeid_NRT ساپورت مالی نداره و باید آزاد بخونه و ترمی هم خدا تومن باید شهریه بده - پول تو جیبیش رو چیکار کنه ؟‌ اگه قراره بره سرکار پس کی درس میخونه ؟‌ و...
      من خودم که توکلم به خداست - فعلا به به اونجاش فکر نمیکنم - ولی خب باید از همین الان پیش بینی بکنم - به قول بهزاد اگه ضریه خوردی بد جور رو زندگی تاثیر میذاره - مخصوصا واسه ماها - این ها رو یه پسر 20 ساله درک نمیکنه یا یه دختر نمیتونه درک بکنه - خیلی سخته

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.tehran نمایش پست ها
      تاپیکتون عالی بود...به نظر من کار در منزل،مسافرکشی،و مشاوره املاک و هزاران کار...اما هیچی پزشکی خودشون نمیشه...
      خب چطور به این نتیجه رسیدید ؟‌ دانشجوی پزشکی سراغ دارید که این کارها رو بکنه ؟‌

نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      پیشنهادم بورس و تدریسه ... کلا کارایه پاره وقت .... البته شنیدم کسایی که دندان پزشکی میخونن میتونن از سال پنجم کار کنن ...
      کار پاره وقت یعنی چی ؟‌ چطور ؟‌ چقدر داره ؟‌

نقل قول نوشته اصلی توسط کتی ملیح نمایش پست ها
      سلام همگی

منظور اینه شما میخوای پزشکی بخونی و درکنارش درآمد داشته باشی؟
      شما مدرک کارشناسی چه رشته ای رو دارین؟
      اینجور مواقع سردرآوردن از حسابداری و کامپیوتر خیلی عالیه.
      شما دوسال اول پزشکیو بگذرونی،بعد از قبولی امتحان پایه باید تو بیمارستانا و درمانگاها کار کنی و کار یادبگیری، حقوق میدن. نمیدونم چقدره.ولی فکر نمیکنم خیلی هم کم باشه! هرچی بالاتر برین بیشتر میشه.

بعد از علوم پایه میشه کار کرد ؟‌ کی به یه دانشجو کارمیده تو بیمارستان ؟‌ بهزاد که میگه به هیچ وقت اجازه کار در بیمارستان رو نداری چون بیمه نداری

نقل قول نوشته اصلی توسط کتی ملیح نمایش پست ها
      بله تدریس هم جزو کارای خوبه.اما هم نیاز به تسلط کافی داره، هم حوصله و هم شاگرد.

این شد یه حرف حساب - افرین- این یه پیشنهاد خوبه - تا الان بهش فکر نکرده بودم

نقل قول نوشته اصلی توسط AMIRREZA_RAHMANI نمایش پست ها
      من آهنگسازم میشینم تو خونه به مشتری هام میرسم

افرین - اینم جز اون اون کارهای در حال رشده -هیچی هیچی ندن ساعتی 15 20 تومن

نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      داداش من کسی که پول نداره پزشکی نخونه بهتره .پزشکی خیلی خرج داره .منظور من این بود که بعد مادیش به کنار بعد روانیم داره حالا یکی میره تو این رشته پولم نداره بعد میبینه دوس نداره وچقد با چیزی که شنیده فرق داره و اینکه تازه اول داستانه داغون میشه.
      بهزاد بچه ها رو نترسون خخخخ - دیگه این طوریا هم نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط lahze نمایش پست ها
      من ی دوست دارم تو کار سایت موزیک و پخش آهنگ دوسال شروع کرد و از درآمدشم راضی !!
      درسشم میخونه(البته پزشکی نیستا )
      حالا پزشکی باشه یا نباشه مهمه - ولی کلا اینم یه پیشنهاده دیگست

با همه این تفاسیر باید دوستان پزشکی بگن اوضاع پزشکی چطوره - اصلا وقت این کارها رو داریم یا نه

8. Top | #38
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      دوستان پيشنهاداي کارتونم بگيد. اين پيشنهادا مهم ترن. اگه انشاالله خودتون قبول شديد ميتونيد تشخيص بديد که وقت آزاد داريد يا نه . ولي ممکنه دوستان کاري رو پيشنهاد بدن که اصلا به ذهنتون نميرسه. پس بيشتر پيشنهاد کار بدين.
      بعدشم هزينه دانشگاه براي ما با نون خالي خوردنم جور نميشه ترمي سه الي چهار ميليونه!شوخي نيس که! حالا هزينه رزرو و خوابگاه(اگه بدن!) هم اضافه کنيد. اگه خابگاه ندن پول کرايه و ه....
      یکی از آشنایان که که مامایی خونده گفت برا علوم پزشکیا کار هست. بعد ترم 1 میتونی تو بیمارستان شیفت وایسی (پرستاری و ..) حقوقشم خوبه

9. Top | #39
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه بدونيم از کي ميشه نسخه نوشت يا يه جوري که بشه دارو رسوند از راه هاي شنه قانوني! ميشه هزينه کل تحصيل و حال و حولو در آورد. به هر حال بعضي افراد جامعه که مريض هستن نه مجرم, نياز به داروهاي خاصي دارن ديگه... هم خدا ميپسنده هم بنده ش.
      پزشکيا يا دارو ها ميتونن همچين کاري کنن؟
      البته طبق مصوبه انجمن دارو سازان دانشجوهايي که ١۴٠ واحد پاس کردن يني ۴ سال خوندن ميتونن تو دارو خونه کار کنن و ساعتي ١١ تومن بگيرن. حالا نميدونم اين شرايطش چجوريه؟ اصن داروخونه ها اين افرادو ور ميدارن؟ يا اصن داروخونه ها واقعا ١١تومن ساعتي رو ميدن يا ميزنن تو سر طرف؟!

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      یکی از آشنایان که که مامایی خونده گفت برا علوم پزشکیا کار هست. بعد ترم 1 میتونی تو بیمارستان شیفت وایسی (پرستاری و ..) حقوقشم خوبه
      من دقيقا نياز دارم بدونم چقد حقوق ميدن؟ مطمئني ميشه شيف وايساد بعد يه ترم؟
      اين قضيه مالي دقيقا يکي از مهمترين فاکتور هاي انتخاب رشته من هستش. البته اگه خدا بخاد و رتبه مورد نظرو بيارم.

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کاراي دانشجويي که خود دانشگاه ميده چجوريه؟ساعت کاريش؟حقوق؟
      حالا اگه بيس تومن پول داشته باشي چيکار ميشه کرد باهاش؟

12. Top | #42
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      تو دوره علوم پایه و فیزیوپات که درسها عموما تئوری هستن و صرفا باید نمره قبولی رو گرفت میشه رفت سر کار.
      در دسر اصلی مال زمانی هست که شما میری بیمارستان ، تو دوره اکسترنی وظایف زیادی نداری ولی کلا وقتت دیگه چندان ازاد نیست ( البته بستگی به دانشگاه هم داره مثلا دانشگاه شیراز یه اکسترن تا حدود زیادی وظایف اینترن رو بر عهدا داره ) . اینترنی هم که نیاز به گفتن نداره.

تنها دوره ای که به شما حقوق میدن اینترنی هست که اونهم عملا مبلغ بسیار ناچیزیه . بچه هایی که می خوان تو این دوره پول در بیارن عموما کشیک دوستاشون رو که می خوان برای رزیدنتی بخونن میخرن و یه پولی در میارن (این کار غیر قاونونیه ولی عملا انجام میشه )

مساله مالی بنظرم مهمترین مساله هست. حتی از قبولی هم مهمتره. به همین خاطر من در موردش زیاد تحقیق کردم. از دید یه جوون 18-19 ساله که تازه کنکور قبول شده حتی دوره علوم پایه هم بسیار سنگین به حساب میاد. وقت نمی کنه درسها رو بخونه و حجم درسها زیاده. اگر خوابگاهی هم باشه که دیگه بدتر. هممون سال اول دانشگاه و ترمه یک رو دیگه یادمون هست که اصلا جو چه جوری بود بخصوص اگه تو شهر غریب هم باشیم و تو خوابگاه که دیگه هیچی . برای سال یک و دو پزشکی هم همونه .اساتید کتاب های مرجع معرفی می کنن ولی عملا از جزوشون امتحان می گیرن. یکی به حضور و غیاب اهمیت میده یکی نه .. اکثرا شب امتحانی و ناپلئونی پاس می کنن و .... . یکی از مهمترین ویژگیهای علوم پایه چیزی هست به اسم نواریون. خودتون برید ته توشو در بیارید.

پس اگه تو شهر خودت قبول بشی تا زمانی که وارد بیمارستان نشدی فرصت کار کردن هست . ولی چه کاری ؟

مسافرکشی ؟ اگه بخوای تاکسی داشته باشی یا تو آژانس کار کنی باید متاهل باشی . غیر از اون این کار یه اعصاب فولادی میخواد. تدریس هم همینه . الان تدریس گزینه اول معلم و دانشجو و فارغ التحصیل و ... هست. برای این که کارت بگیره نیاز به زحمت زیادی داره.

راستی برای کسانی که امسال می خوان کنکور بدن فکر کردن به این موضوع الان خیلی ریسکیه ها. زیاد خوتون رو در گیرش نکنین. ولی برای کسایی که برای سال دیگه میخوان بخونن از الان به موضوع فکر کنن بد نیست.

از طرف دیگه همونطور که یه پدر برای تامین معاش خونوادش همه کار می کنه ما هم اگه مجبور به پرداخت هزینه های تحصیلمون باشیم مطمئن باشید که کلی انرزی و انگیزه پیدا می کنیم.

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stephanie نمایش پست ها
      تو دوره علوم پایه و فیزیوپات که درسها عموما تئوری هستن و صرفا باید نمره قبولی رو گرفت میشه رفت سر کار.
      در دسر اصلی مال زمانی هست که شما میری بیمارستان ، تو دوره اکسترنی وظایف زیادی نداری ولی کلا وقتت دیگه چندان ازاد نیست ( البته بستگی به دانشگاه هم داره مثلا دانشگاه شیراز یه اکسترن تا حدود زیادی وظایف اینترن رو بر عهدا داره ) . اینترنی هم که نیاز به گفتن نداره.

تنها دوره ای که به شما حقوق میدن اینترنی هست که اونهم عملا مبلغ بسیار ناچیزیه . بچه هایی که می خوان تو این دوره پول در بیارن عموما کشیک دوستاشون رو که می خوان برای رزیدنتی بخونن میخرن و یه پولی در میارن (این کار غیر قاونونیه ولی عملا انجام میشه )

مساله مالی بنظرم مهمترین مساله هست. حتی از قبولی هم مهمتره. به همین خاطر من در موردش زیاد تحقیق کردم. از دید یه جوون 18-19 ساله که تازه کنکور قبول شده حتی دوره علوم پایه هم بسیار سنگین به حساب میاد. وقت نمی کنه درسها رو بخونه و حجم درسها زیاده. اگر خوابگاهی هم باشه که دیگه بدتر. هممون سال اول دانشگاه و ترمه یک رو دیگه یادمون هست که اصلا جو چه جوری بود بخصوص اگه تو شهر غریب هم باشیم و تو خوابگاه که دیگه هیچی . برای سال یک و دو پزشکی هم همونه .اساتید کتاب های مرجع معرفی می کنن ولی عملا از جزوشون امتحان می گیرن. یکی به حضور و غیاب اهمیت میده یکی نه .. اکثرا شب امتحانی و ناپلئونی پاس می کنن و .... . یکی از مهمترین ویژگیهای علوم پایه چیزی هست به اسم نواریون. خودتون برید ته توشو در بیارید.

پس اگه تو شهر خودت قبول بشی تا زمانی که وارد بیمارستان نشدی فرصت کار کردن هست . ولی چه کاری ؟

مسافرکشی ؟ اگه بخوای تاکسی داشته باشی یا تو آژانس کار کنی باید متاهل باشی . غیر از اون این کار یه اعصاب فولادی میخواد. تدریس هم همینه . الان تدریس گزینه اول معلم و دانشجو و فارغ التحصیل و ... هست. برای این که کارت بگیره نیاز به زحمت زیادی داره.

راستی برای کسانی که امسال می خوان کنکور بدن فکر کردن به این موضوع الان خیلی ریسکیه ها. زیاد خوتون رو در گیرش نکنین. ولی برای کسایی که برای سال دیگه میخوان بخونن از الان به موضوع فکر کنن بد نیست.

از طرف دیگه همونطور که یه پدر برای تامین معاش خونوادش همه کار می کنه ما هم اگه مجبور به پرداخت هزینه های تحصیلمون باشیم مطمئن باشید که کلی انرزی و انگیزه پیدا می کنیم.
      شما پزشکي ميخوني؟ يادمه شما سال پيشم اينجا بودي.
      انترن و اکسترن نميدونم چيه ولي مهمه بدونم چقد ميدن اگه از مبلغ حدوديشم خبر داشته باشين بگين.
      اين داستانا واسه دندونم هست يا فقط پزشکيه؟

14. Top | #44
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dynamic نمایش پست ها
      نهایتش بشه مقاله های بچه ها و تزهاشونو نوشت اونم در صورت داشتن تسلط کافی و خیلی زیاد و حوصله بسیار زیادتر
      وگرنه پزشکی خوندن چنین امکان و وقتی رو نمیده!!! که کاری هم بکنی کنارش اصلا و ابدا به اینها فکر هم نکنید
      حجم دروس به شدت سنگین و مطالب بسیار سخت!
      مثلا همین بافت رو شما میخوای چقدر بخونی در روز که بری کار هم بکنی؟
      اینجا ریاضی نیست فورمول بذاری هر صفحه چندین وازه تخصصی داره با پیچیدگی های خودش
      این فکر و عنوان تاپیک با کمال معذرت مسخره ترین چیزی که تا الان شنیدم.
      این حرف اصن درست نیس.من پزشکی دانشگاه میخونم و شیمی هم تدریس میکنم هم خصوصی هم تو اموزشگاه. به درسمم میرسم.البته اوایلش سخت بود چون نمیتونستم هماهنگشون کنم اما الان خداروشکر خوبه

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      اگه بدونيم از کي ميشه نسخه نوشت يا يه جوري که بشه دارو رسوند از راه هاي شنه قانوني! ميشه هزينه کل تحصيل و حال و حولو در آورد. به هر حال بعضي افراد جامعه که مريض هستن نه مجرم, نياز به داروهاي خاصي دارن ديگه... هم خدا ميپسنده هم بنده ش.
      پزشکيا يا دارو ها ميتونن همچين کاري کنن؟
      البته طبق مصوبه انجمن دارو سازان دانشجوهايي که ١۴٠ واحد پاس کردن يني ۴ سال خوندن ميتونن تو دارو خونه کار کنن و ساعتي ١١ تومن بگيرن. حالا نميدونم اين شرايطش چجوريه؟ اصن داروخونه ها اين افرادو ور ميدارن؟ يا اصن داروخونه ها واقعا ١١تومن ساعتي رو ميدن يا ميزنن تو سر طرف؟!
      اینم حرفیه ها ؟
      پسرخاله هام نسخه پیچی میکنن - پول خوبی در میارن- مدرک هم ندارن - تازه کلی وسایل هم خودشون میارن و میفروشن
      یه دوره نسخه پیچی هست 400 تومنه -با مدرک
      پسر خالم میگه بیا همین طوری یادت بدم
      من که واسه پولش نمیرم ولی پیشنهاد بدی نیست - یه سر و گردن جلو می افتیم - نظرت چیه ؟
      ویرایش توسط Yek.Doost : 18 اردیبهشت 1394 در ساعت 14:48

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)