دندانپزشکی دروس مرتبط با پزشکی هم داره مثلا اناتومی رو اونا تا گردن میخونن ما تنه هم میخونیم و همینطوری بقیه اجزای بدن و مسایل مرتبط دلیل سبکتر بودنش اینه. البته خب یه سری مزایا داره دیگه.
دوستان پيشنهاداي کارتونم بگيد. اين پيشنهادا مهم ترن. اگه انشاالله خودتون قبول شديد ميتونيد تشخيص بديد که وقت آزاد داريد يا نه . ولي ممکنه دوستان کاري رو پيشنهاد بدن که اصلا به ذهنتون نميرسه. پس بيشتر پيشنهاد کار بدين.
بعدشم هزينه دانشگاه براي ما با نون خالي خوردنم جور نميشه ترمي سه الي چهار ميليونه!شوخي نيس که! حالا هزينه رزرو و خوابگاه(اگه بدن!) هم اضافه کنيد. اگه خابگاه ندن پول کرايه و ه....![]()
من ی دوست دارم تو کار سایت موزیک و پخش آهنگ دوسال شروع کرد و از درآمدشم راضی !!
درسشم میخونه(البته پزشکی نیستا )
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
سلام
به قول دوستان یه تاپیک خوب باز شد
همون طور که آقا saeid_NRT و ما بقی دوستان گفتن خواهشا دوستان کم سن وارد نشن - قصدم بی احترامی نیست ولی دوستان کم سن تا به موقعیت ما نرسن نمیتونن ماها رو درک کنند به خاطر همین علکی فقط حرف تو حرف میشه
دخترها خانم هم بدین شکل - انتظار نداریم ازشون تو این بحث نظر بدن چون هیچ وقت نمیتونن یه پسر 24 25 ساله رو درک بکنند -یادمه قبلا این جواب رو به اناهیتا نجفی هم داده بودم - ایشون میگفت همیشه تلاش بکنید و زحمت بکشید و هیچ وقت هم دیر نیست و نا امید نشید - همه این حرفاش درستن ولی ایشون تو جایگاه ما نیستن - دخترها در حالت ایده آل ساپورت مالی دارن کلا هم یا وارد دانشگاه میشن و یا نمیشن که در دو حالت منتظر خواستگار هستن - ولی ما مردها خیلی فرق داریم - بحث بالا رفتن سن رو داریم - بحث خدمت رو داریم -بحث خریدن خونه و ماشین و وسایل خونه و پول تو جیبی و هزار تا بدبختی دیگه رو داریم و از همه طرف بهمون فشار میاد
خب حالا از این بحث های متفرقه و ... بگذریم
توی تاپیک های گذشته در بحث های مفصل به این نتیجه رسیدیم که درس های پزشکی سختن - اقا بهزاد هم خیلی کمک کردن و دقیقا اشاره کردن که بعضی ها از همون اول جو گیر وارد پزشکی میشن و به یه ترم نکشیده طر میزنن - بعضی ها هم از همون اول محکم میخونن و تا اخرش هم میرن - بازم میگم در مورد پزشکی و درس هاش همه جور بحث کردیم - پس سوال های متفرقه نپرسید- توی این تاپیک فقط میخوایم در مورد کار و نحوه در آمدزایی صحبت کنیم - یعنی منبع درآمد یک دانشجوی پزشکی از کجاست و اگه ساپورت مالی نداشته باشه چیکار کنه - حالا ما که داریم هیچ -اینایی که نداشتن چیکار کردن ؟چطور پزشکی رو گذروندن ؟و اینایی که ندارن چه کنن ؟ به قول بهزاد پزشکی یه فشار سخت وارد زندگی میکنه اگه بی پولی هم بهش اضافه بشه خب میشیم یه بدبخت به توان دو
بازم از دوستان استدعا دارم بحث متفرقه وسط نکشن فقط و فقط در مورد کار حرف بزنید
یه کسی هم مثل saeid_NRT ساپورت مالی نداره و باید آزاد بخونه و ترمی هم خدا تومن باید شهریه بده - پول تو جیبیش رو چیکار کنه ؟ اگه قراره بره سرکار پس کی درس میخونه ؟ و...
من خودم که توکلم به خداست - فعلا به به اونجاش فکر نمیکنم - ولی خب باید از همین الان پیش بینی بکنم - به قول بهزاد اگه ضریه خوردی بد جور رو زندگی تاثیر میذاره - مخصوصا واسه ماها - این ها رو یه پسر 20 ساله درک نمیکنه یا یه دختر نمیتونه درک بکنه - خیلی سخته
خب چطور به این نتیجه رسیدید ؟ دانشجوی پزشکی سراغ دارید که این کارها رو بکنه ؟
کار پاره وقت یعنی چی ؟ چطور ؟ چقدر داره ؟
بعد از علوم پایه میشه کار کرد ؟ کی به یه دانشجو کارمیده تو بیمارستان ؟ بهزاد که میگه به هیچ وقت اجازه کار در بیمارستان رو نداری چون بیمه نداری
این شد یه حرف حساب - افرین- این یه پیشنهاد خوبه - تا الان بهش فکر نکرده بودم
افرین - اینم جز اون اون کارهای در حال رشده -هیچی هیچی ندن ساعتی 15 20 تومن
بهزاد بچه ها رو نترسون خخخخ - دیگه این طوریا هم نیست
حالا پزشکی باشه یا نباشه مهمه - ولی کلا اینم یه پیشنهاده دیگست
با همه این تفاسیر باید دوستان پزشکی بگن اوضاع پزشکی چطوره - اصلا وقت این کارها رو داریم یا نه
اگه بدونيم از کي ميشه نسخه نوشت يا يه جوري که بشه دارو رسوند از راه هاي شنه قانوني! ميشه هزينه کل تحصيل و حال و حولو در آورد. به هر حال بعضي افراد جامعه که مريض هستن نه مجرم, نياز به داروهاي خاصي دارن ديگه... هم خدا ميپسنده هم بنده ش.
پزشکيا يا دارو ها ميتونن همچين کاري کنن؟
البته طبق مصوبه انجمن دارو سازان دانشجوهايي که ١۴٠ واحد پاس کردن يني ۴ سال خوندن ميتونن تو دارو خونه کار کنن و ساعتي ١١ تومن بگيرن. حالا نميدونم اين شرايطش چجوريه؟ اصن داروخونه ها اين افرادو ور ميدارن؟ يا اصن داروخونه ها واقعا ١١تومن ساعتي رو ميدن يا ميزنن تو سر طرف؟!
کاراي دانشجويي که خود دانشگاه ميده چجوريه؟ساعت کاريش؟حقوق؟
حالا اگه بيس تومن پول داشته باشي چيکار ميشه کرد باهاش؟
تو دوره علوم پایه و فیزیوپات که درسها عموما تئوری هستن و صرفا باید نمره قبولی رو گرفت میشه رفت سر کار.
در دسر اصلی مال زمانی هست که شما میری بیمارستان ، تو دوره اکسترنی وظایف زیادی نداری ولی کلا وقتت دیگه چندان ازاد نیست ( البته بستگی به دانشگاه هم داره مثلا دانشگاه شیراز یه اکسترن تا حدود زیادی وظایف اینترن رو بر عهدا داره ) . اینترنی هم که نیاز به گفتن نداره.
تنها دوره ای که به شما حقوق میدن اینترنی هست که اونهم عملا مبلغ بسیار ناچیزیه . بچه هایی که می خوان تو این دوره پول در بیارن عموما کشیک دوستاشون رو که می خوان برای رزیدنتی بخونن میخرن و یه پولی در میارن (این کار غیر قاونونیه ولی عملا انجام میشه )
مساله مالی بنظرم مهمترین مساله هست. حتی از قبولی هم مهمتره. به همین خاطر من در موردش زیاد تحقیق کردم. از دید یه جوون 18-19 ساله که تازه کنکور قبول شده حتی دوره علوم پایه هم بسیار سنگین به حساب میاد. وقت نمی کنه درسها رو بخونه و حجم درسها زیاده. اگر خوابگاهی هم باشه که دیگه بدتر. هممون سال اول دانشگاه و ترمه یک رو دیگه یادمون هست که اصلا جو چه جوری بود بخصوص اگه تو شهر غریب هم باشیم و تو خوابگاه که دیگه هیچی . برای سال یک و دو پزشکی هم همونه .اساتید کتاب های مرجع معرفی می کنن ولی عملا از جزوشون امتحان می گیرن. یکی به حضور و غیاب اهمیت میده یکی نه .. اکثرا شب امتحانی و ناپلئونی پاس می کنن و .... . یکی از مهمترین ویژگیهای علوم پایه چیزی هست به اسم نواریون. خودتون برید ته توشو در بیارید.
پس اگه تو شهر خودت قبول بشی تا زمانی که وارد بیمارستان نشدی فرصت کار کردن هست . ولی چه کاری ؟
مسافرکشی ؟ اگه بخوای تاکسی داشته باشی یا تو آژانس کار کنی باید متاهل باشی . غیر از اون این کار یه اعصاب فولادی میخواد. تدریس هم همینه . الان تدریس گزینه اول معلم و دانشجو و فارغ التحصیل و ... هست. برای این که کارت بگیره نیاز به زحمت زیادی داره.
راستی برای کسانی که امسال می خوان کنکور بدن فکر کردن به این موضوع الان خیلی ریسکیه ها. زیاد خوتون رو در گیرش نکنین. ولی برای کسایی که برای سال دیگه میخوان بخونن از الان به موضوع فکر کنن بد نیست.
از طرف دیگه همونطور که یه پدر برای تامین معاش خونوادش همه کار می کنه ما هم اگه مجبور به پرداخت هزینه های تحصیلمون باشیم مطمئن باشید که کلی انرزی و انگیزه پیدا می کنیم.
اینم حرفیه ها ؟
پسرخاله هام نسخه پیچی میکنن - پول خوبی در میارن- مدرک هم ندارن - تازه کلی وسایل هم خودشون میارن و میفروشن
یه دوره نسخه پیچی هست 400 تومنه -با مدرک
پسر خالم میگه بیا همین طوری یادت بدم
من که واسه پولش نمیرم ولی پیشنهاد بدی نیست - یه سر و گردن جلو می افتیم - نظرت چیه ؟
ویرایش توسط Yek.Doost : 18 اردیبهشت 1394 در ساعت 14:48
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)