سلام من مهر چهارمی میشم...برنامه راهبردی کانون واسه تابستونو سومش رو دانلود کنم یا چارم؟
سلام
طاعاتتون قبول
کل دی وی دی های فیزیک آقای مسعودی بدستم رسیده فایده داره نگاه کنم یا نه چون حدود60 ساعته
باسلام وتشکر از توضیحات مبسوطی که دادین.داداش یه سؤال دارم :بعد از لیسانسم میخوام مجددا در گروه تجربی باهدف داروسازی کنکور بدم.مشکلم فقط فراموشی مطالب ریاضی و فیزیکه و بس.امکان کلاس رفتن ندارم برای بازآموزی مطالب .برای ریاضیات که در قبولی داروسازی ضریب و تاثیر بالایی هم داره منبع خوبی ندیدم مهرو ماه را توصیه کردندکه برام مفید نبود.بازم برای فیزیک وضع بهتره چون لااقل گاج منبع خوبیه یا فار و ....شما بخاطر رشته و مقطع تحصیلیتون لابد در مورد این دو درس اطلاعات خوبی دارید .لطف کنید راهنماییم کنید که چطور بازآموزی کنم مخصوصا ریاضی رو؟کتاب محوری گاج سال به سال یا کتاب پرسمان گاج یا رمزینه سال به سال بگیرم خوبه؟چون من دفترهای مدرسه را ندارم که اول از جزوه دبیر بخونم و تشریحی کار کنم و بعد برم سراغ تست ،ابتدا به ساکن هم اصلا نمیتونم برم سراغ کتابای کنکوری با درسنامه خلاصشون.ناگفته نمونه قدرت یادگیریم خوبه البته اگه کتاب یا معلم خوب در دسترسم باشه که نیست.ممنون از راهنماییتون.
به نظر من اگه امکانش هست یه جزوه خوب از اینترنت دانلود کن. البته منظورم از جزوه خوب جزوه کنکوری نیستش. جزوه ای که برای امتحانای تشریحی نوشته شده باشه
تو ریاضی و فیزیک مساله اصلی تکرار و تمرین هستش. شما اگه پایت قوی بوده باشه به سرعت مطالب برات یادآوری میشه. بنابراین نگران نباش
اگه هم پایت ضعیف هستش که خب بگرد و یه کتاب پیدا کن. البته بازهم کتاب تست نباشه بهتره.
بعد که پایت قوی شد تست حل میکنی .
همه ی عمومیا رو به غیر از دینی, باید موضوعی بخونی. نظر من بر این است که تابستون اکثر وقتتو روی عمومیا بذار ! چون بعد تابستون, حجم اخنصاصیا خیلی زیاد میشه که وقت زیادی رو عمومیا نمیتونی بذاری. در درس عربی تا آخر تابستان سه مبحث : تشکیل, تجزیه و ترکیب و ترجمه رو حتماً ببندش. کتاب درک متن عربی به همین سادگی گاجو بخر و در تابستان هر روز یه متن بزن که نا آخر تابستون حداقل 72 درک مطلب عربی زدی و به درک متن تسلط پیدا میکنی. حالا بعد تابستون میبینی که بچه ها میان و میگن که درک متن رو میخوان بذارن کنار ولی تو نذاشتی کنار و درک متن رو که تراز بیاره رو تستاشو میزنی و در این باره مشکلی نداری
ویرایش توسط alirezagooneh : 03 تیر 1394 در ساعت 18:19
روزی دوساعت برای عربی و زبان؟پس بقیه درسا چی؟نه عزیز اینکارو نکن ضربه میخوری... دیدم که میگم
طبق هر برنامه ای که پیش میری سعی کن متعادل باشی تو اگه یک ماه و نیم یعنی نصف تابستون رو عربی و زبان بخونی و نصف بعدی بقیه عمومی ها هیچ فایده ای نداره اما اگه باهم ترکیبشون کنی و تو سه ماه همشون رو یه دور بخونی خیلی موثر تر خواهد بود
با سلام خدمت شما دوست عزیز
ببینید تابستون بهترین فرصته تا کل دروس پایه تون رو خوب و کامل بخونید و از ابتدای سال تحصیلی با خیال آسوده به دروس پیش بپردازید و در کنارش فقط دروس پایه رو مرور کنید ضمن اینکه با مطالعه کامل دروس پایه که اکثراً پیش نیاز دروس پیش هستند می تونین از ابتدای سال تحصیلی بدون هیچ مشکلی تو پایه مباحث دروس پیشتون رو بخونین
نکته بعدی اینه که متاسفانه برنامه آزمون ها تو تابستون خیلی خوب نیستن و هنوز روال منظم و هدفمند سال تحصیلی رو ندارن و بهتره که برای استفاده بهینه از تابستون خودتون یک برنامه تنظیم کنین که دروس پایه رو حداقل دو بار بخونین و حتی دروس پیش نیازی که جزو منابع اصلی کنکور نیستن ولی پیش نیاز یادگیری دروس اصلی هستن رو هم بخونین
این همون روال برنامه ریزی صفر تا صد هستش که یک روش مطمئن و اصولی برای داوطلبانی هست که واقعا میخوان تو کنکور نتیجه خوبی بگیرن و خودشون رشته و دانشگاه خودشون رو انتخاب کنن و بهترین روش برای استفاده بهینه از زمان محدوده چون همون پراکندگی تو فرایند مطالعه باعث میشه زمانتون هدر بره و اگه از نقطه صفر شروع کنین و تا صد برین دیگه نیازی نیست مدام وسط کار برگردین عقب و بیشترین استفاده رو از زمان خواهید داشت و هیچ نکته و یا مبحثی هم از قلم نمیفته
در پایان دقت داشته باشین که همه دروس عمومی و اختصاصی و کلیه مباحث رو به صورت متوازن پیش برین چون هر کدوم در جای خودش اهمیت خاص خودش رو داره
پیروز و سربلند باشید
یا علی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)