مشاور
مشاور
داداش شما از فردا کراوات بزن تا ببینی چجوری با چوق دنبالت میکنن
تراشیدن ریش رو من قبول دارم اما نه به این شکل.
میگن تراشیدن با تیغ حرامه چون در درازمدت به مویرگ های سطحی پوست صورت آسیب میزنه. میشی مثل فرگسنالبته اون صورتش ب خاطر آب انگوره
اما تراشیدن ریش با ماشین اصلاح هیـــــــــــــــــچ مشکلی نداره. ولی خوب دیگه باید یه جوری همیشه ترشی موضوع رو زیاد کنن عاقایون.
کراوات هم حرام کردن چون میگن یکی از نشانه های غرب زدگی هست. ولی سیستم بانکداری و ... که کاملا مشخصه بومی هستمشخص نیست ؟؟؟ خخخ
خب من واست یک ماشین میارم در حد تیغ حتی بهتر هم میزنه . اونم حرامه؟؟
تراشیدن با تیغ رو گفتن واسه دندان حرامه. باعث خرابی دندان میشه. خب بجاش از همون ماشین که از تیغ بهتر و تمیز تر اصلاح میکنه استفاده میشه کرد
کراوات هم میگن نماد صلیب هست واسه همون حرامه
بانکداری بدون ربا ما هم که اختراع خودمون هست کاملا حلاله
مشاور
کلا فرهنگ سازی یه چیز دیگه اس ! اگه از لحاظ فرهنگی درست بار میومدیم که کارهای غیر عقلانی انجام ندیم , حتی اگه همه آرایشگاه ها یه کار خلاف شرع انجام می دادن باز کسی نمی رفت سراغشون . اگه از لحاظ فرهنگی طرف نرسه به اینکه این کارا بده , همین که یه خبرو میشنوه که یه آرایشگاهو بخاطر این کارا بستن فکر میکنه چه خبره , فکر میکنه چه کار خفنی داشت انجام می داد , فکر میکنه دین محدودیته واسه کارای خفن!فرهنگ
![]()
مشاور
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)