بله درسته اما مقدار واقعی انحلال پذیری با اونچیزی که از اصل شبیه شبیه برداشت میشه زیاد تفاوت نداره فوقش چند میلی لیتر اما:
در مورد گلیسین:
که هم پیونه هیدروژنی داره و هم قطبی است کتاب در صفحه ی 78 می نویسه :
چرا؟ چرا توی آب به مقدار زیاد و در اتانول نامحلول؟
مگه نباید هر چیزی شبیه خودش رو حل کنه؟ پس چرا اینقدر تفاوت در انحلال پذیری گلیسین در اب و اتانول؟
مسحضر (یا مصتضحر یا مسطضحر نمیدونم یکی از اینا) هستید که اتانول به هر نسبتی توی اب حل میشه یعنی از نظر جاذبه بین مولکولی این دو ماده شباهت بسیاری دارن