چرا چرا خوندم
اوکی
چرا چرا خوندم
اوکی
کمـــ
کمـــ
عـــادتـــــ
میـــــ کـــنـــیــــ
بـــهـــــ
هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
عـــــــادتــــ
نـــکــنـــیـــــ
اگه منظورتون اینه که یه کتاب فقط تست باشه با پاسخ هاش و درسنامه نداشته باشه باید بگم الان دیگه کتاب هایی که درسنامه نداشتن دارن درسنامه دارن میشن چون اینجوری خیلی بهتره...کمتر کتابی تو بازار هست که پر کیفیت باشه ولی درسنامه نداشته باشه....از بین اونا میشه به گاج نقره ای زیست اشاره کرد که درسنامه نداره
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
سلام ممنون بابت وقتی که گذاشتین. .
مطمئنید که با خوندن فصول مرتبط زیست[به جای به ترتیب خوندن کتاب ها] بازده بیشتره ؟
یله صد در صد اینطوری بهتر میتونید فصل هارو باهم ترکیب کنید....و نتیجه ی بهتری حاصل خواهد شد....اگرم شک دارید که با این روش برم یا نه بذارید اینطوری بگم اگه این راهو برید مطمنا اگه نتیجه بهتری هم نگیرید نتیجه ی بدتری هم نخواهید گرفت پس ضرر نمیکنید در ضمن این روش رو دکتر عمارلو یکی از بهترین دبیرای زیست هم گفتن که البته مال من با ایشون فرق داره و من با توجه به تجربه ی دانش اموزیم اینو بهتر میدونم
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
سپاس. . .
میخوام تو تابستون زیست رو طبق برنامه شما [تا هرجا شد ]
فییک پایه. . .شیمی پایه و ریاضی هم [با خیلی سبز] تا هر چا شد بخوانم[حداقل تا نصف کتابو]
میرسم ؟مقداری وسواس دارم تو مطالعه !!
روزی چن ساعت تقریبی بخونم تا اخر شهریور برنامم انجام شده باشه ؟
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ممنونم ازت....من میخوام پشت کنکور بونم و به کسی نیازدارم که تااخز باهام باشه و برنامه طبق ازمون داشته باشم
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش توسط Saeed735 : 26 اردیبهشت 1394 در ساعت 01:00 دلیل: ببخش داداش نه آبجی بودی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)