سلام چرا باید ریاضی رو اول مباحث کم اهمیت مثل ماتریس و معادله بخونیم و تابع و مثلثات اون اخرا؟ به نظرتون شیمی رو چجوری بخونیم که به عاقبت کنکوری های 93 و94 دچار نشیم؟
سلام چرا باید ریاضی رو اول مباحث کم اهمیت مثل ماتریس و معادله بخونیم و تابع و مثلثات اون اخرا؟ به نظرتون شیمی رو چجوری بخونیم که به عاقبت کنکوری های 93 و94 دچار نشیم؟
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
بچه های رشته ریاضی من از اقا سعید اجاز ه گرفتم که یه چیزی رو بگم که خیلی مهمه
اکثر بچه ها میگن ما فیزیک و شیمی عالی هستیم پس ریاضی رو ولش کن اما بزارین یه مثال بزنم دو تا از دوستام که جزء نفرات برتر بودن و تراز هردوشون معمولا بالای 7000 بود همیشه کارنامه هاشون رو میدیدم اونی که حدود300 نمره ترازش کمتر بود همیشه فیزیک و ریاضی رو از اون یکی دوستم بیشتر میزد اما ریاضی رو همیشه کمتر میزد به خاطر همین همیشه ترازش کمتر بود
من یه پیشنهادی که دارم اینه دوست عزیز اگه فیزیک 80 میزنی سعی کن بزنی اگه شیمی 100 میزنی ادادمه بده اما ریاضی رو بیار بالا حتی اگه صفر هستی بیار به ده به خدا یه سوال ریاضی برابری میکنه با 2 یا 3 سوال فیزیک و شیمی
پس اگه تا حالا ریاضی ضعیف بودی از پایه شروع کن یه شروع طوفانی ریاضی رو 20 درصد ببر بالا فیزک هم سعی کن بزاری همون جور اگه ریاضی ده درصد رفت بالا نگران نباش که فیزیکت 20 درصد اومده پایین به خدا ریاضی ارزشش بیشتر از این حرفاست
اخر حرفم مگه نیومدی ریاضی که مهندس شی؟ هر رشته ای بخونی بیشترش ریاضیه یه مهندس شیمی فقط 9 واحد بیشتر از یه مهندس عمران درس شیمی میخونه اما واحد های ریاضیشون برابره
سلام ، یه سوال من کنکورمو بد دادم الان میخوام شروع کنم ولی خانواده میگن یه هفته استراحت کن بعد شروع کن ، نظر شما چیه؟
یه سوال دیگه... من عربیم خیلیییی ضعیفه فقط ترجمه بلدم ، کدوم یکی از این منابع بیشتر جواب میده؟ ایاد فیلی ، فوت و فن ، یا dvd ماهینی؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)