خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

خیلی استرس دارم

سلام چهارم تجربی هستم و این هفته ازمون سنجش جامع دارم...راستش واسه ازمون هیچی نخوندم...میترسم برم ازمون بدم این هفته بنابه شرایطی هم اینهفته خونمون شلوغ بود و اصلا تمرکز نداشتم.....خیلی استرس دارم...به نظرتون برم یا نه
      میتونید ی کار دانشجویی خوب بهم معرفی کنید؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uni dentist76 نمایش پست ها
      سلام چهارم تجربی هستم و این هفته ازمون سنجش جامع دارم...راستش واسه ازمون هیچی نخوندم...میترسم برم ازمون بدم این هفته بنابه شرایطی هم اینهفته خونمون شلوغ بود و اصلا تمرکز نداشتم.....خیلی استرس دارم...به نظرتون برم یا نه
      سلام خدمت دوست عزیز. به نظر بنده حتما برو چون نزدیک کنکور داریم میشیم و این باعث میشه متوجه شی با سوالایی که نخوندی و بلدنیستی و کلا شرایط آزمون چجوری برخورد کنی.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      آزمونو شرکت نکنی واقعا عقب افتادی....
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uni dentist76 نمایش پست ها
      همه استرس دارن. چه خونده باشن چه نه. ولي اگه نخونديم برو حداقل کنترل استرس رو تمرين ميکني.خالي از لطف نيس

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      همه استرس دارن. چه خونده باشن چه نه. ولي اگه نخونديم برو حداقل کنترل استرس رو تمرين ميکني.خالي از لطف نيس
      من از ازمونای ازمایشی نمیترسم اما از چیزی که خیلی میترسم اینه که سر جلسه کنکور همه چی یادم بره با اینکه درصدام الان خوبه اما احساس میکنم سر جلسه کنکور نتونم این جوری جواب بدم

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد3568 نمایش پست ها
      من از ازمونای ازمایشی نمیترسم اما از چیزی که خیلی میترسم اینه که سر جلسه کنکور همه چی یادم بره با اینکه درصدام الان خوبه اما احساس میکنم سر جلسه کنکور نتونم این جوری جواب بدم
      دقيقا آزمون آزمايشيم برا همين چيزاس. بايد تمرين کنيم تا اين اتفاقا نيوفته. اگه استرس نداري يني به اندازه کافي به ازمون بها نميدي. فک نکنم اين نشانه خوبي باشه.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      دقيقا آزمون آزمايشيم برا همين چيزاس. بايد تمرين کنيم تا اين اتفاقا نيوفته. اگه استرس نداري يني به اندازه کافي به ازمون بها نميدي. فک نکنم اين نشانه خوبي باشه.
      من به ازمونا اهمیت میدم اما همیشه فکر میکنم به این دلیل درصدام خوبه که نزدیک ازمون خوندم و اینکه تا الان مباحث ازمونا متمرکز بوده و تو کنکور پراکنده
      اما درباره اهمیت ازمونا برای من اینکه شاید جزو معدود کسایی باشم که کل ازمونای امسال رو شرکت کردم حتی اگه نخونده باشم

8. Top | #8
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نرو ... من اولین ازمون جامعم رو بد دادم و کلا نا امید شدم ... دست از درس کشیدم ... ولی درصدای کنکورم زمین تا اسمون فرق داشت با اولین ازمون جامع م... الان حسرت میخورم که اگه اون 6 اردبیهشت لعنتی امتحان نمیدادمو و دو ماه اخر درسمو میخوندم رتبم بهتر میشد ... چون اصلا الان زمان مناسبی برا ازمون جامع نیست . خودت بهتر میدونی .. این تجربه من بود ...

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چرا شماها از شکست میترسین ؟؟؟

همیشه این برام سوال بوده !!!!

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      eskalis جان شما از شکست نمیترسی ایا

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      حتما شرکت کن !!
      استرس عادیه حتی اگه خونتون هم شلوغ نبود و حسابی درس میخوندی هم استرس داشتی.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)