خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 24
    1. Top | #1
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات

پیشخوانی زیست2 فوری

سلام بچه ها من امسال دومم می خوام توتابستون زیست2روپیشخوانی کنم ولی نمی دونم ازبین منابع زیرکدام رو کنارکتاب استفاده کنم که واقعا درس روبفهمم وخوب یادبگیرم
      1-خیلی سبز
      2-الگو
      3-فاگوزیست
      خیلی سبزرودیدم خوب بود.ولی میگن ویرایش جدیدش بیش ازحدغلط داره.آدموگیج میکنه.راسته؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nodetboy نمایش پست ها
      سلام بچه ها من امسال دومم می خوام توتابستون زیست2روپیشخوانی کنم ولی نمی دونم ازبین منابع زیرکدام رو کنارکتاب استفاده کنم که واقعا درس روبفهمم وخوب یادبگیرم
      1-خیلی سبز
      2-الگو
      3-فاگوزیست
      خیلی سبزرودیدم خوب بود.ولی میگن ویرایش جدیدش بیش ازحدغلط داره.آدموگیج میکنه.راسته؟
      الگو

لاحَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ

من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
      پیش من جز سخی شمع و شکر هیچ مگو
      سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
      ور از این بی‌خبری رنج مبر هیچ مگو

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      1-خیلی سبز
      2-الگو
      3-فاگوزیست
      دادا چرا اینقد عجله بشین این تابستون دومتو جمع کن بعد واسه سوم فکری بکن

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      1-خیلی سبز
      2-الگو
      3-فاگوزیست
      الگو بخاطر سختیش اخر باشه
      با خیلی سبز ویرایش جدید یا فاگوزیست شروع کن
      الگو که بیشترش تسته به کارت الان نمیاد سراغش نرو که زده نشی
      با خیلی سبز یا فاگو شروع کن
      مشاور

5. Top | #5
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      1-خیلی سبز
      2-الگو
      3-فاگوزیست
      خوب الگوتستای نسبتا خوبی داره و سزحشم خوبه ولی خیلی سبزم خوبه .
      درضمن من پیشنهاد می کنم اگه می خوای پیخوانی کنی دروسی مثل فیزیک رو پیشخوانی کن با کتاب الگو آموزش . زیست درس خیلی مناسبی برا پیشخوانی نیست به نظرم . البته این فقط نظر من بود .

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shirin.H نمایش پست ها
      الگو
      الگو واسه پیش خوانی؟؟
      مگه میشه
      مشاور

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.قبل از هر کاری کتاب زیست رتبه 3 مهدی سلیمان زاده رو از همین سایت دانلود کن .بعد همه فصلاشو هر چی نوشته(نکته و...)وارد کتاب خودت کن.همونجاهایی روکه خط کشیده توام تو کتاب خودت خط بکش.خیلی سبز جدیدخیلی غلط داره من خودم حدود 2تا برگه a4غلط از توش پیدا کردم.ولی درسنامه هاش خوبن.
      الگو هم تستاش برا الانت خیلی سنگینه .ازش زده میشی.قول بت میدم با این کتاب رتبه 3 کار کنی،اواخر دیگه تستای الگو برات آب خوردن میشه.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lashkare tofigh نمایش پست ها
      سلام.قبل از هر کاری کتاب زیست رتبه 3 مهدی سلیمان زاده رو از همین سایت دانلود کن .بعد همه فصلاشو هر چی نوشته(نکته و...)وارد کتاب خودت کن.همونجاهایی روکه خط کشیده توام تو کتاب خودت خط بکش.خیلی سبز جدیدخیلی غلط داره من خودم حدود 2تا برگه a4غلط از توش پیدا کردم.ولی درسنامه هاش خوبن.
      الگو هم تستاش برا الانت خیلی سنگینه .ازش زده میشی.قول بت میدم با این کتاب رتبه 3 کار کنی،اواخر دیگه تستای الگو برات آب خوردن میشه.
      آخه کتاب رتبه 3 معلوم نیست چی نوشته
      ...

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lashkare tofigh نمایش پست ها
      زیاد هم شاهکار نکرده این رتبه 3 .. خودتم با کمی دقت میتونی به این نکته هایی که نوشته برسی...

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بدترین کار اینه که بری سمت جزوات متفرقه
      این همه کتاب هست چرا جزوه
      اگرم جزوه میخوای جزوه اساتید معروف نه دانش اموز حتی رتبه
      بهترینش همون کتاب های خیلی سبز و فاگو و جزوات استاد کرامت و عمارلو هست ددر قدم های بعدی کتاب های گاج و الگو
      مشاور

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بزار یه پیشنهاد بدم . اول از همه کتاب درسی رو بخون. بعدش به نظرم فاگوزیست رو بخر و اونو بخون . بعد بشین تست حالا از هر منبع خوبی که به نظرم الگو خوبه کار کن. اگه الگو خیلی سختته میتونی گاج جامع هم کار کنی. بعد بشین نکات جدید رو وارد کتاب درسی کن . کتاب درسی هم میتونی از سایت ها دانلود کنی پرینت بگیری
      پس 1-کتاب درسی2-فاگوزیست3-تست4-وارد کردن نکات جدید به کتاب درسی

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط E R F A N نمایش پست ها
      بزار یه پیشنهاد بدم . اول از همه کتاب درسی رو بخون. بعدش به نظرم فاگوزیست رو بخر و اونو بخون . بعد بشین تست حالا از هر منبع خوبی که به نظرم الگو خوبه کار کن. اگه الگو خیلی سختته میتونی گاج جامع هم کار کنی. بعد بشین نکات جدید رو وارد کتاب درسی کن . کتاب درسی هم میتونی از سایت ها دانلود کنی پرینت بگیری
      پس 1-کتاب درسی2-فاگوزیست3-تست4-وارد کردن نکات جدید به کتاب درسی

درست میگی اما الگو رو اخر سر کار کنه بهتر باید باشه
      مشاور

13. Top | #13
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      1-خیلی سبز
      2-الگو
      3-فاگوزیست
      ببین داداش من الان سوم تجربیم وهرسه کتابودارم.فاگوزیست+الگو طوفان میکنه.نمیگم خیلی سبزبده اماازلحاظ تست ازالگوضعیف تره وازلحاظ درسنامه هم ازفاگوزیست///فصلایی بوده ک فقط فاگوزیستوخوندم ورفتم بالای80زدم/اماکلااگه فاگووالگوروداشته باشی مطمئن باش تستی نیست ک ازپسش برنیای

14. Top | #14
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      به نظرمن تابستون تا میتونی رو کتاب درسی تمرکزکن....

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      1-خیلی سبز
      2-الگو
      3-فاگوزیست
      سلام
      خیلی سبز کجاش غلط زیاد داره! از بقیه که خیلی کمتره
      هر کدوم رو که گرفتید چاپ جدید بگیرید تا مطابق با کتاب درسی جدیدتون باشه
      موفق باشید
      مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
      به کسی که در آن راه می رود می خندند .
      ویرایش توسط m.l.s : 12 اردیبهشت 1394 در ساعت 15:08

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)