معادله خط قائم بر منحنی
را از نقطه ایی به طول e واقع بر آن بنویسید؟
میشه یکی برام حلشو کامل بزاره؟ @amin278
از این مبحث یک سوال دیگه هم دارم!
k را بگونه ایی بیابید که و در ربع چهارم بر هم مماس باشد؟
میشه حلشو برام بزارید؟
در واقع میدونید مشکل من برای حل این تست چیه؟
من اول اومدم دو معادله را برابر هم قرار دادم بعدم اومدم سوا سوا مشتق گرفتم و برابر هم قرار دادم! اما معلمم اینارو برابر هم قرار داده و بعد مشتق گرفته و اینجوری جوابش با من فرق داره! ببینید اینجا رو
اول بهم بگید کدوم درسته؟ دوم بهم بگید بعدش باید چیکار کنم؟
و بعدم بهم بگید برای چی جواب این دو حالت مشتق با هم فرق میکنه؟
ویرایش توسط Demon Soul : 08 اردیبهشت 1394 در ساعت 12:34
یعنی چی؟ اصلا عقلانی نیست اول تلاقی بعد مشتق! ببین اینجا جواباش متفاوت شد!
اصلا ببین ما معادله را برابر هم میزاریم تا ببینیم در چه نقاطی دو معاله با هم برخورد دارن حالا میاییم مشتقاشونم مساوی هم میزاریم ببینیم شیباشون کجا برابره و بر هم مماسن درواقع!
ولی اگه تلاقی بدی کلا یه معادله جدید در میاد حالا این معادله را تو میخوای ازش مشتق بگیری؟ اونوقت مساوی صفر بزاری انگار داری براش مماسش با محور x رو پیدا کنی! و این اصلا ربطی به صورت سوال نداره
مرسی درسته میخواستم مطمئن شم...... جواب منم همینه
الا بذکر الله تطمئن القلوب
ویرایش توسط amin278 : 08 اردیبهشت 1394 در ساعت 14:08
ویرایش توسط amirdifraxe1 : 08 اردیبهشت 1394 در ساعت 14:34
اولا رو حساب صورت سوال گفتم
ثانیا شرط اینکه مماس باشه باید مشتقشم صفر کنه ریشه ی غیر ساده رو به شرط
پیدا کردم بعد یه جایگذاری کردمو k بدست اومد
همچنین میتونم کارمو دو برابر سخت تر کنم مشتق هاشونو برابر قرار بدم و دوتا معادله حل کنم یه بار k رو برحسب x پیدا کنم بعد بیام ریشه رو پیدا کنم و ....
یا علی
ویرایش توسط amin278 : 08 اردیبهشت 1394 در ساعت 16:21
سلام دوستان سوال میگه مقدار a را بگونه ایی بیابید که منحنی در بازه ی بر خط y=-1 مماس شود؟
حله منو ببنید!
خوب از اونجایی که طبق بازه ی داده شده طرف دوم که با رنگ قرمز مشخص کردم هموراه منفی است پس سمت راست هم باید همواره منفی باشد! بنابراین بدترین شرایط اینه که سینوس طرف چپ مثبت باشه! اونوقت a باید
درصورتی که جواب نهایی میشه 0 ولی 0 که کوچکتر از -1/2 نیست! کسی میدونه غلط من چیه و حل درست چجوریه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)