الان این 2 تا تاپیک چقدر با هم فرق دارن؟چرا 2 بار2بار تاپیک میزنین؟
http://forum.konkur.in/thread24101-5.html#post419459
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
بنظر من کار درستیه که برخورد بشه
البته فقط با اونایی که نشستن تو ماشین ِ میلیاردی ، مست ـشون (!) کرده و فک میکنن چون ماشین لوکس دارن ، خیابون مال اوناست و با سرعت فضایی تو یه خیابون ویراژ میدن ! این یعنی نا امنی و باید برخورد بشه که اینجور آدما بفهمن همه در برابر قانون مساوی ان .
وگرنه خیلیا هستن ماشین مدل بالا هم سوار میشن ولی مثل بقیه ی مردم رانندگی میکنن و به قوانین احترام میزارن .
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
اگه بگیم قانون اصلا وجود نداره بنظرم کم لطفی کردیم ولی ما خودمون میتونیم قانون رو محکم تر بکنیم ؛ مگه باید زور بالا سر مردم باشه حتما ؟ اگه مردم حقوق همدیگه رو رعایت کنن مشکلی هم پیش نمیاد .
حتی اگه کلا وجود هم نداشته باشه ، اگه یه دفعه خیال خودمونو راحت کنیم که قانونی وجود نداره و هر کاری که دلمون بخواد رو میتونیم بکنیم و بکنیم ! ، وضعیت جامعه از اینم بدتر میشه .ماشالا هرکی یجور از قانون مبراس .. حالا زورشون به لوکس سوارا رسیده فعلا
همه جوره امنیـــــــــــــــــــــ ـت برقراره همین یه دونه موندهتو پست بالا هم گفتم ، گرفتن تمام ماشینای لوکس اشتباهه ؛ یکی پول داره میخره سوار میشه ولی مثل بقیه ی راننده ها ؛ مثل بقیه ی ماشین ها ؛ اینجوری حق همه رعایت میشه اما متاسفانه بعضی جوونا که همچین ماشینایی به دستشون میرسه (!) به هر دلیلی ! خیابونو به دست میگرن و حق بقیه ی ماشین ها رو رعایت نمیکنن ( فک کنم نمومشو خیلی دیده باشیم )
اگه با اینا برخورد نشه ، تبعیض به وجود میاد که ریشه اصلی خیلی از مشکلات این جامعه هست ! حداقل تو رانندگی تبعیض نداشته باشیم !!
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
ویرایش توسط milad65 : 09 اردیبهشت 1394 در ساعت 00:43
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)