خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 105
    1. Top | #91
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط El3RAH1M نمایش پست ها
      ولی به پست مسعود ربط داشت چون نقل قولش هم از من بود گفتم جواب بدم .
      ولی جدا این تاپیکارو نبندید . نمیدونم یه تاپیک زده بشه <<به عدد قبلی یکی اضافه کن>> می مونه , آخه این کارا به چه دردی می خوره حالا بعضیا این مدلیشو دوست دارن باشه بمونه ولی تاپیکایی مثل این تاپیک فعلی که باعث میشه روشن گری بشه و آدم به یه تفاهمی برسه و دو تا چیز یاد بگیره خیلی بهتره
      منم موافقم نبندن چون بچه هاکه بااحترام ومودبانه ارن نظراتشونومیگن...البته به نظرای ماکه نیست اونی که بخوادببنده میبنده
      آدم باش همین

2. Top | #92
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط El3RAH1M نمایش پست ها
      ولی به پست مسعود ربط داشت چون نقل قولش هم از من بود گفتم جواب بدم .
      ولی جدا این تاپیکارو نبندید . نمیدونم یه تاپیک زده بشه <<به عدد قبلی یکی اضافه کن>> می مونه , آخه این کارا به چه دردی می خوره حالا بعضیا این مدلیشو دوست دارن باشه بمونه ولی تاپیکایی مثل این تاپیک فعلی که باعث میشه روشن گری بشه و آدم به یه تفاهمی برسه و دو تا چیز یاد بگیره خیلی بهتره
      حالا که اصرار داری باشه ربط داره . این تعصبه خیلی بده
      اون تاپیک با این تاپیک 180 درجه فرق داره
      فعلا درس بخونین
      مشاور

3. Top | #93
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      حالا که اصرار داری باشه ربط داره . این تعصبه خیلی بده
      اون تاپیک با این تاپیک 180 درجه فرق داره
      فعلا درس بخونین

من جواب این قسمتشو دادم دیگه : مسعود : این ولگردی ها با ماشین قران قیمت چه ضرری به امنیت کشور میزنه که به پلیس مربوط بشه
      گفتم قانونو معمولا بیشتر رعایت نمیکنن , بکنن میشه امنیت !
      خدا وکیلی ربط دارن دیگه اگه واقعا ربطی ندارن به هم دیگه و تعصب بود ببخشید

4. Top | #94
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خدا قوت
      خداوکیلی کار شما هم سخته ها .... بشینید یه چایی چیزی بخوریم دور همی پاشیم برای ادامه مذاکرات

بابا بیخیال این بحثا 40 روز دیگه کنکوره ...

سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
      روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
      یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
      یه کوله خاطره که باید جا بمونه...

5. Top | #95
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ولی واقعا حرف قشنگیه با زور که نمیشه مردمو برد بهشت...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

6. Top | #96
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadis_moh نمایش پست ها
      اخه این چه حرفیه!
      جامعه ی ما جامعه ی اسلامیه!
      تو همین دینی سال دوم بود یا سوم دربارش بحث کردیم!
      دیگه از کسی ک حوزه رفته بعیده این حرفا!
      نه مردمو نمیشه ب زور شلاق بهشت برد ولی مردم دیگه رو هم ک میخوان برن بهشت نمیشه واسه خوشی بعضیا از بهشت سلب کرد!
      قوانین ما اسلامین مثلا
      کی جلوی کسانیو که میخوان برن بهشتو گرفته اونی که میخواد بره بهشت باید چشمشو پاک کنه یا اینکه اینقدر مخلص باشه که با دیدن بعضی چیز ها تحریک نشه و عادی رفتار کنه
      خوب نیست مثال بزنم همین ترکیه شما برید ببینید مسلماناشو .خدایی اصلا چی بگم واقعا مسلمان در حالی که همه جور آدم هم توش هست
      در ضمن آقای روحانی خودش یک روحانیه بهتر از منو شما این مسائلو میدونه حالا اینکه یه سری انتقاد کردن مطمئن باشید سود شخصی بوده که در محمدوده اینجا نمیگنجه

مشکل شماها اینه که معنی صحیح امر به معروف و نهی از منکرو نمیدونید یا اینکه اششتباه گفتن بهتون

یه مثال میزنم هیچکی روش حرف نزنه

آیا امام علی (عدل علی) به زور ملتو مسلمان کردن یا اگه کسی از قوانین اسلامی پیروی نمیکردو شلاق میزدن؟؟؟؟؟؟ینی میتونید همچین چیزیو باور کنید؟(خانوم حدیث تو همین دینی گفته شما دارای قدرت تفکر و اختیارید.نباید تحت تاثیر جهت گیری ها قرار بگیرید )

7. Top | #97
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی خوب شد روحانی این حرف رو زد...دلم خنک شد

8. Top | #98
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من خیلی تشکر میکنم از آقای artim که واقعا داره با منطق صحبت میکنه ولی میخوام بهش بگم عزیزم بیخیال عده ای هستن ه نمیشه بیدارشون کرد
      اسلامو با یه عده .... مربوط نکنید
      امام صادق امام بود ولییییییییییییی دانشمند علمی هم بود اون میتونست در مورد همه چیز نظر بده ولی الان ....
      البته امام صادق مثاله بیشتر اعمه دانشمند بودن نه تنها در مورد عرفان بلکه در مورد علم و سعی در یاد گیری هر چه بیشتر اون داشتند چرا؟چون مربطه به هم
      اسلام گفته نه افراط نه تفریط
      نه مثل یه عده ای باشین که فکر میکنن با انکار خدا و پیغمبر همه بهشون میگن رشن فکر(هیچ وقت با این قشر جور در نمیام)
      نه اینکه بی اطلاع از هر چیز هر چی محدودیته بگیم مال اسلا .بابا کجای اسلام از محدودیت ها حرف زده به عنوان مثال اسلام تنها دینیه که اومده به طور صریح ومستقیم به مسائل جنسی پرداخت
      گدلیل خابو غفلت گروه دوم(که واقعا آفت اسلام و مملکتن)عدم درک صحیح قوانین و احکام درست الهی است
      البته میشه حق داد چون منابعمون بیشترشون دروغه

9. Top | #99
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین ما اگه تو ژاپن بودیم مذهبمون شینتو بود
      اگر در اسرائیل متولد میشدیم یهود بودی
      در اوروپا متولد میشدیم احتمالا مسیحی بودیم
      در ریاض عربستان بودیم سنی بودیم

آیا باز هم شیعه میشدیم؟

قریب به 90 درصدمون و احتمالا بیشتر شیعه نمیشدیم....دلیلش تعصبه...تعصب تیشه به ریشه فکر و عقل میزنه

به قول ابن سینا :
      به قومی مبتلا شدیم که تصور میکنیم
      خدا جز ما هیچ کسی رو هدایت نکرد

سعی کنین خودتون دینتون رو انتخاب کنین از پدرو مادر و محل زندگیتون ارث بیارید

تنها مذهب عقلانی در دنیا مذهب انسانیت هستش

10. Top | #100
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      روحانی خیلی خوب حرف زد راست میگه پلیس به اسلام چه
      اخوند به اسلام چه
      مردم به اسلام چه
      اصلا اسلام یعنی چه
      مگه ما قیام کردیم برای اسلام
      اسلامی که حکم دزدی (قطع دست) نداره اسلامه

11. Top | #101
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yzsd نمایش پست ها
      روحانی خیلی خوب حرف زد راست میگه پلیس به اسلام چه
      اخوند به اسلام چه
      مردم به اسلام چه
      اصلا اسلام یعنی چه
      مگه ما قیام کردیم برای اسلام
      اسلامی که حکم دزدی (قطع دست) نداره اسلامه

ببین اسلام اصلی . شیعه ی اصلی عالی بودن
      من از خدامه این اسلام و این شیعه
      اما الان فقط قران رو زدن بر سر نیزه
      مشاور

12. Top | #102
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmaddd نمایش پست ها
      کی جلوی کسانیو که میخوان برن بهشتو گرفته اونی که میخواد بره بهشت باید چشمشو پاک کنه یا اینکه اینقدر مخلص باشه که با دیدن بعضی چیز ها تحریک نشه و عادی رفتار کنه
      خوب نیست مثال بزنم همین ترکیه شما برید ببینید مسلماناشو .خدایی اصلا چی بگم واقعا مسلمان در حالی که همه جور آدم هم توش هست
      در ضمن آقای روحانی خودش یک روحانیه بهتر از منو شما این مسائلو میدونه حالا اینکه یه سری انتقاد کردن مطمئن باشید سود شخصی بوده که در محمدوده اینجا نمیگنجه

مشکل شماها اینه که معنی صحیح امر به معروف و نهی از منکرو نمیدونید یا اینکه اششتباه گفتن بهتون

یه مثال میزنم هیچکی روش حرف نزنه

آیا امام علی (عدل علی) به زور ملتو مسلمان کردن یا اگه کسی از قوانین اسلامی پیروی نمیکردو شلاق میزدن؟؟؟؟؟؟ینی میتونید همچین چیزیو باور کنید؟(خانوم حدیث تو همین دینی گفته شما دارای قدرت تفکر و اختیارید.نباید تحت تاثیر جهت گیری ها قرار بگیرید )
      درستکه کسایی ک میخوان برن بهشت باید سر ب زیر باشن ولی این ب معنی این نیس ک بقیه هرجور دلشون بخواد تو جامعه بگردن جامعه ی اسلامی باید امنیت روانی داشته باشه مثل این میمونه ک تو ی شهر پرآشغال و زباله ب مردم بگن هر کی میخواد بیاد بیرون و بو اذیتش میکنه دماغشو بگیره!!!
      من با آقای روحانی مشکلی ندارم اگرچه ایشون منتقداشونو بی شناسنامه میدونن!! ولی من اعتقادم اینکه تا زمانی ک رییس جمهور من هستن دفاع و حمایت از ایشون لازمه ولی این صحبتشون حالا اگرم منظور بدی نداشتن بد برداشت شده یا میتونه بد برداشت شه وگرنه ایشون خودشون روحانی هستن!
      من فک میکنم شما درباره امربمعرف ونهی از منکر درست نمیدونید معنای اون شلاق نیس !
      وقتی میگم پلیس وظیفشه یعنی متجاوز ب عنفو دستگیر کنه ینی زن بدکاره رو از تو جامعه جمع کنه ! اول با تذکر آدم نشد برخورد جدی تر ! درهر صورت من عالم نیستم تو این زمینه شما میتونید ب کتاب هایی ک تو این زمینه هست مراجعه کنید!
      افرادی ک تو جامعه ی اسلامی زندگی میکنن باید شکل اسلامی هم داشته باشن ک هر کس از بیرون ب جامعه نگاه کرد بفهمه اسلامیه وگرنه هر کس درباره زندگی خودش اختیار داره ب شرطی ک موجب سلب آرمش و امنیت بقیه نشه! البته این عقیده ی منه! باز هم ب نظرم ب شخص دانا تری مراجعه کنید!
      لطفا هم دیگه منو نقل قول نکنید نتیجه ای ک همون اول باید بش میرسیدم اینکه ک دین وسیاست رو نمیشه ب کسی قبولوند چون آدما با ی زمینه ی قبلی ک نشیت گرفته از عقدهاشون یا حالا هر چی هس وارد این مسایل میشن و هرچقدرم ک باهاشون بحث کنی تهش میشی بی منطق و نفهم!!!
      دیگه حوصله ی ادامه ی این بحثو ندارم!

13. Top | #103
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadis_moh نمایش پست ها
      درستکه کسایی ک میخوان برن بهشت باید سر ب زیر باشن ولی این ب معنی این نیس ک بقیه هرجور دلشون بخواد تو جامعه بگردن جامعه ی اسلامی باید امنیت روانی داشته باشه مثل این میمونه ک تو ی شهر پرآشغال و زباله ب مردم بگن هر کی میخواد بیاد بیرون و بو اذیتش میکنه دماغشو بگیره!!!
      من با آقای روحانی مشکلی ندارم اگرچه ایشون منتقداشونو بی شناسنامه میدونن!! ولی من اعتقادم اینکه تا زمانی ک رییس جمهور من هستن دفاع و حمایت از ایشون لازمه ولی این صحبتشون حالا اگرم منظور بدی نداشتن بد برداشت شده یا میتونه بد برداشت شه وگرنه ایشون خودشون روحانی هستن!
      من فک میکنم شما درباره امربمعرف ونهی از منکر درست نمیدونید معنای اون شلاق نیس !
      وقتی میگم پلیس وظیفشه یعنی متجاوز ب عنفو دستگیر کنه ینی زن بدکاره رو از تو جامعه جمع کنه ! اول با تذکر آدم نشد برخورد جدی تر ! درهر صورت من عالم نیستم تو این زمینه شما میتونید ب کتاب هایی ک تو این زمینه هست مراجعه کنید!
      افرادی ک تو جامعه ی اسلامی زندگی میکنن باید شکل اسلامی هم داشته باشن ک هر کس از بیرون ب جامعه نگاه کرد بفهمه اسلامیه وگرنه هر کس درباره زندگی خودش اختیار داره ب شرطی ک موجب سلب آرمش و امنیت بقیه نشه! البته این عقیده ی منه! باز هم ب نظرم ب شخص دانا تری مراجعه کنید!
      لطفا هم دیگه منو نقل قول نکنید نتیجه ای ک همون اول باید بش میرسیدم اینکه ک دین وسیاست رو نمیشه ب کسی قبولوند چون آدما با ی زمینه ی قبلی ک نشیت گرفته از عقدهاشون یا حالا هر چی هس وارد این مسایل میشن و هرچقدرم ک باهاشون بحث کنی تهش میشی بی منطق و نفهم!!!
      دیگه حوصله ی ادامه ی این بحثو ندارم!
      کجای دین اومده زن بدکاره رو از تو خیابان جمع کنین؟؟
      کدوم یکی از ائمه ما زن بدکاره از تو خیابان جمع کردن؟
      الان امر به معروف با شلاقه. شما فکر میکی میان با زبان خوش امر به معروفت میکنن
      مشاور

14. Top | #104
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      کجای دین اومده زن بدکاره رو از تو خیابان جمع کنین؟؟
      کدوم یکی از ائمه ما زن بدکاره از تو خیابان جمع کردن؟
      الان امر به معروف با شلاقه. شما فکر میکی میان با زبان خوش امر به معروفت میکنن
      ب یک عالم در این زمینه مراجعه کنید
      من بی منطقم!!!

15. Top | #105
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      درستکه کسایی ک میخوان برن بهشت باید سر ب زیر باشن ولی این ب معنی این نیس ک بقیه هرجور دلشون بخواد تو جامعه بگردن جامعه ی اسلامی باید امنیت روانی داشته باشه مثل این میمونه ک تو ی شهر پرآشغال و زباله ب مردم بگن هر کی میخواد بیاد بیرون و بو اذیتش میکنه دماغشو بگیره!!! کاملابااین موافقم اینجوری هرج ومرج وبی قانونی میشه
      آدم باش همین

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)