اینو یادت باشه
امنیت و قوانین اسلام ممکنه در یک راستا باشن ممکنه نباشن الزامی نداره
کسایی که میخوان برن تحصیل یا زندگی کشوری رو انتخاب میکنن که امنیت خوبی داشته باشه نه اینه اسلام قوی تری داشته باشه
مشاور
چرا بچه گانه صحبت میکنی.
همسایه سابق ماهم تو کوچه یه نفر رو کشت که چی
اینا چه ربطی داره
من دارم کلی میگم اینکه شما کجا بودی ارزشی نداره
بحث اینه که اجرای امنیت ممکنه در راستای قوانین اسلام باشه ممکنه نباشه الزامی نداره که کسی مخالفت کنه باید پلیس قوانین اسلامی رو انجام کنه
پلیس موظف به امنیت کشوره فقط
مشاور
اولش که پولشو داشتن و سوار نشدن یعنی رعایت حال بقیه ای که ندارن که کار خیلی خوبیه ولی هر کسی در این حد انسانیت نداره!حالا طرف میگه من با شرع و تجمّل گرایی نکردن کاری ندارم و با ماشینم نشون میدم پول دارمو بقیه ندارن و پزشم میدم !خوب , باشه ولی باید قوانینو از اول تا آخرش رعایت بکنه (مثل همه که باید رعایت بکنن , کاری به اینکه میکنن یا نه ندارم ) , ولی خوب معلومه که درصد زیادی از بی امنی حاصل از ماشینها بخاطر ماشینهای گران قیمته چون درصد کسایی که با پیکان کورس میزارن خیلی کمتره از این ماشینها ! پس فرقی نمیکنه ماشین باید قوانینو رعایت کنه این موقع اس که حرف شما درسته و شاید رعایت وضع بقیه نباشه ولی حداقل بی امنی حاصل نمیشه
جالبه طرف به پست من که در مورد مفسده و حجاب هست نقل قول میزنه و در مورد ماشین صحبت میکنه (که کلا بی ربط بود ) @artim جان از پست کاربر عزیز @masood2013 تشکر میکنه ولی من درست جواب موضوع پستشو میدم میشم منحرف !
اون کجا حرف بی ربط تاپک زده؟؟؟؟
این پستشه بخون دقیق
آخه من نمیدونم که این ولگردی ها با ماشین قران قیمت چه ضرری به امنیت کشور میزنه که به پلیس مربوط بشه، خب یه پسری که پول داره، میاد کله یه دختری که اونم عشق این کاره، میزنه، من نمیدونم کجای این به امنیت کشور ضرر میزنه، اینا همشون مشکل شرعی دارن، مشکل امنیتی ندارن و به نظر من، جناب روحانی و جناب artim بسیار حرف منطقی میزنن، طبق گفته های شما دوستان،مثلا تو کشور سوئیس، اصلا اسلام وجود نداره، پس کلا باید امنیت نباشه، چون اسلام و امنیت یکی هستن دیگه، ولی درحالی که امن ترین کشور دنیاست، ولی تو ترکیه که کشور کاملا اسلامی هست، کم امنیت ترین کشوره، اصلا شما حرف های بی منطقی دارین میزنین.
اینم مال شما
اولش که پولشو داشتن و سوار نشدن یعنی رعایت حال بقیه ای که ندارن که کار خیلی خوبیه ولی هر کسی در این حد انسانیت نداره!حالا طرف میگه من با شرع و تجمّل گرایی نکردن کاری ندارم و با ماشینم نشون میدم پول دارمو بقیه ندارن و پزشم میدم !خوب , باشه ولی باید قوانینو از اول تا آخرش رعایت بکنه (مثل همه که باید رعایت بکنن , کاری به اینکه میکنن یا نه ندارم ) , ولی خوب معلومه که درصد زیادی از بی امنی حاصل از ماشینها بخاطر ماشینهای گران قیمته چون درصد کسایی که با پیکان کورس میزارن خیلی کمتره از این ماشینها ! پس فرقی نمیکنه ماشین باید قوانینو رعایت کنه این موقع اس که حرف شما درسته و شاید رعایت وضع بقیه نباشه ولی حداقل بی امنی حاصل نمیشه
مال شما فقط درباره ماشین سواری هست
کجا درباره موضوع تاپیک که سخن روحانیه بحث شده؟؟؟
خودت قاضی
مشاور
اون گفته ولگردی با این ماشینا به امنیت ربطی نداره منم گفتم که باید قانونو رعایت کنه ! کلا حول محور امنیت بود پستا ماشینا یه مثالی بود که یجوری به نیروی انتظامی میشه ربطش داد هر دو رو !
تاپیک سرسام آوریه , بریم یکم سر درس بعد کنکور وقت زیاده میایم صحبت میکنیم این تاپیکارو میشه به همه چیز ربط داد
یا علی
مشاور
ولی به پست مسعود ربط داشت چون نقل قولش هم از من بود گفتم جواب بدم .
ولی جدا این تاپیکارو نبندید . نمیدونم یه تاپیک زده بشه <<به عدد قبلی یکی اضافه کن>> می مونه , آخه این کارا به چه دردی می خوره حالا بعضیا این مدلیشو دوست دارن باشه بمونه ولی تاپیکایی مثل این تاپیک فعلی که باعث میشه روشن گری بشه و آدم به یه تفاهمی برسه و دو تا چیز یاد بگیره خیلی بهتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)