در این جزوه ی ۱۸ صفحه ای مشکل زیست گیاهی کنکوری های تجربی را حل شده استتمامی عکس های کتاب درسی از فصل زیست گیاهی نیز در جزوه موجود می باشد.در ضمن جزوه تایپی و رنگی می باشد.با روش کدبندی شما تمامی نکات را سریع یادخواهید گرفت.
منبع:استاد علی غیاثی
در این جزوه ی ۱۸ صفحه ای مشکل زیست گیاهی کنکوری های تجربی را حل شده استتمامی عکس های کتاب درسی از فصل زیست گیاهی نیز در جزوه موجود می باشد.در ضمن جزوه تایپی و رنگی می باشد.با روش کدبندی شما تمامی نکات را سریع یادخواهید گرفت.
منبع:استاد علی غیاثی
ویرایش توسط Mamad org : 07 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:02
اساساً تو زیست شناسی هیچی با تکنیک و رمزگذاری و اینا جواب نمیده!
در ضمن این از سایت حامد دل پیچه(!) گرفته شده که ادامه اش خودتون میدونید!!!!!
...
داداش
1.تو حاشیه نرو
2.من خودمم از تکنیک تو هر درسی بدم میاد وکلا از تکنیک به شخصه خوش نمیاد
3.من این پستا گذاشتم تا اون کسی که از گیاهی متنفره حداقل با این جزوه یکم با گیاهی رابطش بهتر بشه
4.داداش من کسیا مسخره نکن ایشون نه با من رابطه ای داره نه من با ایشون کلا از مسخره کردن بدم میاد پس ادبتا رعایت کن
5.این اقا من تو سایتش دیدم جزوه ای قرار داده گفتم یه وقت برا بچه ها مفید باشه گذاشتم
6.........ولش کن بیخیال
ویرایش توسط Mamad org : 07 اردیبهشت 1394 در ساعت 13:29
زیست ترکیبیه یعنی فصل های مرتبط با هم را باید علاوه بر اینکه مفهومی بخونی باید ترکیبم کنی
توصیه من اینکه در این مدت باقی ماتده زیست جانوری و 3 فصل اخر لقمه مهر را بخون هرچی ترکیبی.مفهومی.قیدی میاد میزنی به 40 درصد هم میرسی خواستی گیاهیشم بخون اما من اسوناشا گفتم
البته بنده نطر شخصیمیا گفتم
مشاور
داداش من فک نمیکنم منم چیزی به غیر از این گفته باشم
من فقط گفتم این جزوه پتانسیل اینا داره که دوستانا اشتی بده با گیاهی اما همچنان بازم میگم
فقط این جزوه میتونه رابطه ی فردا خوب کنه با گیاهی دیگه بقیش با خود فرد که بخواد چه طوری بخونه
end
دوستانی که با تکنیک و این حرفا مخالفند باید به این نکته توجه کنید که گیاهی فقط حفظه نه مفهوم . اخه وقتی مثلا بایه جمله سن گیاهارو یاد میگیرید چرا میخواید برید توی بطن درس .
در مورد این جزوه هم دلیجه فقط کپی پست کرده و جزوه از علی غیاثی هست که در سایت موجوده .
سراسری خارج 93
همه سلول های پارانشیمی که فضای بین اپیدرم بالایی و پایینی برگ ذرت را پر میکنند میتوانند ..... نمایند
1- دی اکسید کربن جو را تثبیت
2- از انزیم های چرخه کالوین استفاده
3- همراه با تولید atp اگزالواستات را به سیتریک تیدیل
4- در مسیر تبدیل سه کربنه یک فسفاته به پییروات nadh تولید
خب با حفظی بودن زیست چطور میشه تست کنکور 93 رو حل کرد
رمز واسه زیست اشتباهه
دورانی که سن گیاه رو میپرسیدند و تعداد انگشتان اسب تمام شده
مشاور
سلام
داداش
خدمتتون عارضم كه درسته كه ايشون نبايد نام خانوادگي فرد رو با تمسخر مطرح مي كرد ولي شما هم تصور نفرمائيد كه اگه يه مطلب خلاف واقع را بلند فرياد بزنيد راست جلوه مي نمايد اگرچه خودتان باورتان شود از بلندي فريادتان.
يعني به احتمال قريب به يقين يا خود ايشون هستين با يه نام كاربري جديد، يا از ارادتمندان حضرتش.
وگرنه مي توانستيد با نام آقاي غياثي اين پست را ارسال كنيد. نه اينكه در پايان مطلبتان سايت ايشان را تبليغ كنين. كه اگر كسي از شما ايراد بگيرد با اين توجيه پاسخ بدهيد كه امانتداري كرده ايد و منيع را فقط معرفي كرده ايد.
Saeed735
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور... مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)