^______________________^
^______________________^
^______________________^
^______________________^
آبجی جان خودتو ناراحت نکن والا ما هم دبیر خوب نداشتیم . ما دبیر پرورشیمون معلم فیزیکمون بود از روی کتاب درسی جزوه میگفت مینوشتیم . من کلا از فیزیک بیزار شدم
یا معلم زیستمون تقسیم بندی میکرد میگفت کنفرانس بدید و خودش اصلا درس نمیداد . معلم ریاضیمون کل سال داشت یه فصلو درس میداد بقیشو بلد نبود . معلم ادبیاتمون شوهرش روانشناس بود میومد مباحث روانشناسی سر کلاس برامون میگفت . درس نمیداد . فقط معلم دینیمون خوب بود . عربی هم نگم بهتره![]()
بله اما اگه به صورت برایند اگه حساب کنیم میبینیم مناطقی مثل
مناطق ما به حق 3 شدن !! ما اصلا چیزی به اسم معلم نداشتیم
فقط درس اخلاق و .... یکی دوتاشون خوب بودن که رفتند !!
این بحث به جایی نمیرسه من دوستم از منطقه سه رفت تهران
اونجا حتی نمیتونست سوار بی ار تی بشه تا جایی که افسرده
شد میگفت نمیدونم تهرانیا اصلا راجب چی حرف میزنن این یعنی
اختلاف هزار پله ای سطح طبقات اموزشی !!
موفق باشید . بدرود
^______________________^
ای بابا چرا بحث رو سیاسی میکنین ! من اصلا در مورد جانباز و خانواده شهید ازتون نظر نخواستم که . بابا اون بیچاره ها رفتن خون دادن و حقشونه و اگر نه بقول اون یارو تو فیلم اخراجی ها شماها الان به صدام باید میگفتین آق دایی !!!!!!!!!!! بابا من حرفم این بود که این اقا رتبه 21 هزاره سهمیه داشته شده رتبش این یا اشتباهی شده . که من اصلا در مورد محاسبه سهمیه اشتباه کردم و نمیدونستم رتبه سهمیه دارا جداست !!! اینا هم رتبه شون تو منطقه هست (21 و 24 هزاره ) . حرفم این بود که رتبه 24 هزاره بنظرم درصداش بهتر بود و درضمن من درصد های رتبه 21 هزار رو تو تخمین رتبه قلم چی زدم میگه بین 30 تا 35 هزار منطقه 2 میشه !!!!!!! حالا نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)