سلام و وقت بخیر !
لیدیز اند جنتلمن استارتر صحبت میکنه این تاپیک در واقع توش یک نکته کلیدی بیشتر نیست همین.. دنبال چیز خاصی نباشین! :
ما کنکوری های روشن فکر(!) عادت داریم برنامه ریزی کنیم! و از روی برنامه ریزی درس بخونیم حالا یک کاری پیش میاد میگیم فقط10 دقیقه الان تموم میشه! و همینطور ده ها دقیقه دیگه هم میگذره و کلا بیخیال درس میشیم اما چرا؟!
طبق آخرین تحقیقات و آزمایشاتی که انجام شده توسط خودم(!) به این نتیجه ی مهم یا همون نکته که اول گفتم میرسیم:
ایجاد اولویت بین درس ها! حالا یعنی چی؟! این یچیزی شبیه همون افراط و تفریط خودمونه. مثلا داریم درس آسون زمین شناسی میخونیم پیش خودمون میگیم برم یه هوا بخورم الان میام اینکه چیزی نداره! و الان میام همانا ..هرگز نیامدن همانا!! یا قرار هست یک درس سخت رو مثل ریاضی ساعت 4 شروع کنیم چون سخت هست یک بهانه ایی ردیف میکنیم و الان میام دیگری بوجود میاد! و طبق معمول هرگز نیامدن همانا !!
نتیجه اخلاقی:
بین درس ها هرگز فرق نزارین اگه آسون باشه شل میگیرین و برنامه خراب میشه اگه سخت بگیرین استارت زدنش میشه کار حضرت فیل که چطور باس هضم کرد این رو!
حالا چطور فرق نزاریم؟! راه های زیادی دارین مثلا مبحث به مبحث بخونین بدون در نظر گرفتن زمان! یا صفحات رو تقسیم کنید با در نظر گرفتن زمان(!) مثلا 300 صفحه زیست و ریاضی رو باید در عرض یک ماه خوند روزی مثلا10 صفحه بخونید .. اینطوری نه میشه شل گرفت(چون راحته) نه میشه سخت گرفت(چون کوتاهه!)
مثلا خودم! الان وقت خوندن ادبیاتم هست تا 9 که اینجا دارم ول میچرخم! ای وای من .. من رفتم دوستان عزیز تا درودی دیگر بدروود
منبع