ما تو قرابت معنایی ضعف داریم برای جبران از آن باید چه کار کرد؟ از چه منبعی استفاده کرد لطفا کمکم کنید
ما تو قرابت معنایی ضعف داریم برای جبران از آن باید چه کار کرد؟ از چه منبعی استفاده کرد لطفا کمکم کنید
عشــــــق ؛همین خنده های ساده توست . . . !
وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
نحوه پاسخگویی به قرابت معنایی:
ابتدا تک تک ابیات تست را بخوانید و مفهوم هر جمله را در یک کلمه بنویسید و سپس مفاهیم را مقایسه کنید و جواب درست را بیابید.
سعی کنید در حین خواندن کتاب های ادبیات کلمات و اصطلاحات مهم و کلیدی را که در همه ی ابیات مشترک هستند را شناسایی کنید و یاد بگیرد برای مثال اسامی افلاک و … و مفهوم انها برای مثال کدام یک کاتب فلک هستند و…
حتما کتاب هایی ادبی مانند دیوان حافظ ، اشعار مولوی بخوانید(سعی کنید با دیوان حافظ انس بگیرید.این کار را سعی کنید عموما اواخر شب و درپایان درس خواندن انجام دهید.هم باعث بهتر شدن روحیه شما و هم بالا رفتن درک ادبی میشود)
برخی دانش اموزان تصور میکنند که تست زدن قرابت معنایی بی فایده است اما توصیه برترین های کنکور به شما این است که:
تست زدن قرابت معنایی ها را فراموش نکنید
توصیه میشود برای این کار حتما از تست های سالهای گذشته استفاده کنید زیرا هم استاندارد تر هستند و هم به این نکته توجه کنید که اکثر تست های تالیفی استاندارد کافی ندارند زیرا از اکثر ابیات برداشت شخصی میشود و استاندارد سازمان سنجش را ندارند
هنگام مطالعه متون و اشعار ، سعی کنیم پیام محوری هر مبحث را در دو ، سه کلمه خلاصه کنیم.
چون ابیات ارائه شده در کنکور سراسری معمولا خارج از کتاب است ، هر شب چند بیتی مطالعه متون غیر درسی را در برنامه های خود بگنجانیم. (متون در فروشگاه تک کنکور موجود است)
سعی کنید ابیات را درست بخوانیم تا مفهوم آنها را درست درک کنیم.
-« اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدْ وَآلِ مُحَمَّدْ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ »-
سلام،به نظرتون میشه بدون خوندن کل ادبیات و فقط با خوندن تنها یکی از کتابهای قرابت موجود در بازار،به سوالات قرابت کنکور جواب داد؟؟
یکی از بچه های سال پیشمون که 92 کنکور داد و ادبیات رو بالا70زد(دقیقشو یادم نیس)تابستون ازش مشورت گرفتم که چجوری تو قرابت قوی بشم گفت فقط برو نشرالگو رو بخر تستاشو بزن کم کم قوی میشی خودش از کل قرابت های کنکور گفت فقط یکیشو نزد اما هرچی که زد درست بود.منم چند روزه شروع کردم از نشرالگو دارم میزنم اولش فک میکردم تاثیر نداشته باشه اما داره،یه چیزایی دستت میاد که روون میشی.کلش1200تا تسته اگ روزی 30تام بزنی تا کنکور میتونی سه دور کتابو بزنی!
این نکته رو هم بگم پاسخ های تشریحی نشر الگو خیلی کامل نیست من که گذاشتمش کنار! البته خیلی هم بد نیست ولی از وقتی ادبیات موضوعی گاج میزنم احساس میکنم بهتر شدم هم جواباش کامل تره هم ساختارش خیلی خوبهکل تستا قرابتش 1400 میشه خیلی از الگو بیشتر نیست
این دی وی دی های استاد احمدی !
البته نکته خاصی نداره
فقط تکنیک tb رو یاد میده ( 3 تا که یه چیزو میگن غلطن ) و یه سری رو بررسی میکنه
من تورکم (و بهش افتخار میکنم) با این تکنیک همه ی سوالای قرابت معنایی فارسی رو که زبون اصلیم نیس راحت جواب میدم
من خیلی تلاش می کنم تستای قرابت معنایی رو درست بزنم ولی هر دفعه تست میزنم بازم اشتباهه چیکار کنم ؟؟
به نام خدا
با سلام
هر کی در قرابت مشکل داره کتاب 5گنج مهرماه رو بگیره.
من 5گنج رو خوندم توی ازمون گزینه 2 چندین بار ابیاتی که خود اقای اسماعیلی (مولف) توصیه کرده بودند عینا توی ازمون اومد. (ماشاالله نام خدا)
از نداشتین توصیه میکنم بگیرین.
چون نه زیاد گفته نه کم ! از فردا شروع کنی هر هفته 1 ادبیات رو تموم کنی 2بار کل ادبیات کنکور رو تموم میکنی!
ان شا الله مهارت هم میاد دستتون.
و من الله التوفیق.....
التماس دعای فرج....
سلام مفهوم ایننوشته چیه مترسک به گندم گف گواه باش منو برای ترساندن ساختن ولی من عاشق اون پرنده ای بودم که از گرسنگی مرد
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سلام مفهوم ایننوشته چیه مترسک به گندم گف گواه باش منو برای ترساندن ساختن ولی من عاشق اون پرنده ای بودم که از گرسنگی مرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)