خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 78
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 120
    1. Top | #106
      در انتظار تایید ایمیل

Mehrabon
      نمایش مشخصات

مشکل در قرابت

سلام دوستان
      من تو تابستون زبان فارسی رو تموم کردم
      اما واسه قرابت کاری نکردم
      الان می بینم تو خوندن و فهمیدن بیتا مشکل دارم و منظورشونو نمی فهمم که این هم ارایه هم قرابتمو فلج کرده
      راهکارهای بهبود تو این بخشا و خوندن چیه

2. Top | #107
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad1 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      الان می بینم تو خوندن و فهمیدن بیتا مشکل دارم و منظورشونو نمی فهمم که این هم ارایه هم قرابتمو فلج کرده
      سلام..
      از چه منبعی برای قرابت و ارایت میخوای استفاده کنی؟

3. Top | #108
      در انتظار تایید ایمیل

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sina98 نمایش پست ها
      سلام..
      از چه منبعی برای قرابت و ارایت میخوای استفاده کنی؟
      الگو

4. Top | #109
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      الگو
      پس با عبدالمحمدی(مولف ادبیات الگو) اشنا هستی...اخیرا یه وویس در کانال تلگرامیش گذاشته(همین 2 روز پیش بود) که در اونجا همه چیز رو توضیح داده هم درمورد قرابت و هم دررمورد ارایه و این که از کتاباش چگونه استفاده کنی و هم این که برای ادبیات چگونه برنامه بریزی و...
      اینم وویسش : برنامه پاييزانه.m4a - آپلود عکس و فایل رایگان
      اگر نتونستی دانلود کنی برو تو کانال با ادرس زیر و برنامه پاییزانه رو جستو جو کن. کمکت میکنه
      OLGOO_ADABIAAT@

5. Top | #110
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فرق نمیکنه منبعت برای قرابت چیه، وختی تو خونه داری تست قرابت میزنی بیتها رو بلند بلند با حس شاعرانه بخون ... روزی 5تا بزنی بعد 1ماه پیشرفتتو میبینی
      دو چیز است که نمی میرد: دوستی، مرگ

6. Top | #111
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      سلام دوست عزیز.
      من امسال برای ادبیات از ۹ تا تست قرابت ۹ تاشو درست جواب دادم و بهت میگم اصلا نگران قرابت نباش.و بیخودی دنبال کتاب های اموزشی نباش فقط و فقط تست های سراسرس کافیه.اگع گاج موضوعی بگیری خیلی خوبه.کافیه تست زیاد بزنی.اونوقت روش کار رو یاد میگیری و بدون قرابت اصلا و ابدا پیچیدگی نداره فقط تمرین میخواد که به طور مثال وقتی بیت
      (دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست
      جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است)
      رو دیدی درجا باید بفهمی مفهوم بیت یعنی بزرگی و جایگاه و ارزش هر کس به دید ظاهری نیست..
      این یه مثال بود .و در ادبیات بیشتر موارد بیت های توی متن سوال تکراری و اشنا هستند و گزینه ها غریبه.کمکم با تمرین به جایی میرسی که دیگه بیت هارو میشناسی و لازم نیست تا اخر بخونیش وبا خوندن چند کلمه اول مفهوم رو به یاد میاری...
      .....
      و برای ارایه من خودم الگو خوندم و بد نبود در ارایه هم تا حد زیادی با تمرین به تسلط لازم میرسی

7. Top | #112
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ادبیات موضوعی گاج واقعا برای قرابت خوبه...خودم با زدن تستای موضوعی گاج راه افتادم.
      البته من الگو رو ندیدم...
      از قرابت هامون سبطی هم خیلی تعریف میکنن .
      البته به نظر من منبع رو تغییر نده چون آقای سبطی امسال تو آلا قراره تدریس کنه.
      الان هم چند جلسه آرایه تدریس کرده...و کلاساش ادامه داره...
      بعد این که تجربه من اینه که هر چقدر شعر رو درست تر بخونی بهتر متوجه میشی...
      من خودم اوایل که تست میزدم سعی میکردم چندبار بیت ها رو بخونم تا درست خوندنش رو یاد بگیرم...
      کلا کسایی که زیاد شعر خوندن و میتونن درست ابیات رو بخونن معنیش رو هم راحت متوجه میشن.
      شما کم کم با تست زدن و خوندن بیت ها متنوع راه میوفتی...

8. Top | #113
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تست های سراسری همه رشته هارو در روز حدود 10 تا بزن بعد یه ماه نتیجشو خواهی دید . فقط تست تست تست

9. Top | #114
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط هنگامه اتشی نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز.
      من امسال برای ادبیات از ۹ تا تست قرابت ۹ تاشو درست جواب دادم و بهت میگم اصلا نگران قرابت نباش.و بیخودی دنبال کتاب های اموزشی نباش فقط و فقط تست های سراسرس کافیه.اگع گاج موضوعی بگیری خیلی خوبه.کافیه تست زیاد بزنی.اونوقت روش کار رو یاد میگیری و بدون قرابت اصلا و ابدا پیچیدگی نداره فقط تمرین میخواد که به طور مثال وقتی بیت
      (دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست
      جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است)
      رو دیدی درجا باید بفهمی مفهوم بیت یعنی بزرگی و جایگاه و ارزش هر کس به دید ظاهری نیست..
      این یه مثال بود .و در ادبیات بیشتر موارد بیت های توی متن سوال تکراری و اشنا هستند و گزینه ها غریبه.کمکم با تمرین به جایی میرسی که دیگه بیت هارو میشناسی و لازم نیست تا اخر بخونیش وبا خوندن چند کلمه اول مفهوم رو به یاد میاری...
      .....
      و برای ارایه من خودم الگو خوندم و بد نبود در ارایه هم تا حد زیادی با تمرین به تسلط لازم میرسی
      تست های قرابت گاج میزدید تیترشو هم میخوندیدکه موضوع تست رو مشخص کرده؟

10. Top | #115
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiirhosein نمایش پست ها
      تست های قرابت گاج میزدید تیترشو هم میخوندیدکه موضوع تست رو مشخص کرده؟
      بله دیگه...اونا خیلی مهم هستن ومفهوم رو میرسونن.برای بار اول بله و با تکرار خودت از حفظ میشی.

11. Top | #116
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      قرابت های الگو یا هر کتاب دیگه ای که تست زیاد از قرابت داشته باشه رو کار کنید. شبی پونزده تا قرابت هم بسه به شرطی که کامل بیت هاشو تحلیل کنید و نکته هاشو کنارش بنویسید بعدا بتونید برگردید مرور کنید سه ماهه فول میشید توی قرابت با این ترفند
      پ.ن: به نظرم قرابت های کنکور سراسری رو زوده الان بزنید! بذارید بعد عید حداقل سه سال اخر رو بذارید برای عید به بعد که قراره دفترچه کنکور بزنید...

12. Top | #117
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      هركدوم از دوستان راه هايي رو پيشنهاد كردن كه ميتونه مناسب باشه ... اما من يه راه ديگه هم علاوه بر اون موارد سراغ دارم، اگه علاقه داشته باشين اين روش هم خيلي موثر مي تونه باشه.
      شما ميتونين ديوان حافظ رو بردارين و هر بار يك غزل رو انتخاب كنيد ، بعد اون رو براي خودتون معني كنيد و حتما از يه كتاب راهنما (كه معني ابيات رو داشته باشه و تو اينترنت هم چنين كتابي پيدا ميشه) كمك بگيرين. اينطوري هم از غزل حافظ لذت مي برين هم فهم ادبي خودتون رو بالا ميبرين كه ميتونه تو حل قرابت و حتي آرايه هم خيلي كمكتون كنه!
      (من از تابستان سال قبل آزمون گاج مي رفتم+بعضي سوالاي خيلي سبز جامع+سوالاي كنكور ، با اين روش تعداد غلطام از مجموع تست هاي اين منابع در كل كمتر از ١٠ تا بود! )
      هرگز فراموش نکن که «چه‌کسی» هستی؛ چون"دنیا" فراموش نمی‌کنه. /

«رندی» دیدم نشسته بر خنگ زمین
      نه کفر و نه اسلام، نه دنیا و نه دین
      نه حق، نه حقیقت، نه شریعت نه یقین
      اندر دو جهان که را بود زهره این

13. Top | #118
      در انتظار تایید ایمیل

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      up

14. Top | #119
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کتاب هامون سبطی رو بخونید عالیه

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

15. Top | #120
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      Up
      !LOSE YOURSELF IN SCIENCE

صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 78

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)