سلام به دوستان عریز.
رشته ی بنده در دبیرستان فنی و حرفه ای بوده و میخوام کنکور تجربی شرکت کنم ولی ب شدت با درس شیمی مشکل دارم و هیچی از اون نمیفهمم دوستان اگه کمک کنید که من از کجا شروع کن ازتون ممنون میشم.
اجرکم عندالله
سلام به دوستان عریز.
رشته ی بنده در دبیرستان فنی و حرفه ای بوده و میخوام کنکور تجربی شرکت کنم ولی ب شدت با درس شیمی مشکل دارم و هیچی از اون نمیفهمم دوستان اگه کمک کنید که من از کجا شروع کن ازتون ممنون میشم.
اجرکم عندالله
آموزشی های مبتکران میتونه کمکتون کنه +دی وی دی بـآزرگـآن
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
تو یه ماه به نظرتون میشه مبتکران با اون حجم بالاش رو خوند؟!
واقعا عجب توصیه هایی میکنید!
استارتر عزیز اگه هدفتون کنکور 94 هست به هیچ وجه مبتکران رو پیشنهاد نمیکنم
پیشنهاد من یکی از این سه مورد هست:
شیمی جامع مهروماه
شیمی خط ویژه گاج
فیل شیمی مبتکران
مهر و ماه نسبت به بقیه خیلی کامل تر و تست های خیلی بیشتری داره. اما خب حجمش یه خورده بالاست
خط ویژه و فیل برای دوران جمعبندی هست. اما حتی اگه تا حالا زیاد شیمی نخونده باشین بازم به دردتون میخوره
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
من توصیه ای که میکنم , مبتکران بگیری , اونم نه اموزشی رو , بلکه کتاب تستی شو , چون هم درسنامه کاملی داره و هم تست برای سنجش یادگیری تون.
نکته مهم : مبتکران و خیلی سبز کاملا شبیه همدیگه هستن , ببین با کدوم راحتی , همون رو تهیه کن و بسم ا....
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
بستگی ب سلیقت داره
هم جامع گاج هم مبتکران و هم سبز همشون شبیه همم با این تفاوت مبتکران یکم زده به حاشیه و اضافه گویی کرده سبز سوالات خیلی اسون داره ، گاج از نظر من عالیه
مبتکران کلا منو ( تاکید میکنم منو از شیمی زده کرد رفتم گاج گرفتم حالا عاشق شیمیم
دی وی دی های مبتکران با جامع گاج میتونه برات مفید باشه .
قسمت عمده ای از حجم مبتکران بیخود هست و البته مثل سایر کتب .
چیزایی گفته نه که بدرد نخورن بلکه اینقدر ریز تو کنکور کاربرد ندارن
هرفصل یه سری نکات طلایی داری همونا رو باید بلد باشید بقیش فقط جالب بود واس من!!!
همین
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)