خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشکل در جمع بندی فیزیک تجربی

سلام دوستان من رشته ی تجربی هستم , حقیقتش برای فیزیک خیلی مشکل دارم! طبق برنامم باید از نهم ازمونهای کنکورمو از کتاب زرد + سنجش شروع کنم, تا اون موقع هم فیزیک رو از اون مطالبی که می خوام تموم می کنم, یه چی حدود 60درصد مطالب,
      اما به شدت نگران جمع بندیم! من سومو اول فروردین تموم کردم و الان اجساس می کنم هیچی یادم نیست!!!!! هیچ جزوه و خلاصه ای هم ندارم! طبیعتاً به مراتب پایه ی دوم و پیش هم اتز حافظم کمرنگ میشه , پیشنهادتون چیه؟ ایا باید برم از رو گاج تمام درسنامه هارو تورق کنم؟؟؟؟!!!! خیلی ذهنم مشغوله بخدا, لطفاً یه راهنمایی کنید

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط *Yousef* نمایش پست ها
      سلام دوستان من رشته ی تجربی هستم , حقیقتش برای فیزیک خیلی مشکل دارم! طبق برنامم باید از نهم ازمونهای کنکورمو از کتاب زرد + سنجش شروع کنم, تا اون موقع هم فیزیک رو از اون مطالبی که می خوام تموم می کنم, یه چی حدود 60درصد مطالب,
      اما به شدت نگران جمع بندیم! من سومو اول فروردین تموم کردم و الان اجساس می کنم هیچی یادم نیست!!!!! هیچ جزوه و خلاصه ای هم ندارم! طبیعتاً به مراتب پایه ی دوم و پیش هم اتز حافظم کمرنگ میشه , پیشنهادتون چیه؟ ایا باید برم از رو گاج تمام درسنامه هارو تورق کنم؟؟؟؟!!!! خیلی ذهنم مشغوله بخدا, لطفاً یه راهنمایی کنید

معجزه فیزیک مهروماه مشکل شما رو حل میکنه دوستمونم مشکلی مشابه داشت با اون کتاب راضی بودن
      مشاور

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مخصوص جمع بندیه یا قطرش اندازه کتابهای قطور دیگست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان اگه بازم نظری دارین بگین

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مخصوص جمع بندیه یا قطرش اندازه کتابهای قطور دیگست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان اگه بازم نظری دارین بگین
      اندازه خط ویژه های گاجه
      کتاب خوبیه برای جمع بندی هم خوبه
      مشاور

5. Top | #5
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      کتاب زیپ فیزیک اندیشه فائق هم خیلی خوبه تنها بدیش اینه که فقط برای پایه چاپ شده
      اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
      وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی

قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی فعلاً همین معجزه مدنظرم هست که دوستمون گفتن, اگه بازم پیشنهادی دارین بگین

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو سایت مهر و ماه خودشون همچین نظری دادن::

کتاب معجزه فیزیک به شما کمک میکنه تا به وسیله تکنیک ها و روش های ذهنی و مفهومی ارائه شده در این کتاب بتونید درحل سریع مسائل و تست ها موفق عمل کنید این کتاب میتونه منبع مناسبی برای دانش آموزان المپیادی باشه.
      در کتاب گنجیه فیزیک درسنامه مختصربه همراه تست های نمونه با پاسخ نامه کاملاً تشریحی و همچنین 675 تست تسلط کامل شما بر مباحث فیزیک را قطعی خواهد کرد.
      پیشنهاد ما به شما اینه که اگر به گفته خودتون در این درس ضعیف هستید از کتاب گنجینه فیزیک استفاده کنید

والله من نه المپیادی هستم نه فیزیکم اونقدر قویه! می خوام تمام نکات لازمو خلاصه کرده باشه نه تکنیک و نکته المپیادی!

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کتاب معجزه فیزیک به شما کمک میکنه تا به وسیله تکنیک ها و روش های ذهنی و مفهومی ارائه شده در این کتاب بتونید درحل سریع مسائل و تست ها موفق عمل کنید این کتاب میتونه منبع مناسبی برای دانش آموزان المپیادی باشه.
      در کتاب گنجیه فیزیک درسنامه مختصربه همراه تست های نمونه با پاسخ نامه کاملاً تشریحی و همچنین 675 تست تسلط کامل شما بر مباحث فیزیک را قطعی خواهد کرد.
      پیشنهاد ما به شما اینه که اگر به گفته خودتون در این درس ضعیف هستید از کتاب گنجینه فیزیک استفاده کنید

والله من نه المپیادی هستم نه فیزیکم اونقدر قویه! می خوام تمام نکات لازمو خلاصه کرده باشه نه تکنیک و نکته المپیادی!
      هیچ کاسبی نمیگه ماست ما ترشه
      تبلیغات واسه هر کتابی هست
      اما کتاب نتیجه بخشیه
      مشاور

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

نه داداش این کتاب رو نگیر
      این کتاب تکنیک داره و فرمول برای پاسخ دادن سریع به بعضی از سوالات فیزیک!
      ...

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      نه داداش این کتاب رو نگیر
      این کتاب تکنیک داره و فرمول برای پاسخ دادن سریع به بعضی از سوالات فیزیک!
      خوب اول تشریحی رو گفته،بعد تکنیک.پس موثره.

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دو دل شدیما! خب یه راه حل بدین برای حل مشکلم اگه میگین اینو نگیرم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)