ویرایش توسط M.AMIN.D : 30 فروردین 1394 در ساعت 17:20
فرگشت!
این استقبال عادیه! مردم ما تشنه ی فهمیدنن ولی طبق معمول اونایی که واقعا میدونن کنج خونه ن نه تو محافل!! رائفی هم ساده توضیح میده(هر چند در مسائل علمی، اغلب بی پایه و اساس حرف میزنه!) و مردم جذبش میشن!!
فرگشت!
چرت و پرت هاشو انقدر قشنگ میگه که خودشم نمیفهمه چرت و پرتن!
شک نکن کسایی که اومدن یا به عشق gf اومدن یا برای سرگرمی و پذیرایی با شربت و شیرینی شامی یا شاید نهاری یا شاید هم اخرش قرعه کشی بشه به 10 نفری 50 تومن اهدا بشه شما بیا بگو یه نفر اومده سخرانی اخر کار هم قرعه کشی میشه به 3 نفر 100 تومن میدن 10 برابر این هم جمعیت جمع میشه :yahoo (4):![]()
شمام بیکارینا!
یعنی تاپیک اینقدر مهمه که تگ میکنین
لطفا دیگه منو تگ نکنین
این عزیز دل برادر که شما بهش میگی استاد آدم نخبه و عجیبی نیست حرفاش هم چندان عجیب و غریب نیست فقط سخنگوی خوبیه(یکمم باب دل جوونا حرف میزنه)! بی پایه و بی اساس حرف میزنه و حتی گاهی آدرس هایی که میده هم اشتباهه. اولش آدم جذب میشه و باور میکنه ولی وقتی خودت بری همون موضوع رو دنبال کنی میفهمی که ایشون داره قضیه رو به بیراهه میکشه.البته این هم درست نیست که بگیم همه ی حرفاش غلطه اما خوب ...
ویرایش توسط jarvis : 30 فروردین 1394 در ساعت 21:30
من 5 سال پیش با دوستام میشستیم حرفاشو گوش میدادیم و تفسیر میکردیم![]()
یادش بخیر یه مدت بود شرطی شده بودم مثلا یه جا نوشته بود 36 من تو نا خود آگاهم میگفتم خوب این میشه 6 ضرب در 6 پس 2 تا 6 داره از طرفی میشه 6 ضرب در 11 پس خیلی شیطانیه اینا حتما عمدا گذاشتنش اینجا :/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)