خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Unhappy بازگشت دوباره به فضای کنکور-برای کنکور95

سلام خدمت همه بزرگواران
      من سال 93 کنکور دادم و رتبم شد بالای 50 هزار منطقه 2. چون متولد نیمه اول 74 بودم مجبور شدم انتخاب رشته کنم و شانس مجدد نداشتم برای شرکت در کنکور یعنی فرصت اول و آخرم بود. دانشگاه دولتی قبول نشدم اما حسابداری پیامنور قبول شدم که اونم نرفتم چون قصد داشتم برای
      94 بخونم اما یه سری مسائل اللخصوص فشار روانی از سوی اطرافیان و جو اینکه همه دوستان دانشگاه رفتن منو به این نتیجه رسوند که خودمو یه جا،جا بزنم.بنابر این تو تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه علمی کاربردی رشته آی تی قبول شدم و الان ترم یک هستم
      کم کم به این نتیجه رسیدم این رشته به هیچ وجه منو راضی نمی کنه و جواب زحمت هایی که واسه کنکور کشیدم رو نمیده. واسه همین تصمیم گرفتم کنکور 95 شرکت کنم با هدف قبولی تو رشته داروسازی یا پزشکی. از دانشگاه هم انصراف نمیدم تا موقع کنکور چون معافیت تحصیلیم وابسته به اونه.
      حالا سوالم از شما اینکه که
      از کتاب هایی که برای کنکور 93 استفاده کردم ( کنکوری ) برای کنکور 95 میتونم استفاده کنم؟
      تغییرات کتاب های مربوط به کنکور 95 نسبت به کنکور 93
      چطور بوده؟خیلی تغییرات داشتن؟؟؟
      کمکم کنید اصلا بنظرتون میصرفه؟؟؟میتونم باز کنکور بدم
      با تشکر

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

من نیز هم!

البته متولد 73 هستم، و کم کم میخوام شروع کنم، ترم 4 دانشگاه

رشته تجربی،

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اساتید بزرگوار لطفا جواب بدید
      من منتظر پاسخ شما هستم

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خیلی تغییر نیست
      فقط شیمی2
      کتاب کمک آموزشی بگیر بخون

کنکور 1395
      17 و 18 تیر
      برگزار میشه

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بله..میتونین کنکور بدین...از کتب کنکوری 93 تو بعضی از دروس میتونین استفاده کنین..چون شیمی عوض شده...زیست بعضی جاهاش عوض شده...اما اکثر دروس همونن....پشتکار قوی داشته باشید واقعا رشته های تاپ،میصرفه...
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      مفهومی کار کنین......

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون که جواب دادین بازم منتظر نظر بقیه دوستان هستم
      کسی که رشته های نظری خونده باشه نمیتونه تو جوّ های غیر مرتبط با رشته های نظری قرار بگیره.اصلا فضای حال گیری داره دانشگاه فعلیم
      ویرایش توسط 9000000000 : 01 اردیبهشت 1394 در ساعت 02:29

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      راز رتبه برتر بودن

یادمه با یکی از رتبه های برتر کنکور مصاحبه میکردن بعد ازش پرسیدن میشه راز اصلی موفقیتتونو بگین؟؟؟
      خیلی از این جمله خوشم میاد:
      گفت:من وقتی خسته میشدم به یاد می اوردم جمله ای رو که بزرگی گفته: زمان خسته شدن به دو چیز فکر کن:
      اول آنهاکه منتظرشکست تو هستن تا به تو بخندند...و دوم آنها که منتظر پیروزی تو هستند تا باتو بخندند...
      خلاصه دوستای عزیزم همه ما میتونیم رتبه ی خوبی بیاریم به شرط اینکه خودمونو باور داشته باشیم...پس ...... بسم الله...

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن