خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 44
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

توقف تولید سریال در حاشیه

به نام خالق زيبايي...

متاسفانه اگر شکايات جامعه پزشکان و فشارهاي پياپي به سيما به همين صورت ادامه داشته باشد ، پنجشنبه سوم ارديبهشت آخرين قسمت سريال در حاشيه پخش خواهد شد ، ضمن عرض پوزش از هموطنان بزرگوار که حاميان هميشگي ما هستند،متاسفم!!!
      فایل پیوست 26935
      برگرفته از صفحه شخصی مهران مدیری

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حقمونه واقعا حقمونه
      که یک قشری از جامعه رای اشون افضل بشه بر عموم جامعه
      مدیری باید بره از اینجا مثل بقیه
      مشاور

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      واقعیت تلخه برا بعضی پزشکا
      براهمین چشم دیدن انتقادای مهران خانو ندارن

هه...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه
      خیلی بدمیشه
      من دوسش داشتم
      اگه رویایی داری باید ازش محافظت کنی مردم نمی تونن خیلی کارها رو بکنن
      دوست دارن تو هم نتونی
      اگه یه چیزی رو می خوای
      باید به دستش بیاری
      مکث نکن...

عکس اموزشی دیفرانسیل

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سریال جنجالی "در حاشیه" باعث مرگ یک انسان شد!
      اعتراض پزشکان به پخش سریال «درحاشیه» به کارگردانی مهران مدیری هنوز تمام نشده، رئیس کانون وکلا هم به مخالفان این سریال پیوسته است.
      ماجرای مرد میان‌سالی روایت شده که به بیمارستان مراجعه کرده، اما با توجه به تجربه‌ای که از تماشای سریال در حاشیه داشته راضی به بستری شدن نشده است.
      این روایت ها که بیشتر شایعه به نظر می رسند، موج دوم مخالفت با سریالی هستند که رویکرد آن طنز است.

«آقای مدیری میدونی دایسکشن آئورت چیه؟ میدونی این اتفاق میتونه تنها بصورت یک دل درد ساده بروز کنه؟ می‌خوام یه داستان واست تعریف کنم، چند روز پیش یه آقا به سن و سال شما با پای خودش اومد اورژانس گفت دلم از دو ساعت پیش درد میکنه سرتونو درد نیارم آخرش همکارای ما به این نتیجه رسیدن که دایسکشن شریان آئورته و بیمار باید سریعا به یه بیمارستان قلب منتقل بشه شایدم عمل...

به همه مراکز قلب تهران اطلاع داده شد ولی... ولی بیمار با رضایت شخصی اورژانس رو ترک کرد مبادا که سر کیسه اش کنیم، میگفت خودم تو در حاشیه دیدم!!! سه ساعت بعد به حالت شوک با آمبولانس اومد و هیچوقت دیگه اورژانس رو ترک نکرد، اون آقا هم سن و سال شما بود آقای مدیری و جرمش تماشای سریال شما...»

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جرم این اقا جهل مرکب بوده..................................
      اون داستان روشنید
      که میگن یه رفتگره وقتی داشته خیابون رو تمیز میکرده می بینه یه ماشین میزنه به یه دخترکوچولو وفرار میکنه
      سریع میرسونتش بیمارستان درحالی که پولی نداشته به پرستارمیگه که پولی ندارم
      برای بستری
      پرستارمیگه نمی تونم کاری بکنم
      اما بادکتر صحبت کنیدشاید اون کاری کردبراتون
      رفتگر بادکتر صحبت میکنه اما دکتر حتی حاضرنمیشه به صورت دختر نگاه کنه

فردا دکتر سرقبر دخترش که مرده بود
      داشت به اتفاقات دیروز فکر میکرد

قبول که دکترهابیشترخوبن
      اما یه سری دیگه بیش تزحدبدشدن
      خوبه که یکم به خودشون بیان

اگه رویایی داری باید ازش محافظت کنی مردم نمی تونن خیلی کارها رو بکنن
      دوست دارن تو هم نتونی
      اگه یه چیزی رو می خوای
      باید به دستش بیاری
      مکث نکن...

عکس اموزشی دیفرانسیل

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      سریال جنجالی "در حاشیه" باعث مرگ یک انسان شد!
      اعتراض پزشکان به پخش سریال «درحاشیه» به کارگردانی مهران مدیری هنوز تمام نشده، رئیس کانون وکلا هم به مخالفان این سریال پیوسته است.
      ماجرای مرد میان‌سالی روایت شده که به بیمارستان مراجعه کرده، اما با توجه به تجربه‌ای که از تماشای سریال در حاشیه داشته راضی به بستری شدن نشده است.
      این روایت ها که بیشتر شایعه به نظر می رسند، موج دوم مخالفت با سریالی هستند که رویکرد آن طنز است.

«آقای مدیری میدونی دایسکشن آئورت چیه؟ میدونی این اتفاق میتونه تنها بصورت یک دل درد ساده بروز کنه؟ می‌خوام یه داستان واست تعریف کنم، چند روز پیش یه آقا به سن و سال شما با پای خودش اومد اورژانس گفت دلم از دو ساعت پیش درد میکنه سرتونو درد نیارم آخرش همکارای ما به این نتیجه رسیدن که دایسکشن شریان آئورته و بیمار باید سریعا به یه بیمارستان قلب منتقل بشه شایدم عمل...

به همه مراکز قلب تهران اطلاع داده شد ولی... ولی بیمار با رضایت شخصی اورژانس رو ترک کرد مبادا که سر کیسه اش کنیم، میگفت خودم تو در حاشیه دیدم!!! سه ساعت بعد به حالت شوک با آمبولانس اومد و هیچوقت دیگه اورژانس رو ترک نکرد، اون آقا هم سن و سال شما بود آقای مدیری و جرمش تماشای سریال شما...»
      دیگه هی از الان واسش داستان های من دراوردی درمیارن تا وقتی که به هدفشون برسن
      بیچاره مدیری
      مشاور

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      چه میشه کرد همکارامونن دیگه...نازک نارنجین

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      دیگه هی از الان واسش داستان های من دراوردی درمیارن تا وقتی که به هدفشون برسن
      بیچاره مدیری
      من خودم به شخصه خیلی دوستش دارم , اگه یادتون باشه هم , تو تاپیکی در مورد بیو گرافیش زده بودین , اولین وتنها ترین فرد نظر دهنده بودم.
      از سال 77 , با جنگ 77 , دردسر والدین , پاور چین و نقطه چین تا................الان وحتی سریال قلب یخی که کارگردانش نبود و فقط بازی کرده بود رو دنبال میکنم اونم فقط و فقط به خاطر خودش (مهران مدیری)
      اما در این که ایشون در ساخت طنز اجتماعی خیلی چیره دست هستن شکی نیست , ولی به نظرم تو این سریال یه کم تند رفتن , به قول معروف , بعد از چند سالی به tv برگشتن , منتها برگشت شون خیلی طوفانی بود.

واما در مورد داستان سازی :

این کامنت :

مال اون اوایل بود که هنوز بحث اعتراض جدی نشده بود.

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بهتر هیچ چیز خاصی نداشت فقط وقت تلف کردن بود بعدشم سریال از نظر جلب بیننده فاجعه بود و استقبال نداشت واسه همین توقف شده نه پزشکا آقای مدیری خودشون استاد پیچوندنن

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عاغاااااااااا اینا چین دیگه ..
      بدین الهام چرخنده فیلم انقلابی بسازه بفهمید فیلم ینی چیییی
      به جهنم بابا تقصیر مدیریه که میمونه تو این مملکت . اکثر فیلماش یا سانسور میشه یا وسطش قطع پخش میشه یا شکایت میشه یا برداشت بد میشه .... اغا طنز و فیلم تلویزیونی رو یکی واسه این ملت باید توضیح بده یه چند دهه ای. تو برره هم سر دعوای معروفشون کلی مشکلات تو مدارس پیش میومد .... خصوصا مدارس ابتدایی
      تو کشورای دیگه طرف از اسمان خراش میپره پایین مردمش میرن از ساختمون خودشونو میندازن پایین؟؟ وات دا فاااااااااز
      یغما حاجی مگه اینکه یه نفر از طنز برداشت بد بکنه به سازنده مربوطه ؟؟ البته میشناسمت منظورتم فهمیدما . کلی گفتم
      سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
      روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
      یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
      یه کوله خاطره که باید جا بمونه...

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad 22 نمایش پست ها
      عاغاااااااااا اینا چین دیگه ..
      بدین الهام چرخنده فیلم انقلابی بسازه بفهمید فیلم ینی چیییی
      به جهنم بابا تقصیر مدیریه که میمونه تو این مملکت . اکثر فیلماش یا سانسور میشه یا وسطش قطع پخش میشه یا شکایت میشه یا برداشت بد میشه .... اغا طنز و فیلم تلویزیونی رو یکی واسه این ملت باید توضیح بده یه چند دهه ای. تو برره هم سر دعوای معروفشون کلی مشکلات تو مدارس پیش میومد .... خصوصا مدارس ابتدایی
      تو کشورای دیگه طرف از اسمان خراش میپره پایین مردمش میرن از ساختمون خودشونو میندازن پایین؟؟ وات دا فاااااااااز
      یغما حاجی مگه اینکه یه نفر از طنز برداشت بد بکنه به سازنده مربوطه ؟؟ البته میشناسمت منظورتم فهمیدما . کلی گفتم

من خودم سال قبل تابستون بخاطر تشخیص اشتباه یک متخصص ( تشخیص شون سرطان بود) 2 ماهی زندگیم رو هوا بود , 1000 بار مردم و زنده شدم , برای اون دکتر فقط یک حرف بود ,یک لحظه قکر کن , ببین بهت چه حالی دست میده ؟ این رو گفتم تا بدونی خودم هم از اینجور پزشکا دل خوش ندارم.

اما برگردیم به مهران مدیری:
      من تمام حرفم اینه که قضاوت ایشون یکطرفه بود , تو جامعه ای که هنوز مردم , تعریف طنز اجتماعی رو نمیدونن , اینطور یکطرفه رفتن به قاضی , نتیجش میشه این دیگه , که عده ای کوته فکر , برداشت شون و دیدشون نسبت به تمامی پزشکا خراب بشه.
      مگه امثال دکتر قریب و سمیعی و..... کم هستن تو این مملکت؟
      در مورد شب های بره و قهوه تلخ هم مطمین باش چون اتفاق ها در زمان های گذشته بود و رخ میداد حاشیه هاش کم بود .

13. Top | #13
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali96 نمایش پست ها
      بهتر هیچ چیز خاصی نداشت فقط وقت تلف کردن بود بعدشم سریال از نظر جلب بیننده فاجعه بود و استقبال نداشت واسه همین توقف شده نه پزشکا آقای مدیری خودشون استاد پیچوندنن
      هر چقدر هم یه فیلم از نظر بیننده ها فاجعه باشه هیچوقت صدا و سیما نمیاد پخش اون رو متوقف کنه!! :yahoo (94):

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      درسته از سریالش خوشم نمیومد ولی بهم نشون داد خیلی ها تو این مملکت از نمایش کار هایی که میکنن به شدت هراس دارن متاسفم واسشون
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چه بی مزه....
      دورود بر مردمان بی جنبه ایران زمین ..

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)