نوشته اصلی توسط
artim
دیگه هی از الان واسش داستان های من دراوردی درمیارن تا وقتی که به هدفشون برسن
بیچاره مدیری
من خودم به شخصه خیلی دوستش دارم , اگه یادتون باشه هم , تو تاپیکی در مورد بیو گرافیش زده بودین , اولین وتنها ترین فرد نظر دهنده بودم.
از سال 77 , با جنگ 77 , دردسر والدین , پاور چین و نقطه چین تا................الان وحتی سریال قلب یخی که کارگردانش نبود و فقط بازی کرده بود رو دنبال میکنم اونم فقط و فقط به خاطر خودش (مهران مدیری)
اما در این که ایشون در ساخت طنز اجتماعی خیلی چیره دست هستن شکی نیست , ولی به نظرم تو این سریال یه کم تند رفتن , به قول معروف , بعد از چند سالی به tv برگشتن , منتها برگشت شون خیلی طوفانی بود.
واما در مورد داستان سازی :
این کامنت :
«آقای مدیری میدونی دایسکشن آئورت چیه؟ میدونی این اتفاق میتونه تنها بصورت یک دل درد ساده بروز کنه؟ میخوام یه داستان واست تعریف کنم، چند روز پیش یه آقا به سن و سال شما با پای خودش اومد اورژانس گفت دلم از دو ساعت پیش درد میکنه سرتونو درد نیارم آخرش همکارای ما به این نتیجه رسیدن که دایسکشن شریان آئورته و بیمار باید سریعا به یه بیمارستان قلب منتقل بشه شایدم عمل...
به همه مراکز قلب تهران اطلاع داده شد ولی... ولی بیمار با رضایت شخصی اورژانس رو ترک کرد مبادا که سر کیسه اش کنیم، میگفت خودم تو در حاشیه دیدم!!! سه ساعت بعد به حالت شوک با آمبولانس اومد و هیچوقت دیگه اورژانس رو ترک نکرد، اون آقا هم سن و سال شما بود آقای مدیری و جرمش تماشای سریال شما...»
مال اون اوایل بود که هنوز بحث اعتراض جدی نشده بود.