نوشته اصلی توسط
N a v i d
من خودم داروخانه دارم بذار كامل برات توضيح بدم
١: هركي اينو گفته از اوج حسادت داشته ميسوخته، نسخه پيچ داروها را ميذاره جلوي دكتر داروساز (مسئول فني) داروخانه و شما چك ميكني دارو هموني هست كه توي نسخه بوده و دستور دارويي به مريض ميدي
٢: هممون رفتني هستيم، اما داروسازها الب زيادتر ايران ميمونن چون اخرش داروخوهه ميزنن البته كمي طول ميكشه
٣:اين هم كه اينده نداري راجع به امام شغل ها هست، اتفاقا جز كشاغل خيلي زياد اينده داره
٤: سرمايه بستگي داره، من داروساز نيستم و والدينم هم نيستن ولي به خاطر كلينيكي كه داشتيم مجبور شديم مجوز بخريم كه تو شهر ما حدود ٤٠٠ ميليون تومان ارزش داره مجوز داروخانه ولي شما بعد حدود ١٣-١٤ سال ميتوني خودت در شهر خودت بزني(البته شهر تا شهر داريم، هر چي داروخانه در شهري كمتر دمان انتظار كمنر، الان هم كه گويا قوانين فواصل داروخانه را برداشته و به ازاي خانوار مجوز ميدن... پيچيدست يكم قوانينش و در اين مقوله نگنجد)
داروخانه هم زدي شركت هاي دارويي معمولا يكماهه به بالا كار ميكنم و اول كار داروخانت همه ساپورت ميكنن چون ميخوان مشتريشون بشي
مثل چي هم شركت دارويي هست با offerهاي عالي
عالي ، درست را بخون و برو رشته اي كه دوست داري
خدايي هست اون بالا و هيچوقت هم پشت بنده هاش را خالي نميكنه
سود توي مشاغل پزشكي (خصوصي ها) ازمايشگاهه داروخانست و راديولوژي و دندانپزشكي
ما بخش چشم داريم اطفال داريم زنان و داخلي و اورژلنس مختصر داريم ولي اين سه تا بخش بالا كل سود و درامدمونه
باز سوالي بود بپرس