تا جایی که من در مورد داروسازی میدونم رشته داروسازی که در ایران تدریس میشه داروسازی بیمارستانیه .
داروسازی توی خارج از کشور شاخه های مختلفی داره .
فکر کنم به خاطر همین هست که داروسازی در ایران بیشتر به داروخانه زدن و نسخه پیچیدن معروف شده
تا جایی که من در مورد داروسازی میدونم رشته داروسازی که در ایران تدریس میشه داروسازی بیمارستانیه .
داروسازی توی خارج از کشور شاخه های مختلفی داره .
فکر کنم به خاطر همین هست که داروسازی در ایران بیشتر به داروخانه زدن و نسخه پیچیدن معروف شده
اگه توی دانشگاه هدفت فقط پاس کردن باشه و بی علاقه باشی خب طبیعتا پیشرفت نمیکنی ولی داروسازی رشته بسیار خوبیه هرچند زود بازده نیست و واسه رسیدن به درامد قابل قبول باید صبر زیادی داشته باشی.
خب تاسیس داروخونه مسلما سرمایه میخواد و باید یه پشتوانه مالی خوبی داشته باشی.
در کل داروسازی رشته خوبیه.
فروش کتابهای کنکوری رشته تجربی با قیمت مناسب.
لطفا پیام خصوصی بدید!
نه اصلا ناامید نباش اتفاقا واسه کسی که واقعا علاقه بهش داشته باشه خیلی خیلی رشته پربازده ای می تونه باشه و جای پیشرفت هم زیاد داره چون تخصص های متنوعی داره که دستتو باز میذاره اما خب خیلیا سریع وارد بازار کار میشن و ترجیح می دن تخصص نگیرن و اصلا هم لازم نیس از ایران خارج شد واسه سرمایه هم می تونید از یه سری تسهیلات استفاده کنید هرکاری هم اولش که شروع شه ممکنه یه کم سخت باشه......اما خیالی نیس برو پی علاقه ت چون اگه وارد رشته ی دیگه ای بشی که علاقه نداشته باشی حتی اگه اون رشته از نظر بعضیا بهرتین باشه واسه تو شکنجه میشه
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
به نظرم در حال حاظر بازار کار یک داروساز عمومی از یک پزشک عمومی خیلی بهتره!
درضمن طول تحصیلش کمتره. من خودم بعد دندانپزشکی داروسازی رو زد و کلا پزشکی نزدم!!
خلاف قوانین
ویرایش شده.
من نمیدونم چرا بچه ها انقدر دنبال پزشکی هستن! اگه یه ضرب کنکور قبول شی مثلا 19 سالته تموم بشه میشی 26 ساله(تازه اگه نیفتی درسی رو!) بعد دوسال طرح میشی 28 ساله(در بهترین حالت!). تازه میشی پزشکی عمومی! بعد واسه تخصص باید بخونی که اگه باز پشت آزمونش نمونی! و یه ضرب قبول شی بعد تحصیل میشی 31 ساله. تازه الان باید دوباره طرح بری که دیگه من اطلاع ندارم چند سال میشه. بعد الان یه متخصصی تازه کار میشی! به نظر من که واسه پزشکی باید عاشق باشی وگرنه دندان و دارو خیلی بهترن
ویرایش توسط m.a_935267 : 25 مرداد 1394 در ساعت 02:09
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)