مشاور
ویرایش توسط artim : 28 فروردین 1394 در ساعت 15:48
خدا از دهنت بشنوه!!
نمیدونی امسال ما چقد مصیبت کشیدیم
مدرسمون کلاس کنکور گذاشت و آموزش پرورش اجازه نمیداد صبحا معلم مرد بیاد
اخه من ممیفهمم این چه قانون مسخره ایه ؟؟؟؟؟
این به کنار
الان بعد عید رسما گند زدن به عصاب ما که باید بیاید مدرسه و فلان
دیروز رفته بودم مدرسه با دوستم رفتیم آخرین طبقه تو آخرین کلاس که بتونیم درس بخونیم و کلاسارو بپیچیم
معاون اومد برا بار اول از جلومون رد شد مارو ندید
بعد در یک عملیات کماندویی پریدیم اونور کلاس ک دید نداشته باشه
ارسطو و سقراطو اینا تو نور شمع درس میخوندن
ما باید فرار کنیم تا بتونیم درس بخونیم=)))
بعدا بچم اگه درس نخوند این داستانو واسش تعریف کنم یه هفته تو افق محو میشه ..
ای خدا...
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
به جای اینکه واقعا بذارن تو دوره نوجونی وجوانی استفاده ی مفید اززندگی بکنیم
با هزار تاکار تا مرز افسردگی پیش می برمون
اگه رویایی داری باید ازش محافظت کنی مردم نمی تونن خیلی کارها رو بکنن
دوست دارن تو هم نتونی
اگه یه چیزی رو می خوای
باید به دستش بیاری
مکث نکن...
عکس اموزشی دیفرانسیل
امیدوارم ماها که الان اینقدر خوب حرف مینزم خوب نقد میکنیم خوب پیشنهاد میدیم خوب موشکافی میکنیم چند سال بعد هم این حرفارو بزنیم نه که خرمون از پل گذشت یادمون بره همه چیزامیدوارم بتونیم ایرانمونو بسازیم
بزرگ تر زیبا تر علمی تر... امیدوارم وقتی دانشگاه رفتیم و بعدش که مشغول بکار شدیم فقط پول و مقام برامون مهم نباشه این روزا که چقد سختی کشیدم چقدر بهمون طلم شد رو فراموش نکنیم و سعی کنیم در حد و اندازه خودمون مشکلات رو برطرف کنیم و شعار گرایی های الانمون رو عملی کنیم...
![]()
![]()
ایشالا که میتونیمایران و ایرانی جایگاهش خیلی بالاتر از ایناست ...
بانو اینی که میخوام بگم نظر شخصی منه و به احتمال زیاد شاید 90درصد بچه های اینجا با من مخالف باشن و حتی فکر اشتباهی در موردم بکنن اما من رک و راست حرفمو میزنم...
برا تحصیل و زندگی و اساسا لذت بردن ازین دوران جوانی یعنی شیرینترین دوران زندگی تو ایران نمیمونم, کارامم ردیف شده و دارم میرم...
هدفم اول پول و مقام و شهرت و اساسا لذت بردن از زندگیمه...تلاشیم در راستای درست کردن اوضاع نمیکنم چون اصلا تو ایران نخواهم بود و اگه باشمم نمیکنم چون میدونم درست بشو نیست...شما فرض کن 10تا عامل باید باشن تا اوضاع آموزشی درست بشه, تو ایران اینطور نیست که امروز 9تا عامل هستن یکی نیست فردا 9تا دیگه هستن یکی نیست...تو ایران اینطوریه که هر 10تا عامل که باید دست در دست هم بدن نیستن و نخواهند بود, بخوانم کله گنده ها نمیذارن کارشونو بکنن...
اینم به عنوان نصیحت دوستانه از من بشنو...به فکر زندگی خودت باش...
از نصیححتون ممنونم آقا
بله من با شما مخالفم چون فکر میکنم هدفی که برای افریده شدم خیلی والاتر از این حرفاهاست که فقط بخوام لذت ببرم و چشم هامو روی اتفاقات اطرافم ببندم
بله قطعا به این راحتی ها قابل اصلاح شدن نیست و این واضحه اما علاوه بر اینکه هیچ کاری غیر ممکن نیست این رو باید بگم که اگر هر کسی اندازه خودش و توانایی هاش کمک بکنه این قطره ها دریا میشه...شما میگید برای لذت بردن از زندگیتون نمیخواید ایران بمویند...طبعیبه چون که تعریف لدت بردن برای من شما و باقی کاربران فرق میکنه... لدت بردن شما یه معنی میده مال من یه معنی ددیگه...برای من کمک کردن به بقیه ساختن کشورم و حتی بال شکسته یه پرستو رو بستن لذت باشه![]()
برای مثال این رو میگم که هرکسی به عنوان یک شهروند اشغال هاشو روی زمین نریزده اگر هر کسی برای خودش شهردار باشه اگر هر کسی مراقب وسایل عمومی باشه اگه هر کسی بدونه نباید توی رانندگی از خطوط ویژه عبور کنه اگه بدونه بوق چقدر بده و در نظام اموزشی اگر ماهایی که االن داریم درس میخونیم تمام تلاشمون بخاطر پولش نباشه ( قسمتی ازش باید باشه چون یکی از شاخص های نوجوانان و حوانان موفق اینده نگریه ) اگر بعد اینکه رفتیم دانشگاه همش نخوایم رودتر واحدامونو پاس کنیم تحقیق کنیم پژوهش ، و خیلی خیلی راه های دیگهووقرار نیست یه شبه راه صد ساله رو بریم و یه یه دست شونصدتا هندونه برداریم ...هرکسی اندازه خودش اندازه توانش ... فکر میکنید چرا جوامع غربی از یه سری لحاط که ما الان حسرتشو میخوریم از ما بهترن چون واال بخدا این چیزایی رو که گفتم رعایت میکنن چون براشون مهمه ...و این ها شعار نیست اینها عملیه اصلانم کار سختی نیست..کنار پول کنار ثروت کنار شهرت میشه کمک کرد میشه اصلاح کرد میشه دست به دس هم داد..چرا فکر میکنیم اگه بخوایم لذت ببریم باید قید کشور و ارمان هایی که توی سرمونو رو بزنیم چرا فکر میکنیم اگه بخوایم فکر زندگی خودمون باشیم باید قید بقیه رو بزنیم...هر چیزی از یه جایی شروع میشه چرا نباید نیمه چر لیوانو ببینیمهوم؟!
این خیلی خوبه که با خودتون رو راستید..که مثل خیلی از ماها که الان سنگ ملی گرایی و والا گرایی رو به سینه نمیزنید و وقتی 5 سال گذشت همه جیز یادتون بره و بشید یکی مثل بقیه..انگا که نه انگار هدف والایی داشتید فکر ها و ساختن ها در ذهنتون بود....حداقل وجدانتون ارومهو ای کاش ما از این نظر مثل شما بودیم
در کل هرکسی نظری داره و دلایلی که براش قابل قبولهو باید به اون شخص و نظرش احترام گذاشت و اینطور ازادی تحقق پیدا میکنه
من هم برای شما هر کجا که خواهید رفت هر عقیده ای که دارید اروزی سلامتی و موفقیت میکنم آقا![]()
ایران باهوش ترین قشر رو تشکیل میده...کاری نداریم به این حرفا...مشکلات زیاده...اما ایرانیا خصلتشونه که از پس مشکلاتشون میتونن بر بیان...پ جای نگرانی نیس...
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)