خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 28
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات

ابهام درباره ی چند منبع جمع بندی

سلام

من تمامی منابع جمع بندی رو انتخاب کردم بجز 3کتاب که دو دلم

1-دینی:زیپ اندیشه فائق یا خط ویژه

2-عربی:زیپ اندیشه فائق یا زرد مهروماه

3-ریاضی:واقعا نمیدونم چی بگیرم

ممنون از تمامی دوستان

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezbakin نمایش پست ها
      سلام

ممنون از تمامی دوستان
      دینی خط ویژه- فائق ام خوبه هر دوشون خوبن اما خط ویژه

عربی مهروماه

ریاضی یا مهروماه یا خط ویژه اگه برسه و خط ویژه هندسه و... که هست
      مشاور

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز الان اگه یه حرفی بزنم شاید بعضی از دوستان بیان و بگن که تو داری حسودی میکنی یا تو که چیزی سرت نمیشه از منابع و غیره و غیره ، ولی این حرفی رو که بهت میزنم لطفا صادقانه بپذیر و دیگه خودت رو درگیر این منابع (الان میگم کدوم منابع)نکن
      ببین خداییش من تا قبل از این که بیام و تو این فروم و با جو سایت اشنا بشم والا به قران اسم بعضی از این نشرها رو حتی تا حالا به گوشم هم نخورده بود!!!
      اقا سوءتفاهم نشه ، من نمیگم حتما اسم یک نشر باید به گوش من خورده باشه تا اون نشر رو من تایید یا تکذیب کنم یا براش به قولی فکت صادر کنم و بیام بگم چون اسم این نشر رو تا حالا نشنیدم پس اون نشر کتاباش اشغاله!
      خودت رو درگیر این نشر و اون نشر نکن دوست من . وقتی نشرهای شناخته شده ای مثل گاج و الگو و کانون(!!!) و خیلی سبز هستن به نظر من دیگه جایی واسه تردید تو انتخاب منبع نمیمونه.
      ببین دوست من یه مشکلی هم که متاسفانه هست و شدیدا بیداد میکنه خود همین مولفا هستن . یعنی طرف اومده تو یه کتاب جمع بندی طراح سوال بوده و هی تو کلاساش و وبلاگش و هرجایی که میتونه هی بوق و کرنا راه میندازه که بیا و ببین من سوال طرح کردم و سوالات احتمالی 94 و 95 و 96 و 97 و... پیش بینی کردم!!! یعنی ما یکی از اشناهامون امسال میخواد کنکور بده و برا زیست تو شیراز یه کلاس کنکور داره میره . یه چند وقتی هست که این دبیرشون پیله کرده که برو همایش رو بگیر . اخه من نمیفهم که اقا شما واقعا سرخود داری معرفی میکنی یا ..؟؟؟
      یه سری نشرهارو بچه ها همین طور سر خود معرفی میکنن که حتی خودشون هم نه دیدنش و نه ازش استفاده کردن فقط برای این که این دسته از دوستامون تو این تاپیکا یه چیزی پرونده باشن میان یه نشری رو میگن که حالا مثلا خیلی جا افتاده نباشه تا طرف مقابل مثلا هَز کنه و به به و چه چه بزنه و بگه وای تو چقدر واردی!
      فقط درحد حسن ختام برات به یه نمونه بارز از این شیادی اشاره میکنم و میرم:
      کپی برابر اصل رشته تجربی نیمکت سبز | بانک کتاب پایتخت
      پیش بینی کنکور 94 هان ... که این طور ... باشه !!!

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      دوست عزیز الان اگه یه حرفی بزنم شاید بعضی از دوستان بیان و بگن که تو داری حسودی میکنی یا تو که چیزی سرت نمیشه از منابع و غیره و غیره ، ولی این حرفی رو که بهت میزنم لطفا صادقانه بپذیر و دیگه خودت رو درگیر این منابع (الان میگم کدوم منابع)نکن
      ببین خداییش من تا قبل از این که بیام و تو این فروم و با جو سایت اشنا بشم والا به قران اسم بعضی از این نشرها رو حتی تا حالا به گوشم هم نخورده بود!!!
      اقا سوءتفاهم نشه ، من نمیگم حتما اسم یک نشر باید به گوش من خورده باشه تا اون نشر رو من تایید یا تکذیب کنم یا براش به قولی فکت صادر کنم و بیام بگم چون اسم این نشر رو تا حالا نشنیدم پس اون نشر کتاباش اشغاله!
      خودت رو درگیر این نشر و اون نشر نکن دوست من . وقتی نشرهای شناخته شده ای مثل گاج و الگو و کانون(!!!) و خیلی سبز هستن به نظر من دیگه جایی واسه تردید تو انتخاب منبع نمیمونه.
      ببین دوست من یه مشکلی هم که متاسفانه هست و شدیدا بیداد میکنه خود همین مولفا هستن . یعنی طرف اومده تو یه کتاب جمع بندی طراح سوال بوده و هی تو کلاساش و وبلاگش و هرجایی که میتونه هی بوق و کرنا راه میندازه که بیا و ببین من سوال طرح کردم و سوالات احتمالی 94 و 95 و 96 و 97 و... پیش بینی کردم!!! یعنی ما یکی از اشناهامون امسال میخواد کنکور بده و برا زیست تو شیراز یه کلاس کنکور داره میره . یه چند وقتی هست که این دبیرشون پیله کرده که برو همایش رو بگیر . اخه من نمیفهم که اقا شما واقعا سرخود داری معرفی میکنی یا ..؟؟؟
      یه سری نشرهارو بچه ها همین طور سر خود معرفی میکنن که حتی خودشون هم نه دیدنش و نه ازش استفاده کردن فقط برای این که این دسته از دوستامون تو این تاپیکا یه چیزی پرونده باشن میان یه نشری رو میگن که حالا مثلا خیلی جا افتاده نباشه تا طرف مقابل مثلا هَز کنه و به به و چه چه بزنه و بگه وای تو چقدر واردی!
      فقط درحد حسن ختام برات به یه نمونه بارز از این شیادی اشاره میکنم و میرم:
      کپی برابر اصل رشته تجربی نیمکت سبز | بانک کتاب پایتخت
      پیش بینی کنکور 94 هان ... که این طور ... باشه !!!
      حرف شما درسته
      اما کتاب های جمع بندی باید کم حجم وکامل باشن
      تعداد کمی از انتشارات کتاب های جمع بندی درست حسابی دارن
      مشاور

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      حرف شما درسته
      اما کتاب های جمع بندی باید کم حجم وکامل باشن
      تعداد کمی از انتشارات کتاب های جمع بندی درست حسابی دارن
      از بین همون تعداد اندک نشر ها هم که کتب جمع بندی دارن ، باز هم باید یه انتخاب درست کرد!
      نه این که یه کتاب بنویسی و توش 100 تا ازمون بذاری و بعدش هم که کنکور 94 برگزار شد بنویسی نمیدونم تطابق هشتاد ، نود درصدی ...
      این موئینی هم خودشو تو وبلاگش کشت با این نیمکت و سوت پایان...

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از بین همون تعداد اندک نشر ها هم که کتب جمع بندی دارن ، باز هم باید یه انتخاب درست کرد!
      نه این که یه کتاب بنویسی و توش 100 تا ازمون بذاری و بعدش هم که کنکور 94 برگزار شد بنویسی نمیدونم تطابق هشتاد ، نود درصدی ...
      این موئینی هم خودشو تو وبلاگش کشت با این نیمکت و سوت پایان...

منم همینو گفتم اگه نگاه کنی گفتم که:
      خط ویژه ها که عالی هستند
      در کنار اونها هم اندیشه فائق کتاب های زیپ خوبی داره حداقل دین و زندگیش
      بعضی از درس ها هم که انتشارات خاصی واسه جمع بندی فعلا کار نکردن از همونایی که هست باید استفاده کرد
      موینی هم مولف خیلی خوبیه حداقل توی افبا و خیلی سبز
      مشاور

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezbakin نمایش پست ها
      سلام

ممنون از تمامی دوستان
      رضا جان ببين منابع سليقه ايه
      من براي ديني چون افبا ديده بودم رفتم انديشه گرفتم تا مروري باشه بر حرفهاي كريمي و بعد اخر كار خط ويژه خواهم خوند
      عربي هم باز فايق گرفتم چون ايادفيلي ديده بودم و تست كنكور ميزنم و تعريب گاج هم ميخونم

رياضي واقعا جمع بندي از كتاب مثل پارادوكسه براش
      رياضي يعني خلاقيت و حل مسئله كه فقطبا حل مسئله به دست مياد
      كاري كه ميكني اينه كه كتابي كه فرمول داشته باشه مثل لقمه ميخري و فقط و فقط فرمول مرور ميكني و بعد تست كنكور سراسري ميزني
      ميدونم اينجا اساتيد زيادي كه هستن ميان و ميگن نه و اره ... ولي بدون اين روشيه كه سروش موييني گفته و بهترين روش جمع بنديه
      ببين البته فرمول حفظ نكنا، فقط فرمول مادر ياد بگير
      مثلثات فقط ٦ فرمول اصلي مهمه بقيش را شما بايد استخراج كني

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

ویرایش توسط N a v i d : 27 فروردین 1394 در ساعت 12:25

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      منم همینو گفتم اگه نگاه کنی گفتم که:
      خط ویژه ها که عالی هستند
      در کنار اونها هم اندیشه فائق کتاب های زیپ خوبی داره حداقل دین و زندگیش
      بعضی از درس ها هم که انتشارات خاصی واسه جمع بندی فعلا کار نکردن از همونایی که هست باید استفاده کرد
      موینی هم مولف خیلی خوبیه حداقل توی افبا و خیلی سبز
      بحث سر این نیس که موئینی مولف خوبیه یا نه ، بحث سر اینکه موئینی خیلی بازاریه
      یه کتاب توش سوال طرح کرده بعد تو وبلاگش یکی درمیون هی کتاب هاشون تبیغ کرده
      یا مثلا همین همایشی که میخواد برگزار کنه و توش تست های احتمالی 94 رو بگه که به اعتقاد من این گونه همایش ها که برای پیش بینی و سوالات احتمالی هستن نمونه بارز شیادی و کلاهبرداری هستن حتی اگه موئینی باشه
      من نمیگم موئینی شیاد فقط میتونم بگم این کارش مصداق بارز شیادیه که داره از اسمی که در کرده به اسم تست های احتمالی استفاده میکنه

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بحث سر این نیس که موئینی مولف خوبیه یا نه ، بحث سر اینکه موئینی خیلی بازاریه
      یه کتاب توش سوال طرح کرده بعد تو وبلاگش یکی درمیون هی کتاب هاشون تبیغ کرده
      یا مثلا همین همایشی که میخواد برگزار کنه و توش تست های احتمالی 94 رو بگه که به اعتقاد من این گونه همایش ها که برای پیش بینی و سوالات احتمالی هستن نمونه بارز شیادی و کلاهبرداری هستن حتی اگه موئینی باشه
      من نمیگم موئینی شیاد فقط میتونم بگم این کارش مصداق بارز شیادیه که داره از اسمی که در کرده به اسم تست های احتمالی استفاده میکنه
      بازاریه که باشه
      وقتی خوب تدریس کنه همین کافیه بحث سر تدریس یک استاده کاری با بقیه چیز هاش ندارم
      عزیز شما همایش های دبیر های حرفه ای رو ندیدی حق هم داری الان هر کس اومده همایش گذاشته 300 هزار به بالا وقتی میری میبینی چقدر ضرر کردی
      اما خود اناری پارسال همایش گذاشته یک ریدینگ پیش بینی کرده همون اومده
      یا همچنین همایش عمارلو پیش بینی کرده و تعدای از سوالات همون اومده
      بستگی به دبیرش داره
      مشاور
      ویرایش توسط artim : 27 فروردین 1394 در ساعت 12:34

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بازاریه که باشه
      وقتی خوب تدریس کنه همین کافیه بحث سر تدریس یک استاده کاری با بقیه چیز هاش ندارم
      عزیز شما همایش های دبیر های حرفه ای رو ندیدی حق هم داری الان هر کس اومده همایش گذاشته 300 هزار به بالا وقتی میری میبینی چقدر ضرر کردی
      اما خود اناری پارسال همایش گذاشته یک ریدینگ پیش بینی کرده همون اومده
      یا همچنین همایش عمارلو پیش بینی کرده و تعدای از سوالات همون اومده
      بستگی به دبیرش داره
      دوست عزیز فقط در همین حد میتونم توصیه کنم که کلاه سر خودتون نذارید و بس! با عناوینی مثله پیش بینی سوالات ریدینگ یا زیست و غیره ...
      نمیدونم چرا یه عده اصرار دارن که این پدیده پیش بینی سوالات رو به خودشون بقبولونن؟؟؟

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز فقط در همین حد میتونم توصیه کنم که کلاه سر خودتون نذارید و بس! با عناوینی مثله پیش بینی سوالات ریدینگ یا زیست و غیره ...
      نمیدونم چرا یه عده اصرار دارن که این پدیده پیش بینی سوالات رو به خودشون بقبولونن؟؟؟
      90 درصد استاد ها . دبیران که میگن پیش بینی کاملا اشتباهه شرکت کردن در اون همایش ها
      اما 10 درصد استاد های حرفه ای که بسیار معروف هستن میتونن
      خود بهمن بازرگانی وقتی ایران بود همایش گذاشته بود یکی از اشناهای ما میره همایشش و شیمی تا حالا نخونده بوده سر کنکور شیمی رو 30 میزنه
      حالا شما میتونی مخالف باشی
      اما جوی که توی کشور هست و برای هر موضوعی مثل کنکور استاد کنکور دی وی دی و کتاب و... همه رو با یک چوب میزنن اصلا درست نیست
      مشاور

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      پيش بيني صد درصد درسته
      من امسال پيش بيني ميكنم حتما توي رياضي يك سوال از مثلثات مياد پس حتما فرمول مثلثاتي را بخونين
      دايره هم مياد
      انتگرال هم مياد ٢ سوال پس خوب همه را ياد بگير
      اين ميشه پيش بيني بعد هم ميگن پيش بيني فلان
      فيزيك گاج گفته ديگه قانون بقاي تست را
      تست از بين نميره بلكه فقط گزينه هاش عوض ميشه
      راديكال ميشه سال بعد به توان يك دوم
      اينا را ميگن پيش بيني

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دینی خط ویژه
      ریاضی : خود سروش موئینی در کامنت های وبلاگش گفته که سیب مهروماه و خط ویژه خوب هستن. البته منتشر نشده ولی کم و بیش خیلی ها از محتواش مطلعن. من خودمم از طریق آقای شعبانی در اینستاگرام بخش هاییش رو دیدم.

عربی هم تجزیه ترکیب و اعراب گذاری مهروماه رو حتما کار کن + سیب مهروماه

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      90 درصد استاد ها . دبیران که میگن پیش بینی کاملا اشتباهه شرکت کردن در اون همایش ها
      اما 10 درصد استاد های حرفه ای که بسیار معروف هستن میتونن
      خود بهمن بازرگانی وقتی ایران بود همایش گذاشته بود یکی از اشناهای ما میره همایشش و شیمی تا حالا نخونده بوده سر کنکور شیمی رو 30 میزنه
      حالا شما میتونی مخالف باشی
      اما جوی که توی کشور هست و برای هر موضوعی مثل کنکور استاد کنکور دی وی دی و کتاب و... همه رو با یک چوب میزنن اصلا درست نیست
      ابتدا عرض کنم که دوست عزیز این سناریو که طرف هیچی نخونده و پاشد رفت همایش بعد تو کنکور 30 زد دیگه تموم شد رفت ... لولو برد اون دوران رو !
      عمارلو چی گفته دقیقا که تو کنکور اومد؟ میشه واضح تر بگید؟! طرف اومده گفته(بلا نسبت عمارلو) که امسال از دودمانه یا چه میدونم از فتوسنتز یه سوال میدن بعد عزیزان هم میان بعد کنکور میگن : وای هدای من عجب شباهتی داشت!!
      تا وقتی که همه دارن از جیب کنکوری های ساده ما دزدی میکنن همشون رو باید با یه چوب زد!!
      ولو اینکه باید بعضیاشون رو محکمتر هم زد!

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ابتدا عرض کنم که دوست عزیز این سناریو که طرف هیچی نخونده و پاشد رفت همایش بعد تو کنکور 30 زد دیگه تموم شد رفت ... لولو برد اون دوران رو !
      عمارلو چی گفته دقیقا که تو کنکور اومد؟ میشه واضح تر بگید؟! طرف اومده گفته(بلا نسبت عمارلو) که امسال از دودمانه یا چه میدونم از فتوسنتز یه سوال میدن بعد عزیزان هم میان بعد کنکور میگن : وای هدای من عجب شباهتی داشت!!
      تا وقتی که همه دارن از جیب کنکوری های ساده ما دزدی میکنن همشون رو باید با یه چوب زد!!
      ولو اینکه باید بعضیاشون رو محکمتر هم زد!
      خیلی جالبه
      بازرگان تا 91 ایران بود این حرف مال 91 هست نه ده سال پیش
      من عین سوال هم بیام بذارم شما مخالفت میکنی
      من بحثی با شما ندارم
      کسی که خودشو به خواب زده بیدارش نمیشه کرد
      مشاور
      ویرایش توسط artim : 27 فروردین 1394 در ساعت 13:22

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن