دوست عزیز الان اگه یه حرفی بزنم شاید بعضی از دوستان بیان و بگن که تو داری حسودی میکنی یا تو که چیزی سرت نمیشه از منابع و غیره و غیره ، ولی این حرفی رو که بهت میزنم لطفا صادقانه بپذیر و دیگه خودت رو درگیر این منابع (الان میگم کدوم منابع)نکن
ببین خداییش من تا قبل از این که بیام و تو این فروم و با جو سایت اشنا بشم والا به قران اسم بعضی از این نشرها رو حتی تا حالا به گوشم هم نخورده بود!!!
اقا سوءتفاهم نشه ، من نمیگم حتما اسم یک نشر باید به گوش من خورده باشه تا اون نشر رو من تایید یا تکذیب کنم یا براش به قولی فکت صادر کنم و بیام بگم چون اسم این نشر رو تا حالا نشنیدم پس اون نشر کتاباش اشغاله!
خودت رو درگیر این نشر و اون نشر نکن دوست من . وقتی نشرهای شناخته شده ای مثل گاج و الگو و کانون(!!!) و خیلی سبز هستن به نظر من دیگه جایی واسه تردید تو انتخاب منبع نمیمونه.
ببین دوست من یه مشکلی هم که متاسفانه هست و شدیدا بیداد میکنه خود همین مولفا هستن . یعنی طرف اومده تو یه کتاب جمع بندی طراح سوال بوده و هی تو کلاساش و وبلاگش و هرجایی که میتونه هی بوق و کرنا راه میندازه که بیا و ببین من سوال طرح کردم و سوالات احتمالی 94 و 95 و 96 و 97 و... پیش بینی کردم!!! یعنی ما یکی از اشناهامون امسال میخواد کنکور بده و برا زیست تو شیراز یه کلاس کنکور داره میره . یه چند وقتی هست که این دبیرشون پیله کرده که برو همایش رو بگیر . اخه من نمیفهم که اقا شما واقعا سرخود داری معرفی میکنی یا ..؟؟؟
یه سری نشرهارو بچه ها همین طور سر خود معرفی میکنن که حتی خودشون هم نه دیدنش و نه ازش استفاده کردن فقط برای این که این دسته از دوستامون تو این تاپیکا یه چیزی پرونده باشن میان یه نشری رو میگن که حالا مثلا خیلی جا افتاده نباشه تا طرف مقابل مثلا هَز کنه و به به و چه چه بزنه و بگه وای تو چقدر واردی!
فقط درحد حسن ختام برات به یه نمونه بارز از این شیادی اشاره میکنم و میرم:
کپی برابر اصل رشته تجربی نیمکت سبز | بانک کتاب پایتخت
پیش بینی کنکور 94 هان ... که این طور ... باشه !!!