خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 28 از 28
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بس کنین بابا ارزش نداره که وقتتون رو صرف اینجوری بحث کردن میکنین.
      همایش ها یه زمانی مفید بودن استادای خوب میومدن جمع بنید میکردن الان همون استادای خوب هم کیفیتشونو دارن از دست میدن. استاد کرامت رفته همایش اهواز و با عجله حرف زده طوری که بچه ها راضی نبودن به خاطر اینکه برنامش خیلی شلوغ بوده و باید همایش های دیگه میرفته. سروش موئینی رفته همدان همایش گذاشته فقط و فقط فرمول های کتابش رو نوشته و گفته مثال هاشون رو هم از روی کتاب جمع بندیم ببینین.
      ولی خب در همین همایش ها هم دیده میشه که برخی دبیران خیلی خوب کار میکنن من یه بار کنکور میدادم توی همایش شهاب اناری گفته بود امسال برای تجربی ها احتمالا ترتیب صفات تست گرامر میاد و اومد. ترتیب صفات هم فقط حفظ کردن یه جمله هست که باهاش میشه همه تست های ترتیب صفت رو زد من ندیدم کسی تستش رو غلط زده باشه. یعنی کسایی که اون همایش بودن حتی اگه هیچی گرامر نخونده بودن میتونستن از 4 تا تست گرامر اون سال یکیشون مثل آب خوردن بزنن.
      یا مثلا کرامت سال 92 گفت که دقت کنین خیلی مهمه که وقتی میگیم سیستم لیمبیک انتقال پیام ها رو انجام میده پس هیپوتالاموس هم در انتقال پیام ها نقش داره و نقشش فقط اون چیزایی که به طور مستقیم در کتاب اشاره شده نیست. یه ماه بعدش ککور 92 دقیقا همین نکته تست اومد.
      من شخصا با همایش موافق نیستم ولی حق رو نباید نادیده گرفت.

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      باید ببینی با کدومش راحت تری و کدومش مطالبو به سبکی که تو میخای گفتن....وگرنه ما اگه نظر بدیم فقط چیزی رو گفتیم که خودمون باهاش راحت تریم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

3. Top | #18
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      باید ببینی با کدومش راحت تری و کدومش مطالبو به سبکی که تو میخای گفتن....وگرنه ما اگه نظر بدیم فقط چیزی رو گفتیم که خودمون باهاش راحت تریم
      اگه بخوام ببینم با کدومش راحت تر هستم باید همشونو بخرم

پول کجا بود داداش؟

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezbakin نمایش پست ها
      اگه بخوام ببینم با کدومش راحت تر هستم باید همشونو بخرم

پول کجا بود داداش؟

اونایی که عرض شد بهترین هستن
      مشاور

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      عربی مهر و ماه رو گرفتم ؛ ازش راضی نیستم. به جز بخش ضمیمه اش که روی لغت ها ، جملات ، اصطلاحات و ضرب المثل ها و واژگان درک مطلب خیلی خوب کار کرده ، بقیه ی کتاب ( از نظر من ) تعریفی نداره

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      دوست عزیز الان اگه یه حرفی بزنم شاید بعضی از دوستان بیان و بگن که تو داری حسودی میکنی یا تو که چیزی سرت نمیشه از منابع و غیره و غیره ، ولی این حرفی رو که بهت میزنم لطفا صادقانه بپذیر و دیگه خودت رو درگیر این منابع (الان میگم کدوم منابع)نکن
      ببین خداییش من تا قبل از این که بیام و تو این فروم و با جو سایت اشنا بشم والا به قران اسم بعضی از این نشرها رو حتی تا حالا به گوشم هم نخورده بود!!!
      اقا سوءتفاهم نشه ، من نمیگم حتما اسم یک نشر باید به گوش من خورده باشه تا اون نشر رو من تایید یا تکذیب کنم یا براش به قولی فکت صادر کنم و بیام بگم چون اسم این نشر رو تا حالا نشنیدم پس اون نشر کتاباش اشغاله!
      خودت رو درگیر این نشر و اون نشر نکن دوست من . وقتی نشرهای شناخته شده ای مثل گاج و الگو و کانون(!!!) و خیلی سبز هستن به نظر من دیگه جایی واسه تردید تو انتخاب منبع نمیمونه.
      ببین دوست من یه مشکلی هم که متاسفانه هست و شدیدا بیداد میکنه خود همین مولفا هستن . یعنی طرف اومده تو یه کتاب جمع بندی طراح سوال بوده و هی تو کلاساش و وبلاگش و هرجایی که میتونه هی بوق و کرنا راه میندازه که بیا و ببین من سوال طرح کردم و سوالات احتمالی 94 و 95 و 96 و 97 و... پیش بینی کردم!!! یعنی ما یکی از اشناهامون امسال میخواد کنکور بده و برا زیست تو شیراز یه کلاس کنکور داره میره . یه چند وقتی هست که این دبیرشون پیله کرده که برو همایش رو بگیر . اخه من نمیفهم که اقا شما واقعا سرخود داری معرفی میکنی یا ..؟؟؟
      یه سری نشرهارو بچه ها همین طور سر خود معرفی میکنن که حتی خودشون هم نه دیدنش و نه ازش استفاده کردن فقط برای این که این دسته از دوستامون تو این تاپیکا یه چیزی پرونده باشن میان یه نشری رو میگن که حالا مثلا خیلی جا افتاده نباشه تا طرف مقابل مثلا هَز کنه و به به و چه چه بزنه و بگه وای تو چقدر واردی!
      فقط درحد حسن ختام برات به یه نمونه بارز از این شیادی اشاره میکنم و میرم:
      کپی برابر اصل رشته تجربی نیمکت سبز | بانک کتاب پایتخت
      پیش بینی کنکور 94 هان ... که این طور ... باشه !!!

حرف شما یه جاش ایراد داره ... درسته که گاج و خیلی وسبز و غیره و غیره کتاب های خوبی میدن بیرون. ولی بعضی از انتشارات توی بعضی از درس ها کتاب خوب نه .. خیلی عالی میدن بیرون ... مثلا کتاب های مهروماه زرد خیلی جالب نیست اما توی 2درس دینی و هندسه عالی بخصوص هندسه پایه اش فوق العاده ست.
      بنابراین حیفه که بعضی از کتاب های خوب رو بخاطر ندونستن از دست بدین وگرنه منم با شما موافقم بخاطر تعدد منابع.

موفق باشید

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام

من تمامی منابع جمع بندی رو انتخاب کردم بجز 3کتاب که دو دلم

1-دینی:زیپ اندیشه فائق یا خط ویژه

2-عربی:زیپ اندیشه فائق یا زرد مهروماه

3-ریاضی:واقعا نمیدونم چی بگیرم

ممنون از تمامی دوستان
      اگه نظر من رو میخوای :
      دینی : مهروماه زرد جمع بندی
      عربی : مهروماه زیاد جالب نیست والا من خودمم موقع کنکورم کتاب جمع بندی خوبی پیدا نکردم از جزوه دبیرمون استفاده کردم + کتاب تست واسه همین عربی رو پایین زده بودم.
      ریاضی : جمع بندی؟ ریاضی و جمع بندی؟ داریم؟!!!

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bl4Ck_96 نمایش پست ها

حرف شما یه جاش ایراد داره ... درسته که گاج و خیلی وسبز و غیره و غیره کتاب های خوبی میدن بیرون. ولی بعضی از انتشارات توی بعضی از درس ها کتاب خوب نه .. خیلی عالی میدن بیرون ... مثلا کتاب های مهروماه زرد خیلی جالب نیست اما توی 2درس دینی و هندسه عالی بخصوص هندسه پایه اش فوق العاده ست.
      بنابراین حیفه که بعضی از کتاب های خوب رو بخاطر ندونستن از دست بدین وگرنه منم با شما موافقم بخاطر تعدد منابع.

موفق باشید
      دقیقا
      همه رو با یک چوب زدن درست نیست
      مشاور

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کتب خط ویژه عالین ریاضیشم در راه است اگه بگیری که عالیه

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اینا رو انتخاب کردم

دینی:اندیشه فائق

عربی:زرد مهروماه

ریاضی:همچنان نمیدونم

خوبه؟
      اره خوبه. الان یکسری ها میان مخالف ات میشن و فقط وقتت میره
      الان با هر چی داری شروع کن زودتر
      مشاور

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      همینا خوبه وسواس نداشته باش زودترشروع کن..منم جمع بندی ریاضی ندارم البته مهروماه دارم ولی ازش خوشم نمیادگذاشتمش کنار.. فرمول میخونم تست از 4ساعت گاچ میزنم

12. Top | #27
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      اینا رو انتخاب کردم

خوبه؟

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اینا رو انتخاب کردم

خوبه؟
      اره خوبه. الان یکسری ها میان مخالف ات میشن و فقط وقتت میره
      الان با هر چی داری شروع کن زودتر
      مشاور

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن