مشاور
مشاور
مطمئن ترین راه شاید برای شما این باشه که با خود سازمان نظام وطیفه در ارتباط باشید و سوالتون رو بپرسید. یه سر به سایتشون بزنید و سوالتون رو بپرسید معمولا بین 4 تا 6 روز جواب میدن و یا تماس بگیرید.
شاید پلیس + 10 محلتون هم بتونه کمک کنه
اما خواهشا حتما از این مراجع رسمی نظر قطعی رو بگیرید که خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد
مشاور
سلام جمع بندی این تایپیک تا این لحظه
توی دفترچه کنکور 94 گفته
فایل پیوست 26664
یعنی فقط روزانه س که انصرافی حساب نمیشه
پس دانشجوی پیام نور جزو انصرافی ها هستش.
اما ببینم نظام وظیفه چی میگه
فایل پیوست 26665
یعنی میشه با خیال راحت پیام نور رفت اما زمان ثبت نام کنکور 95 برگه انصراف رو پر کرد.
ضمنا اینم از خود سایت نظام وظیفه گرفتم
معافیت تحصیلی دانشجویان انصرافی
دانشجویانی که تمایل به انصراف و شروع به تحصیل مجدد دارند در طول تحصیل از دیپلم تا دکتری ،فقط یکبار مجاز به انصراف در سنوات قانونی بوده و می بایست حداکثر تا یکسال بعد از تاریخ انصراف در دانشگاه و مقطع جدید شروع به تحصیل نمایند که در اینصورت مدت تحصیل قبلی آنها در مقطع جدید لحاظ نشده و همچنین می توانند در مقاطع پائین تر نیز شروع به تحصیل نمایند .
تنها شبهه ای که میمونه اینه که من کنکوری 93 بودم و قبول نشدم یعنی یه بار زمان دانش آموزی از معافیت تحصیلی استفاده کردم که الان 94 هم می خوام شرکت کنم.
آیا زمان دانشجویی هم این حق رو دارم؟ (فک کنم بشه چون دانشجویی گفته؟)
نظرتون؟
من خدم کنکوریه 93 بودم
اصلا انتخاب رشتم نکردم
از مهر رفتم دانشگاه آزاد بدون کنکور ثبت نام کردم
الانم تو ترمه تو مرخصیم اگه رتبم خوب بود انصراف میدم
ایرادی ک نداره؟
مشاور
مشاور
راه های فرار از سربازی زیاده شامل:1.شب یواشکی 2.با همکاری دوستان 3.با موتور 4.با ماشین 5.با هلیکوپتر 6.با تمارض آقا ناراحت نشیدا شوخی می کنم.
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)