خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 33
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عزیزم
      الان پس نکش تو رو خدا
      این چیزیه که خیلی ها انجام میدن و ضررش وحشتناکه
      اگه فکر میکنی خسته شدی و نمیکشی یک یا دو روز تعطیل کن
      برو اون دو روز رو بگرد
      با دوستات خوش باش
      برو استخر
      برو پارک
      اما بعد با اقتدار برگرد و ادامه بده
      یک ماه و نیم مونده این یک ماه و نیم نتیجه ده سال عمرت رو داره
      به هیچ وجه به هیچ وجه به هیچ وجه پس نکش سخته اما به خدا به آخر کارش می ارزه

نیازی نیست همه درسها رو بخونی همونی که میخونی رو درست بخون خودتو توی فشار نگذار نتیجه چند ماه زحمتت به همین چند هفتس خرابش نکنیا

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarah B نمایش پست ها
      سلام بچه ها...
      مدتيه كه وقتي يه ساعت يه درسيو ميخونم احساس ميكنم مغزم ديگه نميكشه و الان از شدت خستگي منفجر ميشه....
      ديگه نميتونم اون جوري كه بايد درس بخونم! خييييليييييي زود خسته ميشم!
      احساس ميكنم از نظر روحي رواني خيلي خسته م... حتما ميگين خوب چند روز استراحت كن! من بين دو هفته ي آزمون تا پنج روزي استراحت ميكنم! من از بچگي خيييلي خر خون بودم و تو اين سالاي أخير خيلي به خودم فسار آوردم و حالا تو اين دو ماه آخر واااااقعا احساس خستگي شديدي ميكنم و اصلا نميتونم خوب درس بخونم! به نظرتون چيكار كنم؟ بيش از حد از درس زده و خسته شدم!!! :-(
      خواهش ميكنم راهنماييم كنين :-(
      یه دو ماه سختیا رو تحمل کن .. یه عمر آسوده و راحت شو ... بهترین ها تو این دو ماه واسه خودت بساز ... ایشالله له هدفت برسی هم تو هم بچه های گل انجمن

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza-shabani نمایش پست ها
      ببینید دلیل این اتفاق کمرنگ شدن هدف هاتونه
      شما انگیزتون رو مقداری از دست دادید، بخاطر همین احساس خستگی میکنید
      شما باید هدف هاتون رو باز مرور کنید. دوباره بازسازیشون کنین برای خودتون
      " شما هیچ روزی رو نباید استراحت مطلق کنید و ساعت مطالعتون رو صفر کنید"
      هدف هایی که دارید رو سعی کنید مکتوب کنید و بیشتر بهشون فکر کنید
      شما به سرعت باز میتونید اوج بگیرید
      اگر میخواید بیشتر درباره وضعیتتون بدونید و راهنمایی های مفید تری بشید و روحیه بیشتری بگیری و با مشاور در اینباره صحبت کنید، به سایتی که توی امضای بنده هست مراجعه کنید و به شماره هایی که اونجا هست پیامک بزنید و سوالتون رو بپرسید
      دوست گلم اومدی راهنمایی کنی یا تبلیغ کنی واسه خودت .. چن تا تاپیک دیگه هم گفته بودی بزنگید و اینا ...شاگردو راهنمایی میکنین صادقانه راهنمایی کنین دیگه بزنگ و اس بده چیه حداقل این دو ماه حساس به فکر پولتون نباشین ...
      ویرایش توسط Hellion : 21 فروردین 1394 در ساعت 22:21

4. Top | #19
      در انتظار تایید ایمیل

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amitris نمایش پست ها
      عزیزم
      الان پس نکش تو رو خدا
      این چیزیه که خیلی ها انجام میدن و ضررش وحشتناکه
      اگه فکر میکنی خسته شدی و نمیکشی یک یا دو روز تعطیل کن
      برو اون دو روز رو بگرد
      با دوستات خوش باش
      برو استخر
      برو پارک
      اما بعد با اقتدار برگرد و ادامه بده
      یک ماه و نیم مونده این یک ماه و نیم نتیجه ده سال عمرت رو داره
      به هیچ وجه به هیچ وجه به هیچ وجه پس نکش سخته اما به خدا به آخر کارش می ارزه

نیازی نیست همه درسها رو بخونی همونی که میخونی رو درست بخون خودتو توی فشار نگذار نتیجه چند ماه زحمتت به همین چند هفتس خرابش نکنیا
      مرسي آبجي خيلي بهم انرژي دادي :-)

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز شما پیامک دادی و مشاوره نگرفتی و کسی پولی ازتون گرفته؟؟؟
      وقتی از چیزی اطلاعی ندارید، لطفا اینجوری نظر ندید
      بعدشم شما توی راهنمایی های من دروغی دیدین که میگین صادقانه راهنمایی کنین؟؟
      اتفاقا راهنمایی هاتون خیلی خوبن و مفید هم هست ولی اینی که آخرش مینویسین بیاین پیامک بدین و زنگ بزنین و اینا تبلیغه .. اگه راهنمایی میکنین راهنمایی کنین ولی چرا تبلیغ میکنین .. نه من نه پول مشاور میدم نه مشاور دارم مشاورام دوستامن که بهم انرژی میدن ... به هر حال بازم واسه راهنمایی هاتون ممنون ولی تبلیغ نکنین ...

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز اسم اینارو نمیشه تبلیغ گذاشت
      من تمام وقتم رو که توی این سایت نیستم. دوستان میتونن در صورتی که سوالی براشون پیش اومد با پیامک بپرسن
      و قرار نیست برای هر کاری پولی گرفته بشه!!!
      دوست من همه چیز پول نیست
      خوبه که خودتون این حرفو زدید امیدوارم که در واقع هم اینطوری باشه ... ایشون تاپیک زدن که دوستان جواب بدن و بهش انرژی بدن و شمام به اندازه خوب و مفید جوابشو دادید دیگه فک نکنم نیازی به پیامک داشته باشه ...

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها...
      مدتيه كه وقتي يه ساعت يه درسيو ميخونم احساس ميكنم مغزم ديگه نميكشه و الان از شدت خستگي منفجر ميشه....
      احساس ميكنم از نظر روحي رواني خيلي خسته م... حتما ميگين خوب چند روز استراحت كن! من بين دو هفته ي آزمون تا پنج روزي استراحت ميكنم! من از بچگي خيييلي خر خون بودم و تو اين سالاي أخير خيلي به خودم فسار آوردم و حالا تو اين دو ماه آخر واااااقعا احساس خستگي شديدي ميكنم و اصلا نميتونم خوب درس بخونم! به نظرتون چيكار كنم؟ بيش از حد از درس زده و خسته شدم!!! :-(
      سلام عزیزم..مشکل تو ناامیدیه...
      با ناامیدیت بجنگ ...فرض کن تا حالا هیچی نخوندی و تازه میخوای شروع داشته باشی...اگر به خودت بقبولونی که تازه شروع کردی،ادامه واست عادی میشه
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      در مواقعی آدم نیاز داره مستقیم با یه مشاور صحبت کنه و نمیخواد توی این سایت و ... بیاد
      شاید تا حالا این وضعیت برای شما پیش نیومده باشه. به سال کنکور که برسید این وضعیت زیاد براتون پیش میاد
      در لحظه آدم نیاز به صحبت و روحیه گرفتن داره
      ولی ایشون نگفتن که میخواد مستقیم با یه مشاور در ارتباط باشه . .فقط خواسته یه راهنمایی بهش کنیم و بس .. اگرم مشاور میخوان خودشون تصمیم میگیرن .. شما این اولین تاپیک نیست که دارین این حرفو میزنین اگرمیخواین تبلیغ کنین میتونین مثه مشاورای دیگه درخواست تبلیغ کنین از سایت .. موفق باشید

9. Top | #24
      کاربر انجمن

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      امیدوارم همه شما موفق شین . ( از ته قلب آرزو می کنم ) واقعا روزهای بسیاری سختیه بخدا ...
      ان شالله هرچه زودتر تموم بشن

هر شب کابوس کتاب و کنکور و درس می بینم . منم خیلی خسته شدم . اتفاقا همین الان خواستم برم نماز بخونم یخ خوره اشک بریزم . راحت شم . ولی گفتم بزار یه خورده بیام انجمن بعد برم . راستی خواب مجانب ها رو دیدم . فکر کنم بیاد خوب بخونیدیش .

التماس دعا . می خوام امشب همتون رو دعا کنم . همه .. هر کی رو که میشناسم ......

من رو هم با نام سلسبیل تو نماز دعا کنید . حتما .
      ویرایش توسط سلسبیل : 21 فروردین 1394 در ساعت 23:23

10. Top | #25
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها...
      مشکل از شما نیست، هوای بهار اینجوریه، همه خوابشون میاد، شما هم به همین درد گرفتار شدید، بعد از کنکور که بهار تموم شد، این وضعیت برطرف میشه، نگران نباشید. :yahoo (4):

11. Top | #26
      در انتظار تایید ایمیل

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parsaghaderi نمایش پست ها
      ولی ایشون نگفتن که میخواد مستقیم با یه مشاور در ارتباط باشه . .فقط خواسته یه راهنمایی بهش کنیم و بس .. اگرم مشاور میخوان خودشون تصمیم میگیرن .. شما این اولین تاپیک نیست که دارین این حرفو میزنین اگرمیخواین تبلیغ کنین میتونین مثه مشاورای دیگه درخواست تبلیغ کنین از سایت .. موفق باشید
      أي بابا! بيخيال تو هم داداش!!! حالا بزار بخواد تبليغ كنه گناه كه نكرده بدبخت!

12. Top | #27
      در انتظار تایید ایمیل

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سلسبیل نمایش پست ها
      امیدوارم همه شما موفق شین . ( از ته قلب آرزو می کنم ) واقعا روزهای بسیاری سختیه بخدا ...
      ان شالله هرچه زودتر تموم بشن

هر شب کابوس کتاب و کنکور و درس می بینم . منم خیلی خسته شدم . اتفاقا همین الان خواستم برم نماز بخونم یخ خوره اشک بریزم . راحت شم . ولی گفتم بزار یه خورده بیام انجمن بعد برم . راستی خواب مجانب ها رو دیدم . فکر کنم بیاد خوب بخونیدیش .

التماس دعا . می خوام امشب همتون رو دعا کنم . همه .. هر کی رو که میشناسم ......

من رو هم با نام سلسبیل تو نماز دعا کنید . حتما .
      ايشالاااااا ما هم واست دعا ميكنيم :-)

13. Top | #28
      در انتظار تایید ایمیل

khejalati
      نمایش مشخصات
      بچه ها خيلي سخته ديگه كي تموم ميشه. خدا؟
      ميخوام گريه كنم دارم با زوووود و فشار و بدبختي ميخونم
      شمام اينجورين؟؟ :-(
      ولي خوبيش اينه كه زود ميگذره ولي اين يكي دو ماه آخر انگار صد سال داره طول ميكشه ببخشيد روحيتونو خراب كردم خيلي دارم سختي ميكشم!!! هههه

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واس دقيقا برعكس ، كاش يه زره ديگ وقت ميدادن بخونيم.....عقبم هنوز :yahoo (19):

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه ها خيلي سخته ديگه كي تموم ميشه. خدا؟
      ميخوام گريه كنم دارم با زوووود و فشار و بدبختي ميخونم
      شمام اينجورين؟؟ :-(
      ولي خوبيش اينه كه زود ميگذره ولي اين يكي دو ماه آخر انگار صد سال داره طول ميكشه ببخشيد روحيتونو خراب كردم خيلي دارم سختي ميكشم!!! هههه
      ببین گلم
      رک بگم
      اگه بشینی هی زل بزنی به ساعت که کی تموم میشه اون زمان کندتر و کندتر میگذره
      چه خبرته
      گریه نداره به خدا این حس برای همه کنکوری ها بوده و هس
      تازه الان که قبولی کنکور خیلی راحت تر از ده سال قبله
      یه نفس عمیق بکش قبلا هم گفتم شما یکی دو روز استراحت لازم داری
      و اینقدر هم روز شمار ننداز فقط اعصاب خودت رو خورد میکنی
      زمانش میرسه و امسال اتفاقا از هر سال زودتر شروع میشه
      تو هم امتحانت رو میدی و انشالله که نتایجت هم عالی میشه
      ته دل خودتو خالی نکن

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)