با سلام ببخشید دوستان من یه سوال برام پیش اومده من متولد 12 / 8 / 1374 هستم و کنکور 93 شرکت کردم و امسال دومین سالم هست میخواستم بدونم میشه امسال که وارد دانشگاه میشم انصراف بدم و برای سال دیگه یه رشته دیگه بخونم ؟
خواهشا کمک کنید خیلی ممنون .
با سلام ببخشید دوستان من یه سوال برام پیش اومده من متولد 12 / 8 / 1374 هستم و کنکور 93 شرکت کردم و امسال دومین سالم هست میخواستم بدونم میشه امسال که وارد دانشگاه میشم انصراف بدم و برای سال دیگه یه رشته دیگه بخونم ؟
خواهشا کمک کنید خیلی ممنون .
معافیت تحصیلی دو بار میشه صادر بشه
شما اگه 93 اولین کنکورتون بوده و قبول نشدین 94 هم میتونین شرکت کنین اگه قبول نشین باید برین خدمت اگه قبول بشین برین دانشگاه میتونین انصراف بدین و بعد از انصراف یکسال فرصت مجدد دارین تا دانشگاه جدید قبول بشین بعد از یک سال اگه دانشگاه جدید پذیرفته نشین مشمول هستین و غیبت میخورین
مشاور
مشاور
مرسی یه سوال دیگه من خودم متولد 24 اردیبهشت 74 هستم و اولین کنکورم سال 92 بود و قبول نشدم و باز یکسال از معافیت استفاده کردم و برای کنکور 93 شرکت کردم و کنکور نود و سه هم قبول نشدم و پیام نور رفتم برای اینکه غیبت نخورم حالا میخوام کنکور 94 شرکت کنم سوال من اینه که با توجه به گفته شما که تنها فقط دوبار میشه از معافیت تحصیلی استفاده کرد من اگر کنکور 94 شرکت کردم و رشته دلخواهمو قبول شدم و خواستم انصراف بدم ایا مشکلی برای معافیت تحصیلیم پیش نمیاد؟
مشاور
مشاور
فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:
《فدا کردن آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》
مشاور
فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:
《فدا کردن آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)