"خواهشا اگه کسی جوابمو میدونه بهم کمک کنه"
دوستان، اگه یه دختر در دوره کارشناس پیوسته دانشگاه ازاد 1 مرتبه انصراف داده باشه و در دانشگاه دیگه ای (ازاد) ثبت نام کرده باشه، برای بار دوم می تونه انصراف بده و در دانشگاه دیگه ای که رشته ها بدون ازمون داره ثبت نام کنه؟
خلاصش میشه اینکه : 2بار انصراف برای دخترها امکان پذیره؟
سلام ببخشید من هم در این مورد سوال داشتم
اگر کسی با کنکور مثلا در سال 94 به دانشگاه غیردولتی رفته باشه و انصراف بده و باکنکور 95 دوباره در یک دانشگاه غیردولتی برود .ایا میتونه درصورت قبولی در روزانه 96 مجدد انصراف بده ؟
یا نه در هر مقطعی فقط یکبار امکان انصراف هست
سلام
من امسال(95)کنکور دادم و در رشته ی روزانه قبول شدم میدونم ک کنکور 96 رو نمی تونم بدم
حالا اگه قصد شرکت در کنکور 97 رو داشته باشم:
1-آیا باید از رشته ی فعلیم انصراف بدم؟
2-بعد از انصراف آیا برای رفتن ب سربازی باید اقدام کنم و در غیر این صورت غیبت میخورم یا تا یک سال معافیت تحصیلی دارم
3-برای دور زدن سربازی مثه شرکت در پیام نور و... چ پیشنهادی میکنین آیا امسال در کنکور 96 برای پیام نور شرکت کنم تا بتونم سال بعد معافیت داشته باشم
ممنون میشم به همه ی سوالام پاسخ بدین
سلام
0-شما میتونین 96 شرکت کنین ! اما از انتخاب رشته محل های روزانه محرومین ! طبق استعلامی که از دانشگاه ازاد گرفتم اصلا میتونی انصراف ندی و در کنکور شرکت اما فقط فقط فقط باید انتخاب رشته ازاد انجام بدی
1-کلا دانشجوهای روزانه برای ثبت نام در کنکور باید تا قبل 30 بهمن انصراف بدن !
2-اگه اولین انصرافته تا یک سال پس از انصراف میتونی سربازی نری یعنی سال بعدش میتونی کنکور شرکت کنی
3- اگه اولین انصرافته دور زدن سربازی لازم نیس تا یه سال معافی
خوشا دیدار ما در خواب ...
ویرایش توسط -AMiN- : 17 بهمن 1395 در ساعت 02:04
در صورتی ک از دانشگاه شبانه انصراف بدن
و امسال در دانشگاه ازاد بدون کنکور ثبت نام کنم و برای کنکور 98 بخونم
مشکلی برای سربازی پیش میاد؟نمیتونم دو بار انصراف بدم؟
هیچ راهی نیست؟
در صورتی ک از دانشگاه شبانه انصراف بدن
و امسال در دانشگاه ازاد بدون کنکور ثبت نام کنم و برای کنکور 98 بخونم
مشکلی برای سربازی پیش میاد؟نمیتونم دو بار انصراف بدم؟
هیچ راهی نیست؟
خوشا دیدار ما در خواب ...
میگم کسی که پیام نور باشه بخواد بره ی دانشگاه و ی رشته دیگه چطور باید معافیت تحصیلی دوباره بگیره؟چون موقع ثبت نام میگن برو اول پلیس +10 معافیت بیار-خوب این شخص که بهش نمیدن معافیت تا موقعی که ثبت نام نکرده باشه و مشغول به تحصیل!
سلام من یه بار از روزانه انصراف دادم و امسال ثبت نام کنکور رو انجام دادم اما موفق نشدم در جلسه حضور پیدا کنم ایا میتونم در پیام نور ثبت نام کنم و سال اینده در کنکور دوباره شرکت کنم و انتخاب رشته انجام بدم چه برای روزانه یا شبانه لطفا جوابمو بدید خیلی ممنون میشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)