اگه آنتی ویروس ارجینال بهتریم باشه میخرم مشکلی نیست...فقط چون هر کسی ی موردی پیشنهاد میده یکم گیج شدم... لپ تاپم سونی با ویندوز 7 و 64 bit هست
ارجینال که بخری فقط حقوق اون شرکت رو رعایت کردی
زیادبه این موضوع اهمیت نده
اگه کاربر عادی یا متوسط هستید آویرا بهترین گزینست
اگه کاربر حرفه ای هستید نود کفاف میده
اینترنت سکوریتی آویرا
Download Avira Internet Security 2014 v14.0.10.96 Final - SoftGozar.com
لاینسش همیشه تو نت هست - سافت گذر لاینسس های خوبی میذاره که با نسخه پولی اون فرق نداره و میتونی رایگان استفاده کنی
اینم آنتی ویروس آویرا
Avira AntiVirus Pro / Free 2015 v15.0.10.434 Final دانلود رایگان نرم افزار - SoftGozar.com - سافت گذر
این نسخه فری هستش - یعنی رایگانه
البته چیزی که متوجه شدم اینه که اپدیت آفلاین در آویرا غیر فعال شده
آپدیت : یکی از بهترین مزیت های اویرا این هستش که راحت اپدیت انلاین میشه - خودش اتوماتیک به سرور وصل میشه و خودش رو اپدیت نگه میداره - مزیت خوب دیگه که داره اینه که شما میتونید از اپدیت اویرای خودت بکاپ بگیری و اون رو به کامپیوتر دیگه انتقال بدی و دیگه لازم نیست به نت وصل بشه
سه تا نخسه متفاوت هستند
لینک اولی - اینترنت سکوریت هستش
لینک دوم - پریوم و فری هستش
امکانات زیر رو به دقت مطالع کن - بعد هر نسخه ای رو دوس داشتی نصب کن
هرچند همون نسخه فری کفاف میده
ولی پیشنهاد میکنم اینترنت سکوریت رونصب کنید
Avira Free Avira Premium Avira Internet Security Suite Cost رایگان پولی پولی AntiVir آری آری آری AntiDialer آری آری آری AntiRootkit آری آری آری AntiPhishing آری آری آری AntiSpyware + AntiAdware آری (از نسخه 9) آری آری WebGuard نه آری آری AntiDrive-by نه آری آری RescueSystem نه آری آری Email Protection نه آری آری Fast Premium update server نه آری آری AntiSpam نه نه آری FireWall نه نه آری GameMode نه نه آری Backup-System نه نه آری AntiBot نه نه آری Parental Control نه نه آری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)