به نظر شما مشکلات کتاب زیست فاگوزیست پیش دانشگاهی، سوم ... چیه ؟
می خریم !!!!!
نمی خریم!
- حجمش زیاده و تست هم نداره
- گرفتن تحلیل از دانش آموز(میتونست نکات رو قدم به قدم و یه جوری بگه که دانش آموز در نهایت خودش بهش برسه)
- همه ی اونجاهایی که میشده از شکل استفاده کنه شکل استفاده نکرده!حق هم داشتن استفاده میکردن کتابو باید با فرغون جابجا کنی!:yahoo (21):
- خیلی جاها صرفا رفته از نکته استفاده کرده در حالی که اگه یه سری مطالب به صورت جدول و چارت های سازمان بندی شده باشه بهتره
-گاهی نکات خارج کتاب میرن...
ایده های دیگه ای هم دارم ولی حوصلم نمیشه تایپ کنم:yahoo (21):
ویرایش توسط M o h a m m a d : 18 فروردین 1394 در ساعت 07:23
به جون خودم متن کتابمون کامل ترین مرجع هستش
بابا اینو نه تنها من نمیگم بلکه پسر هممسایمون که 40 تجربی
امسال شد هم می گفت !!!!
فقط تست میزد اونم از ابی کانون!!!
خیلی قبولش دارم
تنها ایرادی که میشه ازش گرفت چنتا مطلب خارج از کتابه که البته اونا هم واسه دانش اموزای تاپ لازمن (نه افراد عادی )
به قول استاد زیستمون آقای حمید راهواره زیست شناسی یعنی مطالعه کتاب به صورت دقیق و بقیش فقط تست تست تست اولا کتاب خوبیه من به شخصه اوایل سال دیدم به زیست عوض شد با خوندش اما حجیمه بیشتر به درد دانش آموزان پایه میخوره اما کنکوری ها هم میتونن استفاده کنن در کل دنبال لقمه آماده نباشید خودتونم میتونید ترکیب کنید و ''' کتب کمک آموزشی نقش کاتالیزگرو دارن'
ویرایش توسط yzsd : 18 فروردین 1394 در ساعت 16:10
سلام
من و پسر همسایمون محمد مث داداش میمونیم
من توی این 18 سالی که با اون بودم و تو دوران کنکورش جز کتاب ابی و کتاب درسی نمیخوند
الان که اومده بود کاخک میگه اگه بیشتر کتابو خونده بود شاید الان یک رقمی بودش
باور کن کتاب اصل است
سلام . کتاب خیلی خوبیه . دید ادمو نسبت به کتاب تغییر میده . اره درسته که اول کتاب درسی ، اخر هم کتاب درسی ولی خب برای اینکه بتونی تست خوب بزنی ( نه مثل تست های کتاب ابی و 8000تست گاج) باید حتما یه مکمل خوب هم داشته باشی .
در مورد زیاده روی نکات و موضوعات مطرح شده هم خب باید بدونی اون نکاتی که توی کتاب اومده مرده از خودش درنیاورده . همه چی با استدلال و دلیل بیان کرده .
این نظر من بود . بالاخره باید به نظر مخالفان کتاب هم احترام گذاشت . ولی باید توجه کنیم که همیشه ی همیشه اولویت با کتاب درسیه چون طراح سوال کتاب رو ورق میزنه و سوال طرح میکنه .
الان جوادی میاد میبندتتون به فحش
نگیرین فاگو چون حجیمه چون تست نداره چون زیاد در قالب توضیحات اضافه خارج کتاب رفته چون نیشه مرورش کرد
اینهمه رتبه برتری کی فاگو داشتن همه کتاب های خوب بازار رو کار کردن
مشاور
فاگوزیست بهترین کتاب دنیا از لحاظ پر حجمی و زیاده گوییه.یه مشخصه خوبی که داره کامل از کتاب درسی دورت میکنه .کلا حافظتو از کار میندازه از بس دسته بندیش عالیه .انقد مسایل ترکیبی اورده قشنگ ذهنتو تنبل میکنه خلاصه جون میده واسه سال کنکور فقط زیست بخونی تازه یه نکته خوب دیگه که داره 4فصل اول سوم و 2فصل اخر دومو خوب کار کرده البته کپی برداری شده از بعضی کتابا .ونکته دیگه ای که خیلی مهمه اصلا تست نداره که به ذهنت فشار بیاری.خلاصه از ده من که بهش ده میدم تا همه راضی باشن.
?
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)