نمیدونم بعضیا چرا اینجوری راجع بهش حرف میزنن ولی بارها تو همین انجمن گفتم من سومشو داشتم عالی بود با الگو و پسر همسایمون دومشو بصورت جزوه داشت و سومش کتابشو زیستو ۷۲ زد فقط بدیش اینه تست ندارخ
می خریم !!!!!
نمی خریم!
نمیدونم بعضیا چرا اینجوری راجع بهش حرف میزنن ولی بارها تو همین انجمن گفتم من سومشو داشتم عالی بود با الگو و پسر همسایمون دومشو بصورت جزوه داشت و سومش کتابشو زیستو ۷۲ زد فقط بدیش اینه تست ندارخ
موضوع اینه طرف پول داده اما حاظر نیست بگه بده افراد کمی حاظرن صادق باشن
ایا کسی با خیلی سبز و الگو نتیجه نگرفته بعد بره سراغ کت و جزوات متفرقه
مشاور
طرف برای هر زیست 600 صفحه کتاب نوشته بدون تست بعد بچه ها فکر میکنن شاخ غولو رگ به رگ کرده تازه به نظر من با این همه بازم کتابش ناقصه
?
قبلا باهاش تماس گرفتم خخخ ازش پرسیدم کار تالیف کتاب چه قدر طول کشید میگه ۲ هفته هر جور حساب کردم دیدم کپی پیست بوده احتمالا در کل اگه دوس دارید زیست بالا بزنید دنبالش نرید ولی کتابیه که اونایی که وقت اضافه دارن به جا روزنامه همشهری بخوننش من که گذاشتمش کنار داره خاک میخوره مثلا سال قبل خوندمش چند درصد زدم باور کنید سر جلسه دعا دعا میکنید کاش اینجای متن کتاب یادم بیاد به خدا آریا یه تاپیک زده مطابقت زیست با خط کتاب برید ببینید باورتون میشه زیست از نظر من گاز زدن متن کتاب و مرور مرور مرور آخرم تست از رو الگو
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
کسی حرف من را باور نمیکنه جز اونایی که کنکور دادن
زیست کنکور نکات عجیب و غریب و پیچیه اش مربوط به 5 سواله و بقیه سوالات با خود کتاب جواب داده میشه و تنها راه بالا زدن خوندن کتاب و مرور زیاد اونه که سر کنکور یادت بیاد جزوه زمانی به درد میخوره که مثلا نمی فهمی الکتروکاردیوگرام چیه اما وقتی مفاهیم را بهت بگن تو خودت باید نکاتش را دربیاری نه اشکان و فردین
خلاف قوانین
ویرایش شده.
کتابای خیلی سبز برای اموزش خوبن و برای رسیدن به 40 یا 50 ولی الگو و قلم چی خوبن برای بالاتر.راستی کتاب زیست دوم دبیرستان اندیشه فایقم یه نگاه بندازید با توجه به مولفش به نظر کتاب عالی شده
?
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)