خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

Exclamation سوال راجب جمع بندی زیست(دوستانی که یه بار کنکور دادن راهنمایی کنن!!)

سلام
      دوستان عزیز من تا الان تمام زیستا رو کامل خوندم هیچگونه ایرادی ندارم و توی قلمچی هم 70 به پایین نداشتم درصد زیست
      الان کتاب همایش دکتر عمار لو رو گرفتم هر دو جلدشو حالا میخوام بدونم به نظر شما دیگه از الان بهتر نیست کتابو بذارم کنار و این همایشو رو بخونم تا بتونم تا کنکور زیستا رو ترکیبی حداقل 5-6ار بخونم؟
      آخه وقتی خودم با کتاب میخونم حداقل هر درس زیست 1/5 ساعت وقت میگیره ولی با همایش فکر میکنم بتونم توی 1/5 ساعت 2-3 درس رو بخونم و این کار توی روزای آخر برایsave وقت و داشتن زمان برای خوندن درسای عمومی مثل دینی و سایر دروس وقت بیشتری میارم(کلا خوندن 3 کتاب غول پیکر تا کنکور وقت زیادی میبره ولی من که باید درسای دیگه رو هم جمع کنم و از طرفی میخوام تا کنکور 3 کتابو کم کم 5 بار بخونم کامل و ترکیبی!)
      از طرفی من متن کتاب درسی رو خوردم(!) ولی چشمم به کتاب همایش عادت نداره و میترسم چون 2جا بشه خوندنم کیفیت بیاد و پایین و اون تسلطم رو کمتر کنه
      واقعا نمیدونم
      میخوام بدونم کدوم مطالب بالا انجام دادنش عقلانی تره؟!
      ممنون

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      همایش رو که بخون چندبار....ولی اینکه از الان کتاب رو بزاری کنار غیر منطقیه...
      همایش عین متن کتاب نیست...ایراد متنی داره قیدی داره...مثلا ممکن ها رو بعضی جاها برداشته...منظورم اینه جایگزین کتاب نیست....
      شما با خوندن روزنامه وار چیز خاصی گیرت نمیاد به نظر من.....
      بهترین کار برای مرور و به خصوص ترکیبی حل تستای 1- کنکور گذشته 2- 3 ازمون قلم چی پارسال سوالات زیستش تو سایت هست میتونی بخری دونه ای 1000 3- آزمونای انلاین که برگزار میشه( سایت فاگوزیست)
      بعدشم شما یسری فصل ها رو باید جدا کنی و چندین بار بخونی تا روز کنکور از رو کتاب... فصلای مهم...مثلن شارش سوال نرکیبی خیلی میاد...قارچ ها ویروس و آغازیان تا روز اخر مرور کن.....مثلن فصلی مثل حواس چیز زیادی نداره لازم نیست زیاد دورش کنی....

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arman_b100 نمایش پست ها
      همایش عین متن کتاب نیست...ایراد متنی داره قیدی داره...مثلا ممکن ها رو بعضی جاها برداشته...منظورم اینه جایگزین کتاب نیست....
      بهترین کار برای مرور و به خصوص ترکیبی حل تستای 1- کنکور گذشته 2- 3 ازمون قلم چی پارسال سوالات زیستش تو سایت هست میتونی بخری دونه ای 1000 3- آزمونای انلاین که برگزار میشه( سایت فاگوزیست)
      بعدشم شما یسری فصل ها رو باید جدا کنی و چندین بار بخونی تا روز کنکور از رو کتاب... فصلای مهم...مثلن شارش سوال نرکیبی خیلی میاد...قارچ ها ویروس و آغازیان تا روز اخر مرور کن.....مثلن فصلی مثل حواس چیز زیادی نداره لازم نیست زیاد دورش کنی....
      خب الان من چجور از همایش اسفاده کنم؟! الان من میخوام نسبت به خوندن عادیم وقت کمتری بذارم ولی اگر بخوام هم کتاب بخونم وهم همایش ترجیح میدم فقط کتابو بخونم که وقت کمتری میگیری
      میخوام من گه الان روزی3-3/5 ساعت میدم به زیست توی یه ماه آخر اگر شد کمترش کنم و بذارم روی درسای حفظی مثل دینی یا سایر درسا یا اینکه توی همون زمان درصد بیشتری بخونم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arman_b100 نمایش پست ها
      میشه بفرمایید که برای دوره زیست چیکار باید کرد؟؟!
      منظورم اینه نرمش جند ساعته در هفته؟؟
      از چه سالی شروع کرد؟؟دوم سوم پیش؟؟
      قاعدتا باید فرقی داشته این خوندن با خوندن های قبل عید...میشه بگید چه فرقی باید داشته باشه؟؟
      برای کسی که هیچ کتاب کمکی نداره به جز دوم الگو
      البته من خودم به ایمان رسیدم که نه تنها زیست بلکه همه درسا...کتاب معجزه میکنه

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هیچ وقت به خودت مغرور نشو
      کتابو فراموش نکن وگرنه سخت پشیمون میشی!در کنار کتابت جزوه دکتر عمارلو هم مطالعه کن ولی کامل کتابو حذف نکن

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کتاب درسی با تستای قوی بهترین جمع بندیه
      ?

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .SoRoUsH. نمایش پست ها
      سلام
      دوستان عزیز من تا الان تمام زیستا رو کامل خوندم هیچگونه ایرادی ندارم و توی قلمچی هم 70 به پایین نداشتم درصد زیست
      الان کتاب همایش دکتر عمار لو رو گرفتم هر دو جلدشو حالا میخوام بدونم به نظر شما دیگه از الان بهتر نیست کتابو بذارم کنار و این همایشو رو بخونم تا بتونم تا کنکور زیستا رو ترکیبی حداقل 5-6ار بخونم؟
      آخه وقتی خودم با کتاب میخونم حداقل هر درس زیست 1/5 ساعت وقت میگیره ولی با همایش فکر میکنم بتونم توی 1/5 ساعت 2-3 درس رو بخونم و این کار توی روزای آخر برایsave وقت و داشتن زمان برای خوندن درسای عمومی مثل دینی و سایر دروس وقت بیشتری میارم(کلا خوندن 3 کتاب غول پیکر تا کنکور وقت زیادی میبره ولی من که باید درسای دیگه رو هم جمع کنم و از طرفی میخوام تا کنکور 3 کتابو کم کم 5 بار بخونم کامل و ترکیبی!)
      از طرفی من متن کتاب درسی رو خوردم(!) ولی چشمم به کتاب همایش عادت نداره و میترسم چون 2جا بشه خوندنم کیفیت بیاد و پایین و اون تسلطم رو کمتر کنه
      واقعا نمیدونم
      میخوام بدونم کدوم مطالب بالا انجام دادنش عقلانی تره؟!
      ممنون
      کتاب درسیُ بخون
      باید موقعی که کتابُ میخونی برا دفعات اول نکات مهمُ مشخص کنی و اونایی که استنباطی هستن رو بنویسی یه گوشه ای که برا مرور تو وقتت صرفه جویی بشه و در واقع بتونی چشمی مرور کنی، اگه اینکارو کردی که هیچ!
      همایش رو باید همون اول همراه با متن کتاب میخوندی و نکات خوبشو به کتاب اضافه میکردی چون کارِ خوبی نیست که بیای کتابُ بذاری کنار و فقط همایشُ بخونی بخاطر نوع نگارش برخی جملات که با کتاب متفاوتِ
      در ضمن مرور کردن هر فصل تو 1.5 ساعت خیلی هم زیاد نیست و میتونی تا کنکور چند بار بخونی و بیشتر مسلط بشی و این زمانُ کمترش کنی حتی

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اول برنامه داشته باش که چجوری میخوای جمع بندی کنی...
      یه نگاه به برنامه ی قلم چی کنید
      میتونید الگو برداری کنید و 1برنامه ی مناسب و پربازده تری واسه جمع بندی داشته باشین
      1دوره واسه مرور گیاهی در نظر بگیرید
      1دوره واسه ژنتیک
      1دوره واسه جانوران
      1دوره واسه بدن انسان
      1دوره متابولیسم(1فصل هس ولی خیلی مهمِ فصل8پیش)
      1دوره مرور 3فصل آخر پیش
      1دوره مرور فصلای پراکنده که نمیشه جزء مباحث بالا قرارش داد

ببینید هر کودوم چند جلسه ی چند ساعتی میخواد و بگونجونید توی برنامه تون
      بعدش منبعتون رو انتخاب کنید(به نظرم کتاب درسی و همایش رو در کنار هم داشته باشید)

اینایی که گفتم واسه کم سرعت ترین داوطلب به نظرم توی17-18روز با3 الی 3.5 ساعت زیست خوندن میشه تمومش کرد(خودش انگار خوندن نه جمع بندی چون زمانش واقعا زیاده) بعدش یه دوره ی زمانی کوتاهتر انتخاب کنید و تستای کنکور و تستای استاندارد موسسه ها رو بررسی کنید
      حین بررسی تستا سعی کن مطالب رو خودت به صورت درسنامه تو ذهنت تداعی کنی

علاوه بر اینا استفاده از دی وی دی جمع بندی کرامت هم به همه توصیه میکنم

ویرایش توسط M o h a m m a d : 22 فروردین 1394 در ساعت 17:09

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)