نوشته اصلی توسط
parsaghaderi
فک نکنم شما منظورمو متوجه شدید ... حرفتون قبوله آره بعضیا هستن خودشونو به گدایی میزنن و بعضیا که فقر دارن گدایی نمیکنن و مثه یه مرد زندگیشونو میگذرونن ... ولی اگه کسی دست دراز کرد نباید کمکش کرد ؟؟ .. چرا ثواب نداره ؟ تو که کار خیر خودتو کردی حالا دیگه این قسمتش که طرف واقعا فقیره و اینا دیگه به خیر مربوط نی ... تازشم تو میخوای هزار تومن بدی فوقش نمیخوای که چند میلیون بدی تا ببینی فقیره یا نه ... اگه اینطوری باشه (کمک چند میلیونی )مثلا اره اونوقت باید ببینی فقیر واقعی کیه .. همچنین دوست عزیز من شیعه نیستم و سنی ام و از مراجع و احادیث شیعه اطلاعی ندارم .. فقط اینو میدونم که هرکی دست دراز کنه تا حد ممکن بهش کمک کنین ... اگرم میشه لینک فیلم اون خبرنگارو بدید .. ممنون
من خیلی خوب متوجه هستم چی میگی داداش - کاری به دینت هم ندارم
مرجع تقلید من کسی هست که 60 ساله داره درس میخونه - فرق حلال و حرام رو میدونه و... - اسلام هم گفته چون ما علمش رو نداریم پس باید از عالمش تقلید بکنیم - فردای قیامت هم اگه اشتباهی فتوا داده باشه اون پاسخگو هستش و چیزی به گردن من نیست
من کاری به دل -احساسات - علم و دیدگاه شما ندارم - مرجع تقلید من میگه کمک کردن به این طور اشخاصی جایز نیست - یعنی انجام ندی بهتره - یعنی ثواب نداره
اصلا از بحث دین بیایم بیرون
عقل من هم داره قضاوت میکنه - که این ها مستحق نیستن - اینا در اصل فقیر نیستن وبه ظاهر شکل فقیرن - چون از همه کارهایی که در پشت پرده انجام میدن کامل با خبرم
نمیدونم چرا با یه سری دلیل ها خودتون رو گول میزنید
عرض کردم که اینا شیادانی بیش نیستن - یه طوری فیلم بازی میکنن که ازت پول بکشن - در اصل هم کارشون هم اینه - فیلم بازی کردن وگدایی کردن
گدای میلیونر در سنندج دستگیر شد
ایرنا - سرمایه یک میلیارد و 660 میلیون ریالی گدای دستگیر شده در بوکان
نوشته اصلی توسط
milad65
متاسفانه یا خوشبختانه منم با parsaghaderi موافقم ؛
هر کسی که دستش رو جلو آدم دراز کنه ، اول با خودش کلنجار رفته تا غرورشو بشکنه و خودشو آماده ی هر جوابی کرده ؛ بعد دستشو جلو بقیه دراز کرده
یکی از دوستان گفته بود من اول شرط میذارم که اگه پول تو جیبی تو بیشتر بود و ......... > بنظرم این کار درستی نیست ؛ یا اصلا نباید کمک کرد یا باید کمک کرد و سریع رفت !
البته همونطور که تو پستای قبل اشاره کردن و تو جامعه هم زیادن ؛ کسایی هستن که به تکدی گری عادت کردن و این کار براشون شده شغل و منبع درآمد ِ " ثابت "
شناسایی این دو گروه از هم خیلی سخته ( و شاید غیر ممکن ! )
هنگام برخورد با این افراد ، این به خود ِ آدم بستگی داره که خوشبین باشه یا بدبین !
غرور ؟ خخخخ
بله - پول تو جیبیش از من بیشتره - ماشین دارن خونه دارن - موبایل شش اینچ دارن - خب باورت نیمشه ولی من دیدم
حساب هایی بانکی که دارن از من و شما بیشتره
تو رو خدا این طور حرف نزنید که خندم میگیره
----------------
و اما به کی کمک بکنیم؟
1- همسایه ها و فامیل های خودمون - ان چنان هم کار سختی نیست - با یکم تحقیق و پرس و جو میتوان فهمید که نیازمند واقعی کیه
بچه ها هیچ وقت همسایه هاتون رو فراموش نکنید - در اسلام خیلی به این موضوع اشاره شده و همچنین اخطارهای بسیاری جدی در این مورد دادن - که وای بر شما که اگه همسایتون گرسنه باشه و...
پس لطفا بیخیال این فقیر فقرای کذاب باشید و به همسایه ها و فامیلتون بچسبید
2- حالا اگه واقعا کسی رو سراغ نداشتید - ( مثل یکی از عموم هام - تهران زندگی میکنیه - توی یه 18 واحده نشستن - میگه به خدا 17 واحد دیگه رو نمیشناسم و فقط یکیشون رو چند ماه پیش دیدم و سلام کردیم خخخخخخ )
در چنین مواقعی کمک هاتون رو باید بسپارید به یک شخص عادل - مثلا یکی از دوست های من هست که همیشه دنبال فقیر و فقرا میگرده و با همشون در ارتباطه - هر وقت میشه یا میرم سمتش یا خودش میاد یه مقداری بش میدم و میره
و در بهترین شرایط میتونید برید موسسه های خیره و کمیته امداد - اونجا اگه برید لیست بندی شدن - بتون میگن این طور خانواده ای هست و با فلان مشخصات - شما هم با توجه به وضع مالیتون هر ماه میاید یه مبلغی رو کمک میکنید
خدا میدونه چقدر این کار فضیلت داره - حداقل اگه به ادم های تحت کمیته یا موسسه کمکی بکنی دیگه چیزی گردنت نیست و مطمنی به نیازمند واقعی رسیده
روزهایی که تو موسسه بودم رو هیچ وقت فراموش نمیکنم صحنه هایی دیدیم که همه ماها رو به گریه در اورده بود
حتی یکی از مسولین اونجا از روحی خیلی افسره شد و دکتر تا یک سال منعش کرد
چقدر ادم خیر واسه کمک می اومد - مثلا یکی اومد گفت اقا این یک تن برنج - یکی ابگرمن می اورد- یکی یخچال و کامپیوتر می اورد - یکی هر ماه ده تا گونی ماکارونی می اورد - مثلا لوله کش می اومد میگفت که هر یک از خانواده های تحت نظر این موسسه کمکی نیازداشتن من رو خبر کنید
- یه دکتری اومد هیچ وقتی یادم نمیره - گفت دختر دمه بختی هست میخام کمکش بکنم ؟ - بش گفتیم بله هست - جهیزیه نداره و...
حالا باز برید به اون خیابونی های پولدار کمک بکنید