طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
اولندش آقای روشنفکر (به ظاهر البته) حجاب اختیاری معنیش این نیست آدم *** بیاد بیرون ینی هر کی هر جور میخواد لباس بپوشه (اونایی که میگن حجاب باید اجباری باشه از نفسشون میترسن مطمئن باش)
دومندش بله لای قرآن و باز کردم و تا الان سه بار ختمش کردم (گفتم در جریان باشی )
سومندش من گفتم قرآن نگفته که نباید خانما حضور نداشته باشن تو ورزش همینطور که نگفته حجاب اجباریه .. از این به این مسئله رسیدیم بله قرآن نه گفته اختیاریه نه اجباری .. بلکه گفتی جوری لباس بپوشین که یک زیبا باشه دومدش باعث تحریک نشه آیه داریم میخوای بهت بگم برو نیگاش کن تو قرآن
سومندش بهونه ی الکی میاری واسه این بحث میگی خانما فحش یاد میگیرن .. ناراحتی دلیل قانع کننده بیار نه دلیلای بی ربط .. خانمام مثه مردا حق دارن بیان استادیوم ...
اقا خواهشا منو دیگه نقل قول نکنید خسته شدم بسکی به ی سریا گفتم ی ذره بیاین با دینتون اشتی کنین هر چی بیاین ادای روشن فکرا رو در بیارین تهش دلتون رضا نیست از اسلام دل بکنید هرچی بگین حجاب اجباریه تهش دلتون نمیاد خواهر مادر خودتون بی حجاب بشن والا منم اصن ادم مذهبی ای نیستم این حرفا رو میزنم چون خیلی دنبال دین های مختلف از جمله زرتشتیت رفتم ولی اخرش اسلام بهترینش بود چون تنها دینی که توش جواب سوالام رو گرفتم اسلام بود هر چی بدی هم از مجریای اسلام دیدین سر خود اسلام خالی نکنید در اخر هم از هرکی توی این پست از حرف زدن من ناراحت شده عذر خواهی میکنم
رفع اسپم :
هیچ وقت مخالف حضور خانوما توی استادیوم نیستم چون حقوق اونا هم برابر ما هست فقط ما باید خودمونو اصلاح کنیم
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
فکر نکنم شما رو مورد خطابم قرار داده باشم.
اسلام یعنی محدودیت در برقراری ارتباط.هه...
بیفته تو خط؟من یکم توی این مسائل حساسم،دقیقتر صحبت کن،واضح تر،بی پرده...
اگه از همون بچگی یاد میدادن که زن و مرد انسان هستند،فارغ از بحث جنسیت وضع اینطور نمیشد.
اسلام خیلی چیزا میگه که تو مملکتمون عمل نمیشه،
حالا چرا نباید اینو هم زیر سبیلی رد کنن؟
اسلام هیچ عیبی نداره!!!! هر عیبی هست از مسلمونه...خخخ
من عذر خواهی کنم از شما کافیه؟ اره اسلام یعنی محدودیت در برقراری ارتباط میدونی چرا؟ چند وقت پیش خودت ی پست ایجاد کرده بودی نوشته بودی پسرا برای غرایز جنسیشون با دخترا ارنباط برقرار میکنن و دخترا هم برای پز دادن به رفیقاشون با پسرا رفاقت میکنن بعد اومده بودی نصیحت کرده بودی با هم رفاقت نداشته باشید به این خاطر اون پستت رو یادت هست یا نه؟ بعد الان اومدی میگی اسلام مانع برقراری ارتباط میشه شما با خودت چند چندی عزیز حالا بیا بگو الکی من روشن فکرم حله ؟
اینکه دختر و پسر از بچگی با هم راحت باشن و همینطور صمیمی بزرگ شن با هم باعث میشه خیلی چیزا بینشون عادی شه و قبح یه سری چیزا ک نباید شکسته شه!
تو خارج شاید این مشکلایی ک ما داریم رو نداشته باشن شاید نگاه های بد تو جامعشون ب ظاهر کمتر باشه ولی عوضش مشکلات بزرگتری دارن مثلا همجنس گرایی و ...
ب نظر من این مسیله فقط به تربیت خانوادگی برمیگرده نه اسلام
اسلام گفته تعادل گفته روابط در حد عادی در حدی ک طرفین فکرشون بد نشه یا تحریک نشن!
در هر صورت ورزشگاه مث همه ی مکان های عمومیه دیگس وقتی قانون حضور خانم ها رو ممنوع کنه ینی غیر مستقیم ورزشگاه رو به ی جای تبدیل میکنه ک پسرا هر جور ک دلشون بخواد اونجا رفتار کنن
ولی وقتی یه مکان خاتوادگی باشه وقتی پسره ببینه خواهر و مادر خودشم تو ورزشگاه هستن دیگه حد خودشو نگه میداره ب خودش اجازه هر کار و هر حرفیو نمیده مث هر مکان عمومیه دیگه مث سینما و...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)