هرچی کلاس کمتر بهتر .. !
هرچیو که فکر میکنی خودت میتونی بخونی کلاس برندار
چیزی که فکر میکنی واقعا نیاز به استاد هست و برو ..
چون واقعا وقت و انرژی میگیره ..
هرچی کلاس کمتر بهتر .. !
هرچیو که فکر میکنی خودت میتونی بخونی کلاس برندار
چیزی که فکر میکنی واقعا نیاز به استاد هست و برو ..
چون واقعا وقت و انرژی میگیره ..
بگو دیگه چرا پرواز نمیکنی ؟ تو دیگه زیباترین پروانه ای ؟
من تنها کلاسی که رفتم، گسسته و هندسه بود پیش یکی از استادان خوب. ادبیات رو هم پیش براری (خیلی سبز) رفتمترجیحاً کلاس رو بیشتر از 3 تا نکنید.
تنها کلاسی که برام مفید بود شیمی 2 بود از بقیه کلاسام ناراضیم...وقتی فکر میکنم که پول الکی خرج میکردم به جیب بابام ضرر میرسوندم جیگرم برای وقتی که گذاشتم و دلم برای بابام میسوزه![]()
منم موافقم با حرف شما
اما فیزیک و دیفرانسیل خودم کلاس میرم اصن زندگیم از این رو به اون رو شد
فیزیک رو من با مجید فرجی میرم (بچه های همدان میشنسانش) یکه یک عشقه از همه نظر....کل فیزیک 4 سال مفهومی و بدون فرمول درس داد یکی از معلماییه ک همیشه دلم براش تنگ میشه
دیف هم با مهندس ساعتی ک از همه نظر عالیه کلی از سوالای جزوش مشابهش تو کنکور بوده(بچه های همدان همشون ایشونو میشناسن)
در کل تو اختصاصی ها معلم درست حسابی معجزه میکنه
به نظرم کلاس ریاضی و فیزیک میتونه مفید واقع بشه ... همین
ولی کلاهبردار هم زیاده ... یکی توی شیراز هست میگه 5میلیون میگیرم عربی درس میدم و اگه کنکور رو 100نزدید، تمام پولتونو پس میدم.
یکی نیست بهش بگه آخه خودشو خر فرض کرده یا بازم خودشو ؟؟میره 5میلیون رو میگیره و میزاره بانک و توی 1سال سودشو میخوره و آخرشم پولتو پس میده. به همین خوشمزگی ...
درسته
یکی تو درسایی که ضعف یادگیری هست خصوصا چیزایی مثل ریاضی و اینا
یکیم تو درسایی که میدونی خودت با خودت باشی لای کتابشم باز نمیکنی ...
من شخصا عربی رو کلاسشو ول کردم پارسال .. گفتم خودم میشینم میخونم .. اما کتابشم باز نکردم .. اما اگه کلاس میرفتم تو جو درسش و رقابتش قرار میگرفتم ..
واسه اینجور چیزا کلاس خوبه .
بگو دیگه چرا پرواز نمیکنی ؟ تو دیگه زیباترین پروانه ای ؟
دقیقا
منم پشیمونم
واقعا توصیه میکنم بچه ها خودشون بخونن
تنها استادم که واقعا برام مفید بود استاد دیفرانسیلم بودکه دیفمم خیلی خوبه الان
بقیه خوب بودن اما اگه خودم میخوندم بهتر نتیجه میگرفتم تا اینکه هی یکی بکنه تو مخم
وقتی خیلی کلاس بری انقد خسته میشی که دیگه خودت حال دری خوندن نداری
دقیقا من اینطوری شدم..
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
من فقط دو تا کلاس رففتم فیزیکو دیف
بقیه درسام مدرسه هم حتی نرفتم شیمیو مبتکران خوندم هندسه رو ازروکتاب بخونی بیشتر میفهمی گسسته رو که کلن نمیفهمم عمومیام که معلم نمیخواد کلن نه مدرسه رفتم کلاسم فقط دوتا وقتامم میگرفتم میخوابیدم![]()
مبادا بدوزی نگاه دلت را
به مردم که بازار یوسف فروشی
دراین دوره بد شدیدا گرفته
موءینی وخلیلیو نمیشناسم کدوم آموزشگاهن؟!!ولی به نظر من اگه استاد سجادیان امسالم اهواز بود حتماکلاس اونو برو تدریسش واقعا فوق العادس میتونی از بچه های پارسالش بپرسی.و شیمی هم مرادی عالیه..آقای عمالو هم که بچه ها میگفتن امسال مث سالای قبل خوب وباحوصله درس نمیداد از وسطای سال به بعد میگفتن چند بار م هی کلاساشو کنسل میکرد واینکه گفتن که دیگه نمیاد اهواز تا بهمن سال آینده(البته نمیدونم تا چه حد درست میگن یکی از شاگرداش میگف) -فیزیک رو من خودم پیش استاد قریب رفتم ولی خب اونجور که میخاستم نبود ولی بچه ها از پاشایی خیلی تعریف میکردن نادری هم خوبه ولی خب یکم کند درس میده اینو خودشم میگه.برای مشاور هم همایشاشون رو شرکت کن وخودت انتخاب کن از نظر برنامه دادن همشون برنامه میدن ولی خب باید خودت ببینی که روشش رو دوست داری یا نه وگرنه همشون تقریبا مث همن به قیمتشون هم توجه نکن مشاور دوستم2ملیون بود ولی دوستم پشیمون بود وراضی نبو د از کارش اما مشاور یکی دیگه ازدوستام850بود ولی خب دوستم خیلی نتیجه خوبی توی آزموناش و روند درسیش داشت البته بیشتر به خودت بستگی داره وبه ارادت وگرنه مشاور فقط جهت رو نشون میده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)