خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nakayama نمایش پست ها
      عزیزان, دوستان برین یکم تحقیق کنین مطالعه کنین بعد نظر بدین...صرفا حرف بابا جونو اینجا ننویسین که...
      از چه حقی گذشته ایران؟ الان تو این توافق چه حقی رو از ایران ضایع کردن بگو مام بدونیم...
      اساس این توافق این بود که ایران حداقل به مدت 10سال نتونه بمب اتم بسازه...همینو بس...
      حق ساخت بمب اتمو از ایران گرفتن؟! ایرانی که هنوز بمب اتم نداره میگه بمب اتم دستم رسید میزنم اسرائیلو با خاک یکسان میکنم..؟!
      ایران جنبه بمب اتم داشتن داره؟!!

الان که خوندم پستای دوستان دیم شما ماشالله هرکی هرچیزی مینویسه یه چیزی باید بگید حتما!

اولا که پدر من چند صد برابر باباجونای دیگه سابقه سیاسی دارهو و دکتری سیاست و حقوق بین المللی داره اینو گفتم که بدونید هر حرفی که میزنم حداقل براش 100 تا دلیل دارم و طبق یه قضاوت کورکورانه ضحبت نمیکنم و ایرانم نیستم و خارج ایران حققیت ها روشن میشن....پس نممیخواد دم از الفبای سیاست حداقل برای من ، بزنیبد!!!

در ضمن بهتره در مورد کشورتون درست صحبت کنید....قسمتی که بلود شده!!!!

خیلی حرفا هست که اینجا چایز نیست بگم...من درک میکنم اینجا یه فروم علمیه نه سیاسی...هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد آقا! اگر با دقت حمله اخرو میخوندید متوجه خیلی چیزای نگفته می شدید...

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZOLFA نمایش پست ها

الان که خوندم پستای دوستان دیم شما ماشالله هرکی هرچیزی مینویسه یه چیزی باید بگید حتما!

اولا که پدر من چند صد برابر باباجونای دیگه سابقه سیاسی دارهو و دکتری سیاست و حقوق بین المللی داره اینو گفتم که بدونید هر حرفی که میزنم حداقل براش 100 تا دلیل دارم و طبق یه قضاوت کورکورانه ضحبت نمیکنم و ایرانم نیستم و خارج ایران حققیت ها روشن میشن....پس نممیخواد دم از الفبای سیاست حداقل برای من ، بزنیبد!!!

در ضمن بهتره در مورد کشورتون درست صحبت کنید....قسمتی که بلود شده!!!!

خیلی حرفا هست که اینجا چایز نیست بگم...من درک میکنم اینجا یه فروم علمیه نه سیاسی...هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد آقا! اگر با دقت حمله اخرو میخوندید متوجه خیلی چیزای نگفته می شدید...
      بانو به اینجا میگن فروم...جایی برای گفتگو...تو این جور جاها نه ترتیبی برای گفتن نظر شخصی هست نه محدودیتی...(مگر موارد مذهبی - عبور از خط قرمز سیاسی- عدم رعایت ادب)
      خوش به حال پدرتون...خوب این چه ربطی به موضوع داشت؟ بذارید اینطوری بگم: از فضل پدر تورا چه حاصل..؟
      در خارج از ایران حقیقت روشن میشه..؟! مطمئنید؟! میدونید نظر مردم جهان (مردم ساکن در خارج از ایران) در مورد ایران چیه؟ شما به اون طرز فکر میگی درست؟! به اون میگی حقیقت؟!!
      ممنون از توصیتون اما شما اگه رو ایرادات خودتون کار کنید خیلی خیلی بهتر هست...اینکه هر کسی چه نظری در مورد کشورش داره یا با چه لحنی در موردش حرف میزنه ارتباطی به بقیه نداره...
      شما تازه واردی تو این فروم...اینجا فقط در مورد زیستو شیمی بحث نمیشه...
      اینو به عنوان نصیحت بهتون میگم سعی کنید صرفا تا دیدید یکی یه ایراد منطقی ازتون گرفته حمله نکنید به سمت کیبوردو همینطوری بنویسیدو بنویسید...یکم فکر کنید, شاید حق با اون فرده...

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      بانو به اینجا میگن فروم...جایی برای گفتگو...تو این جور جاها نه ترتیبی برای گفتن نظر شخصی هست نه محدودیتی...(مگر موارد مذهبی - عبور از خط قرمز سیاسی- عدم رعایت ادب)
      خوش به حال پدرتون...خوب این چه ربطی به موضوع داشت؟ بذارید اینطوری بگم: از فضل پدر تورا چه حاصل..؟
      در خارج از ایران حقیقت روشن میشه..؟! مطمئنید؟! میدونید نظر مردم جهان (مردم ساکن در خارج از ایران) در مورد ایران چیه؟ شما به اون طرز فکر میگی درست؟! به اون میگی حقیقت؟!!
      ممنون از توصیتون اما شما اگه رو ایرادات خودتون کار کنید خیلی خیلی بهتر هست...اینکه هر کسی چه نظری در مورد کشورش داره یا با چه لحنی در موردش حرف میزنه ارتباطی به بقیه نداره...
      شما تازه واردی تو این فروم...اینجا فقط در مورد زیستو شیمی بحث نمیشه...
      اینو به عنوان نصیحت بهتون میگم سعی کنید صرفا تا دیدید یکی یه ایراد منطقی ازتون گرفته حمله نکنید به سمت کیبوردو همینطوری بنویسیدو بنویسید...یکم فکر کنید, شاید حق با اون فرده...
      حمله کردن به سمت کیبورد؟؟ اونی که دراه 10 خط 10خط مینوسه کیه؟!
      از فضل پدر خیلی هم مرا حاصل هستش ، فرهنگ خانواده و تاثیرش رو فراموش نکنید...
      ببنید باز با بی دقتی خوندید...منطورم از روشن شدن حقیقت در خارج از کشور ابدااا طرز فکر مردم اون کشور نیست...
      ایراد منطقی رو می پذیرم..با دلیل با مدرک و منطق...
      هر دیدی از نظر من منطق نیست و قطعا برای شما هم همینطوره...
      بله به من ربطی نداره ولی فکر میکنم کمتر ادمی پیدا بشه که از توهین و اونجوری صبحبت در مورد وطنش ناراحت نشه..شما اونو بزارید به حساب میهن پرستی..با عرض پوزش
      بارها گفتم ..او زوقتی اومدم اینجا زیاد بحث کردم..و الانم میگم...بدون فکر حرفی نمیزنم..و این برای کسانی که منو میشناسن خیلی هم روشنه...
      من الله توفیق

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZOLFA نمایش پست ها
      حمله کردن به سمت کیبورد؟؟ اونی که دراه 10 خط 10خط مینوسه کیه؟!
      از فضل پدر خیلی هم مرا حاصل هستش ، فرهنگ خانواده و تاثیرش رو فراموش نکنید...
      ببنید باز با بی دقتی خوندید...منطورم از روشن شدن حقیقت در خارج از کشور ابدااا طرز فکر مردم اون کشور نیست...
      ایراد منطقی رو می پذیرم..با دلیل با مدرک و منطق...
      هر دیدی از نظر من منطق نیست و قطعا برای شما هم همینطوره...
      بله به من ربطی نداره ولی فکر میکنم کمتر ادمی پیدا بشه که از توهین و اونجوری صبحبت در مورد وطنش ناراحت نشه..شما اونو بزارید به حساب میهن پرستی..با عرض پوزش
      بارها گفتم ..او زوقتی اومدم اینجا زیاد بحث کردم..و الانم میگم...بدون فکر حرفی نمیزنم..و این برای کسانی که منو میشناسن خیلی هم روشنه...
      من الله توفیق
      همین که منطقی و در چهار چوب ادب با فردی که عقیده مخالف شما داره صحبت میکنید نشون دهنده فرهنگ بالای خانواده شماست...من حرف قبلیم رو پس میگیرم...
      به امید موفقیتتون تو زندگی...

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      همین که منطقی و در چهار چوب ادب با فردی که عقیده مخالف شما داره صحبت میکنید نشون دهنده فرهنگ بالای خانواده شماست...من حرف قبلیم رو پس میگیرم...
      به امید موفقیتتون تو زندگی...
      ایران همه چیش خوبه جز اتحادش که همه فکر میکنن دارن...خوشحالی منم از اتحاد بعضی از ایرانیاس...یاعلی
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      بیخیال بابا!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)