خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نیاز به مشاوره

با سلام و عرض خسته نباشید و تبریک سال جدید به تمامی دوستان

من امروز این انجمن رو پیدا کردم و نمیدونم جای مناسبی تایپیک زدم یا نه ولی دوست دارم دوستان منو راهنمایی کنن

من دانشجو رشته الکترونیک در دانشگاه آزاد هستم ترم 4 هستم و تا حالا 20 واحد پاس کردم واقعا درس

رو جدی نگرفتم ولی الان که نیگا میکنم میفهمم خیلی عقب افتادم دوستان آیا میتونم ادامه بدم با این وضعیت اگه میشه لطفا راهنماییم کنید

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام
      حسین جان در صورتی که میدونی با دادن کنکوری مجدد، به رشته ای بهتر در دانشگاه مناسب تر (ترجیها ملی) میتوانید قبول بشوید همین کار را انجام بدین
      ولی اگه مطمئن نیستید، همین رشته را در همین دانشگاه ادامه دهید
      توجه داشته باشید هر وقت جلوی ضرر را بگیرید سود کرده اید هرچند واحد های پاس شده در مقابل ترم های پشت سر گذاشته قابل مقایسه نیست اما با گذراندن چند ترم تابستونی متوالی میتوانید این وقت از دست رفته هم جبران کنید البته این را هم در نظر داشته باشید با این وضع باید درس ها را بیشتر جدی بگیرید و به فکر گرفتن و پاس کردن واحد های بیشتری در طول یک ترم باشید

در پناه حق

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hossien11 نمایش پست ها

من امروز این انجمن رو پیدا کردم و نمیدونم جای مناسبی تایپیک زدم یا نه ولی دوست دارم دوستان منو راهنمایی کنن

من دانشجو رشته الکترونیک در دانشگاه آزاد هستم ترم 4 هستم و تا حالا 20 واحد پاس کردم واقعا درس

رو جدی نگرفتم ولی الان که نیگا میکنم میفهمم خیلی عقب افتادم دوستان آیا میتونم ادامه بدم با این وضعیت اگه میشه لطفا راهنماییم کنید
      منم دانشجو بودم

شما دانشگاه ازادی پس میتونی طبق قانون جدید تا 10 واحد تابستان برداری در طول سال ام باید هر ترم 20 واحد برداری و نذاری شب امتحان بخونی
      اگه اینکارو رو بکنی میتونی 9 الی 10 ترمه پاس کنی اگه ام میدونی نمیکشی درسای برق رو یک رشته دیگه برو یا با تغییر رشته یا با کنکور
      مشاور

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hossien11 نمایش پست ها

سلام

حسین داداشی رشته ای که انتخاب کردی داری میخونی تو مقطع لیسانس بهترین رشته فنی و مهندسی خوب

الان به خودت اومدی ؟؟

واسه کنکور ارشد برنامه ریزی کن که بری سراسری چون تا اونجایی که من میدونم اگه بتونی بری سراسری و دانش جو رشته الکترونیک

هم باشی و درس خون باشی راحت بورسیه میشی

به عقب برنگرد ادامه بده و واسه کنکور ارشد برنامه ریزی کن بری سراسری :yahoo (3):
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ميگن ازاد تابستون هم ميشه واحدهاي بيشتري برداشت از امسال
      كه البته چقدر صحت داره نميدونم ولي همه دوستاي ازاديم راجع بهش ميگن
      فكر كنم ١٢يا١٨ ميشه برداشت ك اين يعني خيلي راحت جلران ميشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)