خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

خیلی عقبم یا خوبه؟!

سلام دوستان

بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب

درسهایی که خوندم:

عمومی:

عربی : قواعد عربی 1 و 2 و معنی کلمات 3 پایه

زبان : معنی تمام کلمات دبیرستان + گرامر زبان پیش تا درس 5

دینی : دقیقا نصف هر کتاب رو کامل خوندم ولی چیزی یادم نیست

ادبیات : ( اینو خدایی موندم چیکار کنم ) مفهوم ابیات سال دوم + حدود 30 درصد معنی کل کلمات

اختصاصی:

فیزیک : مباحثی که مشخص کرده بودم رو خدا رو شکر هم کامل خوندم و هم تست زدم ... البته یخورده مونده که زیاد وقت نمیگیره

شیمی : شیمی 2 کامل خوندم به غیر از فصل 5 شیمی آلی + شیمی 3 هیچی نخوندم + شیمی پیش هم فصل های 1 و 2 و 4

ریاضی : هیچی کار نکردم نمره حسابان هم 15 و دیفرانسیل ترم اول هم 14

استرسی که دارم بیشتر بخاطر ادبیات و ریاضی هست... منودم تو مدت باقی مونده اینا رو چجوری بخونم و جمع بندی درسهایی که خوندم هم انجام بدم

به نظرتون میتونم تو این دو ماه باقی مونده به این درصدا برسم؟

عربی: 60

زبان : 60

دینی: 70

ادبیات : 40

ریاضی: 20

فیزیک : 40

شیمی : 50

متاسفانه آزمون آزمایشی هم از اول سال هیچ جا ثبت نام نکردم و از وضعیت خودم زیاد خبر ندارم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      منم ادبیات عفبم از الان بای لغتو تاریخ ادبیات بخونی زیاد
      شیمیم باید شیمی سه استوکیومتری رو بلد باشی تا بتونی بعضی سوالا بخشای دیگ رو حل کنی

و درصدم باید برا خیلی بیشتر بری تا به یه درصد خوب برسی
      ریاضیم نمیدونم

میمریم برای
      اشک

3. Top | #3
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای تاریخ ادبیات و لغات، از الان هر شب بخونید تا کنکور کامل تموم میشه و مرور هم میشه.

دینی پنج روز وقت بزارید کل سه کتاب تموم میشه، بعد تا کنکور دوبار مرور کنید که برای هر مرور هم 2 روز وقت بزاریم، روی هم 9 روز واسه دینی میخواید.

عربی 3 قواعدش سه سوته، از dvd عربی 70 % گاج ببینید کل قواعد عربی 3 حداکثر توی 3 روز تموم میشه.

زبان هم که گرامر این چند درس باقی مونده کار دو ساعته.

پس تا اینجا یعنی عمومی ها عقب نیستید.

برای اختصاصی ها هم که فیزیک رو میگید رسیدید، شیمی هم خوب خوندید، فصل 2و3 شیمی 3 رو هم بخونید، که خوندن همراه با تست میشه 5 روز. اینم از شیمی.

ریاضی هم کاش یکم بهتر میگفتید اوضاعتون رو.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه عقب نيستيد ولي يكم بايد تلاشتونو زياد تر كنيد

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      به نظر من عمومی ها رو خوب رسوندی
      برای تاریخ ادبیات بشین از کتاب تاریخ ادبیات و کارتون نشر الگو شبی 20 صفحه بخون.... که 5 شبه تموم میشه!!! بعدش بشین دوره کن.
      برای درسی ریاضی هم مجموعه کتاب های خط ویژه گاج به نظر من عالی هستن...!
      شیمی 3 رو خیلی جدی بگیر، مخصوص فصل استوکیومتری رو

موفق باشید

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای دیفرانسیل مشتق و حد رو بخون
      حسابان هم حد و مشتق و تابع رو بخون البته این نظر منه بستگی ب خودت داره ولی مشتق رو حتما بخون تستاشم آسونن

7. Top | #7
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ریاضیت خیلی عقبه ریاضی درسی نیست که به این راحتی بشه ازش گذشت
      روی ریاضیت کار کن
      عربی هم زودتر جمع کن
      یخورده عقبی ولی مطمئنم اگه خوب کارکنی میرسی به اون درصدا:yahoo (3):

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      عقب که چه عرض کنم شما باید بهم بگید که زوزی چند ساعت درس میخونید....کدومارو مرور میکنید....http://forum.konkur.in/thread23258.html به این تاپیک بیاید تا مفصل کمکتون کنم و یه برنامه خوب بریزیم واستون...اگه اومدین پستتونم اونجا کپی کنید
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      برای تاریخ ادبیات و لغات، از الان هر شب بخونید تا کنکور کامل تموم میشه و مرور هم میشه.

دینی پنج روز وقت بزارید کل سه کتاب تموم میشه، بعد تا کنکور دوبار مرور کنید که برای هر مرور هم 2 روز وقت بزاریم، روی هم 9 روز واسه دینی میخواید.

عربی 3 قواعدش سه سوته، از dvd عربی 70 % گاج ببینید کل قواعد عربی 3 حداکثر توی 3 روز تموم میشه.

زبان هم که گرامر این چند درس باقی مونده کار دو ساعته.

پس تا اینجا یعنی عمومی ها عقب نیستید.

برای اختصاصی ها هم که فیزیک رو میگید رسیدید، شیمی هم خوب خوندید، فصل 2و3 شیمی 3 رو هم بخونید، که خوندن همراه با تست میشه 5 روز. اینم از شیمی.

ریاضی هم کاش یکم بهتر میگفتید اوضاعتون رو.
      آقا خیلی ممنون

ریاضی میشه گفت پایم خوبه و درسنامه و جزوه خوبی دارم ولی تست هیچی نزدم و اصلا کار نکردم... میخوام وقتمو بذارم روی حد و مشتق و احتمال که اینا رو اصلا تست نزدم و فقط مثالهای کتاب و جزوه رو حل کردم و درسنامه رو خوندم..

نقل قول نوشته اصلی توسط maziar9675 نمایش پست ها
      به نظر من عمومی ها رو خوب رسوندی
      برای تاریخ ادبیات بشین از کتاب تاریخ ادبیات و کارتون نشر الگو شبی 20 صفحه بخون.... که 5 شبه تموم میشه!!! بعدش بشین دوره کن.
      برای درسی ریاضی هم مجموعه کتاب های خط ویژه گاج به نظر من عالی هستن...!
      شیمی 3 رو خیلی جدی بگیر، مخصوص فصل استوکیومتری رو

موفق باشید
      ممنون

شبی بیست صفحه؟؟!

کتابای خط ویژه رو ندیدم ... میشه یخورده در موردشون توضیح بدین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      عقب که چه عرض کنم شما باید بهم بگید که زوزی چند ساعت درس میخونید....کدومارو مرور میکنید....http://forum.konkur.in/thread23258.html به این تاپیک بیاید تا مفصل کمکتون کنم و یه برنامه خوب بریزیم واستون...اگه اومدین پستتونم اونجا کپی کنید
      وقتم کلا آزاده و میتونم 10-12 ساعت بخونم و مفید 8-9 ساعت میشه ..

توی تاپیکی که آدرس دادید عرض کردم خدمتتون

10. Top | #10
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      خیلی عقبی

11. Top | #11
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melis نمایش پست ها
      آقا خیلی ممنون

ریاضی میشه گفت پایم خوبه و درسنامه و جزوه خوبی دارم ولی تست هیچی نزدم و اصلا کار نکردم... میخوام وقتمو بذارم روی حد و مشتق و احتمال که اینا رو اصلا تست نزدم و فقط مثالهای کتاب و جزوه رو حل کردم و درسنامه رو خوندم..

ممنون
      به نظرم برای حد و مشتق، از کتاب خط ویژه ی دیفرانسیل کار کنید تستارو. 250 تست برای مشتق و کاربرد، و 130 تست برای حد و پیوستگی و مجانب داره، اینارو کار کنید که خیالتون راحت باشه تستای کنکور رو کار کردید و عقب نیستید، بعدش بگید تا بگیم چیکار کنید.
      احتمال هم باز فقط تستای کنکور رو حالا از هر منبعی که دارید بزنید و روش خوب کار کنید که آسونه.
      کنار این مباحثی که گفتید، نظر من اینه که انتگرال و تابع و هندسه فضایی هم بخونید، باز برای اینا فقط فقط تست کنکور بزنید کافیه و راحت و توی زمان کم بهشون مسلط میشید، چون مباحث آسونی هستن.
      برای آمار هم کتاب خط ویژه گاج رو بگیرید، فوق العاده کتاب کم حجم و درس آسونیه. توی یه نصف روز تموم میشه و اینجوری میتونید دوتا تست آمار رو هم بزنید.
      این کارایی که گفتم روی هم شاید 10 روز (به صورت کامل) وقت بگیره، تعداد سوالات این مباحث در حد 50 درصد هست و من بیشتر از درصدی که میخواد گفتم که اگر یه وقت یکیشون رو سخت آوردن و نتونستید تستاش رو بزنید، مباحث دیگه جبرانش کنن و به 20 درصدی که میخواید برسید.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان

بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب

درسهایی که خوندم:

عمومی:

عربی : قواعد عربی 1 و 2 و معنی کلمات 3 پایه

زبان : معنی تمام کلمات دبیرستان + گرامر زبان پیش تا درس 5

دینی : دقیقا نصف هر کتاب رو کامل خوندم ولی چیزی یادم نیست

ادبیات : ( اینو خدایی موندم چیکار کنم ) مفهوم ابیات سال دوم + حدود 30 درصد معنی کل کلمات

اختصاصی:

فیزیک : مباحثی که مشخص کرده بودم رو خدا رو شکر هم کامل خوندم و هم تست زدم ... البته یخورده مونده که زیاد وقت نمیگیره

شیمی : شیمی 2 کامل خوندم به غیر از فصل 5 شیمی آلی + شیمی 3 هیچی نخوندم + شیمی پیش هم فصل های 1 و 2 و 4

ریاضی : هیچی کار نکردم نمره حسابان هم 15 و دیفرانسیل ترم اول هم 14

استرسی که دارم بیشتر بخاطر ادبیات و ریاضی هست... منودم تو مدت باقی مونده اینا رو چجوری بخونم و جمع بندی درسهایی که خوندم هم انجام بدم

به نظرتون میتونم تو این دو ماه باقی مونده به این درصدا برسم؟

عربی: 60

زبان : 60

دینی: 70

ادبیات : 40

ریاضی: 20

فیزیک : 40

شیمی : 50

متاسفانه آزمون آزمایشی هم از اول سال هیچ جا ثبت نام نکردم و از وضعیت خودم زیاد خبر ندارم
      بشین رو نقاط قوتت تمرکز کن

مشتق کامل بخون بعد هر شب یه کلوز + ریدینگ کار کن

عقب که چه عرض کن از الان بشین نقاط قوتتو قوی کن شیمی بیشین کار کن هر روز یه 5- 6 تا مسئله حل کن

میتونی نتیجه بگیری ولی سعی کن مشتق + جبر و احتمال بخونی
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      آقا خیلی ممنون

ممنون

شبی بیست صفحه؟؟!

کتابای خط ویژه رو ندیدم ... میشه یخورده در موردشون توضیح بدین؟

وقتم کلا آزاده و میتونم 10-12 ساعت بخونم و مفید 8-9 ساعت میشه ..

توی تاپیکی که آدرس دادید عرض کردم خدمتتون

اول از همه برای تاریخ ادبیات باید بگم که اگر شبی 20 صفحه زیاده، شبی 5 صفحه بخون تا 20 شبه بتونی تمومش کنی، بعدش 1 دور فرصت دوره کردنش رو هم داشته باشی.
      ولی لطفاً تا دیر نشده به فکر باش...

در مورد کتاب های خط ویژه هم باید بگم که برای رشته ی ریاضی-فیزیک 2 کتاب ریاضی، شامل ریاضیات پایه و حساب دیفرانسیل
      3 کتاب هندسه، هندسه 1 و 2 و هندسه تحلیلی
      کتاب ریاضیات گسسته + جبر و احتمال در یک کتاب

خوبیه کتابهای خط ویژه گاج اینه که نسبتاً حجمش کمه و از اون مهم تر اینه که در این حجم کم مدل های مختلف مسئله هایی که ممکنه مطرح بشه رو آورده به همراه راه حل

در مورد بقیه کتابهای خط ویژه هم اطلاعی ندارم!!!

- موفق باشید -

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ادبیات منم زیاد نخوندم اما یه هفتس که دارم تستای قرابت الگو رو میزنم دارم پیشرفت میکنم.
      اگه قرابت الگو داری روزی20تا از تستاشو به ترتیب خودش حل کن گزینه هاشم قشنگ بررسی کن،مفهومایی که گفته رو خوب یاد بگیر چون هر سال تکرار میشه.املا و لغت هم کاره یه هفتس.
      شیمی من جای تو باشم شیمی2و3رو خیلی خوب کار میکنم +فصل4شیمی پیش.
      ببین هر ساله توی شیمی2،از فرمولهای بخش3و4پیش خیلی سوال میدن پس در کنار تست زدن شیمی2و3 برو فقط فرمول های فرمیک اسید،اتانوییک اسید،فرمالدهید،استون،تولو ئن کتن ایزوپروپیل الکل خلاصه این فرمول هایی که خیلی از بچه ها بلدش نیستن رو یادبگیر تازگیا مد شده تو شیمی2و3از این ترکیب ها زیاد تو تست ها استفاده میشه.
      توی شیمی بنظرم درست نیست که فقط بری روی نقاط قوتت کار کنی چون ممکنه از همون بخش ها ی سوالایی بدن که هیچوقت ندیدی.
      واسه زدن20ریاضی خیلی کارار میشه کرد.یکی از راه هاش اینه که مشتق و انتگرال رو خوب کار کنی،البته چون این دوتا بخش مفهومیه سخته که همه ی8-9تا تستشو بشه حل کرد.پس در کنارش احتمال رو هم خوب کار کن،هندسه تحلیلی بخش یک،دو،سه(به جز دایره)رو خوب کار کن.
      بقیه ی درسارم دوستان خوب توضیح دادن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)