تو این سوال برای بیماری دیستروفی چرا هیچ اطلاعاتی نداده؟! خودمون باید بفهمیم؟ اخه من همه حالتا رو برای بارز و نهفته بودن یا مستقل از ایکس و وابسته ب ایکس بررسی کردم و درست در میاد!
تو این سوال برای بیماری دیستروفی چرا هیچ اطلاعاتی نداده؟! خودمون باید بفهمیم؟ اخه من همه حالتا رو برای بارز و نهفته بودن یا مستقل از ایکس و وابسته ب ایکس بررسی کردم و درست در میاد!
Violins playing and the angels crying
When the stars align then I’ll be there
دیستروفی عضلانی دوشن، مال نظام قدیمه. وابسته به x مغلوبه.
سوالش خیلی نظام قدیمیه.
بنابر اطلاعات سوال، فکر میکنم یکی از xهای مادر دوشن و اون یکی x مادر هم دوشن هم هموفیلی عامل ۸ داره. پدر هم x دارای هموفیلی عامل ۸ داره. گروه خونیشون هم AO , BO هست.
اگر اشتباه نکنم، فقط مورد ب و د قابل انتظاره و بقیه ممکن نیست.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
ویرایش توسط Mazaheri : 13 آذر 1403 در ساعت 15:36
سلام
درجمعیت درحال تعادل تعداد دگره متغیر یا ثابت و تنوع ان و نسبت انها به یکدیگر ثابته
منظورشو نفهمیدم میشه یکی توضیح بده
مثلا نمیشه بگیم تنوع دگره ها متغیره؟ چون جمعیت وقتی از تعادل خارج میشد که هم فراوانی نسبی دگره ها هم ژن نمودا عوض شه ولی اینجا که یه جور دیگه برداشت کرده
موقع تعادل، نسبت دگرهها و نسبت ژنوتیپها و انواعشون ثابته ولی تعدادشون ممکنه عوض بشه.
مثلا ۱۰ الل آ و ۵ الل ب، بشه ۳۰ آ و ۱۵ ب. این هنوز در حال تعادله.
اگر نسبتشون بشه چیزی غیر از ۲ به ۱، تعادل بهم میریزه. اگر دگره جدید اضافه بشه یا یکشون حذف بشه، بازم بهم میریزه.
درمورد ژنوتیپها هم همینه. باید نسبت آآ و آب و بب ثابت بمونه ولی تعدادش میتونه کم یا زیاد بشه.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
ویرایش توسط Mazaheri : 24 آذر 1403 در ساعت 02:26
سلام یکی فرق ماده الی و معدنی رو میگه. تو نت سرچ کردم ولی توضیح کاملی نبود …مثلا چرا بیکربنات با وجود اینکه کربن داره غیر الیه؟ بدن می سازتش خب…
ویرایش توسط Darya is me : 04 دی 1403 در ساعت 23:24
ماده الی فقط تو بدن موجود زنده ساخته میشه ولی معدنی هم میتونه تو بدن ساخته میشه همم تو طبیعت هست..مثلا ویتامینا و انزیمای گوارشیو ماده الی میگیریم ولی اهن و اینارو معدنی..هر ترکیبیم که کربن داره لزوما نمیگیم معدنی ولی برعکسش درسته،،ترکیبای الی کربن دارن..من اینجوری در نظر میگیرم
ویرایش توسط Darya is me : 04 دی 1403 در ساعت 23:25
بچهها تو شکل همانند سازی باکتری گفتار دو فصل یکدوازدهم مگه
یه جایگاه آغاز همانند سازی نداره؟ چرا تو ایکیو گفته می تونه وقتی به وسط رسید دوتا جایگاه آغاز داشته باشه؟
بچه ها من چمه چرا نمیخونم لعنت به خودم همه چیو دارم همه چیو میدونم ولی صب میخونم بقیش پر ترخدا یه چیزی بهم بگید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)