خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1881 از 1888 نخستنخست ... 17811871188018811882 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 28,201 به 28,215 از 28320
    1. Top | #28201
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      خیلی با ریاضی قاطیش کرده
      نگو که نفهمیدی لطفا
      ببین اگر مسیر خم باشه خب یکمی از هوا توی این پیچ و خمی میمونه . ولی اگر صاف تر باشه راحت میاد و می‌ره هوا . شش راست هم نیاز به تهویه بهتری داره چون سه لوب داره پس مسیرش راست تره.
      ریاضی چیه این واقعا ساده است چون ما بلد نبودیم و جدید بود فکر نکن سوال خاصیه . بنظرم باید حتما بلدش باشی .
      اینا رو یه جا بنویساا وگرنه به درد نمیخوره اصلا پرسیدنت

2. Top | #28202
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      فایل پیوست 110075 سلام
      یه سری سوال درمورد این شکله هست اذیت کنندس نمیفهممشون
      این زاویه ای که نایژه اصلی با نای میسازه رو میپرسن میگن برای راستی بیشتره بعد پشت بندش گفته زاویه انحراف همین راستی نسبت به راستای نای کمتره...منظورش چیه برعکس هم الان گفته نشد؟
      زاویه نایژه اصلی با نای ((((((
      مطمنم این نکته از تست های این دوستان دانشجو که از ننه شون قهر کردن و برای کاسبی آزمون و موسسه زدن و در حال رقابت برای اینکه کی از همه تست هاش سخت تره ؟ من، من ! (با لحن عمو پورنگ که میگفت «کی از همه خوشگلتره؟ من من» بخونید)

حتما امسال همینا سوال میدن میگن متمم زاویه ی نای با نایژه اصلی زاویه منفرجه است، به به چه نکته نابی )

3. Top | #28203
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها

مطمنم این نکته از تست های این دوستان دانشجو که از ننه شون قهر کردن و برای کاسبی آزمون و موسسه زدن و در حال رقابت برای اینکه کی از همه تست هاش سخت تره ؟ من، من ! (با لحن عمو پورنگ که میگفت «کی از همه خوشگلتره؟ من من» بخونید)

حتما امسال همینا سوال میدن میگن متمم زاویه ی نای با نایژه اصلی زاویه منفرجه است، به به چه نکته نابی )
      کاملا درست میگین این چجور نکاتیه دیگه به چه دردی میخوره تا بحال تو کنکور از این تستای مسخره طرح نشده

4. Top | #28204
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان کسی می تونه این مرحله اول ازمایش مزلسون و استال رو به من توضیح بده ؛ درکش برام مشکله …مگه دنای طبیعی N ۱۴ نداشته ک می زاریمش تو محیط کشت N15 پس چرا وقتی این مولکول دنای اولیه ک همانندسازی می کنه تهش تبدیل میشه به دو مولکولی ک هر دوتا رشتش N15 داره پس اون ۱۴ ها چی شدن غیب شدن
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست img_1356.jpg  

5. Top | #28205
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ftm1 نمایش پست ها
      دوستان کسی می تونه این مرحله اول ازمایش مزلسون و استال رو به من توضیح بده ؛ درکش برام مشکله …مگه دنای طبیعی N ۱۴ نداشته ک می زاریمش تو محیط کشت N15 پس چرا وقتی این مولکول دنای اولیه ک همانندسازی می کنه تهش تبدیل میشه به دو مولکولی ک هر دوتا رشتش N15 داره پس اون ۱۴ ها چی شدن غیب شدن
      اگه منظورت رو درست فهمیده باشم
      ما انقدر باکتری با دنای دارای نیتروژن 14 رو تو محیط دارای نیتروژن 15 کشت میدیم که اکثر قریب به اتفاق دنا ها فقط نیتروژن 15 داشته باشن..
      در واقع پس از چندین بار کشت مقدار باکتری هایی که هم نیتروژن 14 و هم نیتروژن 15 دارن انقدر کم میشه که میشه ازش چشم پوشی کرد
      ویرایش توسط _Euphobia_ : 09 مهر 1403 در ساعت 20:37

6. Top | #28206
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

یا خدااا
      زوایه نایژه و نای دیگه چه سمیه

7. Top | #28207
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین هدف اصلی مرحله اول ایجاد تعداد زیادی دنا با نیتروژن ۱۵ عه تا با قرارگیری در سانتریفیژ بتونن بفهمن همانند سازی بکدوم روشه .
      ابتدا دنای ۱۴ رو در محیط ۱۵ میذارن از اونجایی که باکتری ها زود تقسیم میشن و برای تقسیم از نیتروژن محیط استفاده میکنن بنابراین بعد از ی مدت طولانی تنها نیتروژنی که در ساختار قرار میگیره ۱۵ میشه و بقول شما ۱۴ ها غیب میشن

8. Top | #28208
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirrezaebady نمایش پست ها
      کم تر از ده درصد سوالات از این نکات عجیب غریب منطقی نیست ۹۰ درصد رو بیخیال شد و روی ده درصد فوکوس کرد
      همون اردیبهشتم فقط سوال مهره های نخاع جدید بود بقیه چیز پیچیده ای نداشتن
      همه ش تقصیر این آزمونای از خدا بی خبره
      به هر قیمتی می خوان ثابت کنن که موسسه خودشون بهترینه و سوالای متفاوت تری طرح میکنه
      برای همین شروع می کنن زوم کردن الکی روی نکات مزخرف..
      و نتیجه ش میشه این که بچه ها دچار وسواس و سردرگمی میشن

9. Top | #28209
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Powerfullll نمایش پست ها
      نگو که نفهمیدی لطفا
      ببین اگر مسیر خم باشه خب یکمی از هوا توی این پیچ و خمی میمونه . ولی اگر صاف تر باشه راحت میاد و می‌ره هوا . شش راست هم نیاز به تهویه بهتری داره چون سه لوب داره پس مسیرش راست تره.
      ریاضی چیه این واقعا ساده است چون ما بلد نبودیم و جدید بود فکر نکن سوال خاصیه . بنظرم باید حتما بلدش باشی .
      اینا رو یه جا بنویساا وگرنه به درد نمیخوره اصلا پرسیدنت
      نه نه متوجه شدم مرسی
      این زاویه شیب و ایناشو منظورم بود..
      ستاره ها به ارومی سقوط میکردن هربار که از ته دل ارزو میکردم

10. Top | #28210
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

واقعا
      زیستازه تازه..با ارمان زیست درحال رقابتن تو این سبک سوالا

11. Top | #28211
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

تو کنکور چنین سوالی طرح نمیشه احتمالا اما اما
      شکل ها همینقدر مهم هستن همون‌طور که تصویر و ویژگی های فیزیکی آدما رو یادمون میمونه باید تصاویر زیست یادتون باشه
      که هر وقت لازم شد ذهنی زوم کنید روش ...
      یه تمرین قدیمی بود که سعی میکردیم اشکال مهم زیستو با جزییات رسم کنیم و برا من جواب بود
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...
      ویرایش توسط Arnold : 09 مهر 1403 در ساعت 21:42

12. Top | #28212
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arnold نمایش پست ها

تو کنکور چنین سوالی طرح نمیشه احتمالا اما اما
      شکل ها همینقدر مهم هستن همون‌طور که تصویر و ویژگی های فیزیکی آدما رو یادمون میمونه باید تصاویر زیست یادتون باشه
      که هر وقت لازم شد ذهنی زوم کنید روش ...
      یه تمرین قدیمی بود که سعی میکردیم اشکال مهم زیستو با جزییات رسم کنیم و برا من جواب بود
      بهترینن راه یادگیری یکی شکل کشیدنه یکی اینه که برا خودتون بصورت فضایی و تو ذهنتون تجسم کنید

13. Top | #28213
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      متوجه شدم ؛ اما خب اینکه بگیم تمام مولکول های دنایی ک تو اون محیط کشتن داری ۱۵ هستن هم غلطه نیست؟ چون بالاخره این دو رشته تو دو تا مولکول هستن دیگه…درسته در برابر اونا حساب نمیان
      ی تست گفته بود همه مولکول های این محیط کشت دارای n15 و اینو درست گرفته بود:/

14. Top | #28214
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      متوجه شدم ؛ اما خب اینکه بگیم تمام مولکول های دنایی ک تو اون محیط کشتن داری ۱۵ هستن هم غلطه نیست؟ چون بالاخره این دو رشته تو دو تا مولکول هستن دیگه…درسته در برابر اونا حساب نمیان
      ی تست گفته بود همه مولکول های این محیط کشت دارای n15 و اینو درست گرفته بود:/
      اونقد میذارن تکثیر بشه که از ۱۴ ها چشم پوشی میکنن مثلا درصد ۱۵ ها میشه ۹۹.۹۹ درصد که همون صده دیگه

15. Top | #28215
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام
      برای رشته های دنا در مراحل مزلسون و استال چرا نمیتونیم لفظ چگالی متوسط بگیم و فقط برای مولکول دنا چگالی متوسط میگیم؟
      تو ازمایش دانشمندان شناسایی عامل انتقال صفات یا وراثتی رو باید برای ایوری گرفت و گریفیت هم فقط اطلاعات اولیه اگه بگ درست میگیریم؟
      این تیکه که گفته میشه اغلب پروکاریوت ها فقط یه جایگاه همانندسازی دارن این جایگاهه همون جایگاه یک طرفه است؟ و اگه برخی بگه دو طرفه منظورش بوده درسته؟

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن