خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1878 از 1890 نخستنخست ... 177818681877187818791888 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 28,156 به 28,170 از 28338
    1. Top | #28156
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      سلام این که خار نوعی برگ تغییریافته است از کجای کتاب قابل برداشته؟
      بعد روی یاخته نگهبان درکل پوستکو نباید گرفت؟
      سلام . از کجای کتاب قابل برداشته نمیدونم ولی قطعیه . فکر کنم مثال کاکتوس توی کتاب هست که برگ ها سبز نیستن و خار هستن . توی کتاب نباشه هم تکرار شده . میتونید قبول کنید .
      سوال دومتون رو از کجا برداشت کردید ؟ برای اینکه بهتر بشه پاسخ داد یا کل سوال رو عکس بگیرید یا گزینه رو عیناً بنویسید برداشت خودتون ممکنه اشتباه باشه .
      منفذ بین سلول های نگهبان روزنه خب نباید پوستک روش باشه تا تهویه بتونه انجام بشه ولی برای خود سلول ها فکر نکنم مشکلی باشه

2. Top | #28157
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Powerfullll نمایش پست ها
      سلام . از کجای کتاب قابل برداشته نمیدونم ولی قطعیه . فکر کنم مثال کاکتوس توی کتاب هست که برگ ها سبز نیستن و خار هستن . توی کتاب نباشه هم تکرار شده . میتونید قبول کنید .
      سوال دومتون رو از کجا برداشت کردید ؟ برای اینکه بهتر بشه پاسخ داد یا کل سوال رو عکس بگیرید یا گزینه رو عیناً بنویسید برداشت خودتون ممکنه اشتباه باشه .
      منفذ بین سلول های نگهبان روزنه خب نباید پوستک روش باشه تا تهویه بتونه انجام بشه ولی برای خود سلول ها فکر نکنم مشکلی باشه
      کل شکل هایی که به این موضوع مربوطه این دوتان:

3456.png
      765.png

حقیقتش من اولین باره به این موضوع برمی خورم.. از روی این شکلا هم خیلی مشخص نیست که نگهبان روزنه با پوستک تماس داره یا نه
      از طرفی مطمئن هستین که قسمت روزنه پوستک نیست؟ طبق شکل کتاب هم ظاهرا حق با شماست
      ولی من همیشه فکر می کردم چون متن کتاب گفته تعرق از پوستک هم انجام میشه پس حتی قسمت روزنه هم پوستک داره
      فکر می کردم پوستک مانعی برای تهویه نیست
      فکر کنم برداشتم اشتباه بوده
      If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
      Come with me! I promise we will have fun!

3. Top | #28158
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام این که خار نوعی برگ تغییریافته است از کجای کتاب قابل برداشته؟
      بعد روی یاخته نگهبان درکل پوستکو نباید گرفت؟
      من فقط خار کاکتوس رو شنیدم که در واقع برگ گیاهه.. خار بقیه گیاهان مثل گل رو نمی دونم
      اینم فکر نمی کنم تو کتاب باشه ولی یه جایی گفته شده که گیاهان مناطق خشک مثل بعضی کاکتوس ها سطح برگشون رو کاهش میدن.
      خب کاکتوس برگ به اون شکلی که ما می شناسیم نداره.. پس چرا لفظ برگ براش اومده؟ ( البته این لفظ کاهش سطح برگ انگار کلا برای گیاهان مناطق خشک استفاده شده )
      شاید این باشه.. شایدم نه

675.png
      If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams

4. Top | #28159
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      %D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%DA%A9.png سواله نگفته بود مرجعش کدوم شکله ولی چون مبحث گیاهی11 بود فک کنم از روی این..این قارچ و رشته اش رو در نظر گرفته بود و گفته بود این قارچه لزومی به عبور از پوستک نداره یه همچین موردی بود..سوال برام پیش اومد حالا این یاخته نگهبان و روزن پوستک روشون قرار داره درکل یانه..چون تو این شکله که چیز زیادی مشخص نیست
      Violins playing and the angels crying
      When the stars align then I’ll be there

5. Top | #28160
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Euphobia_ نمایش پست ها
      من فقط خار کاکتوس رو شنیدم که در واقع برگ گیاهه.. خار بقیه گیاهان مثل گل رو نمی دونم
      اینم فکر نمی کنم تو کتاب باشه ولی یه جایی گفته شده که گیاهان مناطق خشک مثل بعضی کاکتوس ها سطح برگشون رو کاهش میدن.
      خب کاکتوس برگ به اون شکلی که ما می شناسیم نداره.. پس چرا لفظ برگ براش اومده؟ ( البته این لفظ کاهش سطح برگ انگار کلا برای گیاهان مناطق خشک استفاده شده )
      شاید این باشه.. شایدم نه

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 675.PNG
مشاهده: 95
حجم: 12.3 کیلو بایت
      اینم یه سواله گفته بود درحد یه خط که همچین چیزی هست
      کاهش اکسین رو ربط داده بود به کاهش مقاومت گیاه دربرابر عوامل خارجی!..چون گفته بود اکسین تو ریزش برگ نقش داره نسبت اتیلن به اکسین که زیاد بشه ریزش داریم خارم برگه پس همچین چیزی وجود داره

6. Top | #28161
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اینم یه سواله گفته بود درحد یه خط که همچین چیزی هست
      کاهش اکسین رو ربط داده بود به کاهش مقاومت گیاه دربرابر عوامل خارجی!..چون گفته بود اکسین تو ریزش برگ نقش داره نسبت اتیلن به اکسین که زیاد بشه ریزش داریم خارم برگه پس همچین چیزی وجود داره
      من قبلا فیلم آموزشی میدیدم و اونجا این نکته که خار برگ تغییر یافته هست رو شنیدم..
      بعضی نکات انگار اصلا تو کتاب نیست ولی ازمون انتظار دارن بصورت پیشفرض بلد باشیم!

7. Top | #28162
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: پوستک.PNG
مشاهده: 85
حجم: 331.7 کیلو بایت سواله نگفته بود مرجعش کدوم شکله ولی چون مبحث گیاهی11 بود فک کنم از روی این..این قارچ و رشته اش رو در نظر گرفته بود و گفته بود این قارچه لزومی به عبور از پوستک نداره یه همچین موردی بود..سوال برام پیش اومد حالا این یاخته نگهبان و روزن پوستک روشون قرار داره درکل یانه..چون تو این شکله که چیز زیادی مشخص نیست
      جالب بوده سوالش. اره اگر همچین چیزی گفته که این قارچ نیازی به عبور از پوستک نداره پس باید بدونیم که روی روزن پوستک نیست .ولی سلول‌های نگهبان روزنه چرا میتونن روشون پوستک داشته باشن

8. Top | #28163
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      Do stomata have a cuticle?No the stomata are the pores in the leaf surface. So there is no cuticle. The guard cells may have cuticle, but not the actual stomata itself.
      خب من شک کردم و سرچی زدم توی نت . همون چیزی رو میگه که فکرشو میکردم . روزن خودش یه سوراخه و کوتیکول نداره اما سلول های نگهبان میتونن کوتیکول داشته باشن
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست img_20240920_000603.jpg  

9. Top | #28164
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      Do stomata have a cuticle?No the stomata are the pores in the leaf surface. So there is no cuticle. The guard cells may have cuticle, but not the actual stomata itself.
      خب من شک کردم و سرچی زدم توی نت . همون چیزی رو میگه که فکرشو میکردم . روزن خودش یه سوراخه و کوتیکول نداره اما سلول های نگهبان میتونن کوتیکول داشته باشن
      خیلی ممنونم از کمکتون

10. Top | #28165
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      کسی می تونه توضیح بده این که ۴ هفته بعد از اخرین قاعدگی تست بارداری مثبت میشه ینی چی؟
      من یکم تو درک اینا گیجم
      اصلا لقاح تو هفته چندم چرخه رحمیه ؟ سوم یا چهارم ؟

11. Top | #28166
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ftm1 نمایش پست ها
      سلام
      کسی می تونه توضیح بده این که ۴ هفته بعد از اخرین قاعدگی تست بارداری مثبت میشه ینی چی؟
      من یکم تو درک اینا گیجم
      اصلا لقاح تو هفته چندم چرخه رحمیه ؟ سوم یا چهارم ؟
      لقاح رو تست ها معمولا توی همون روز تخمک گذاری در نظر میگیرند . اینا دیگه میشه خارج از کتاب ولی بدون که تا زمانی که تخمک هست خب فرصت داریم برای لقاح . از روز ۱۴ تا بیاد توی لوله های فالوپ و رحم و ... خلاصه وقت هست برای لقاح اما ما باید همون روز تخمک گذاری یا یکی دو روز بعد ترش در نظر بگیریم برای تست ها .
      تست بارداری کی مثبت میشه ؟ وقتی که هورمون hcg‌ ترشح میشه . یعنی لقاح اتفاق افتاده . مورولا در طول لوله فالوپ حرکت کرده به رحم رسیده و شده بلاستولا . جایگزینی رخ داده . کوریون از ترفوبلاست تشکیل شده و حالا مشغول ترشح HCG هست که تست بارداری مثبته

لقاح »» بعد از ۳۶ ساعت مورولا داریم »»حرکت مورولا به سمت رحم و رسیدن به رحم»» بلاستوسیت داریم »»جایگزینی »»ایجاد کوریون و امنیون»» در هفته دوم بعد از لقاح تمایز جفت و شروع تشکیل لایه های زاینده رو داریم

لقاح رو روز ۱۴ در نظر بگیری هفته دوم بعد از لقاح میشه همون روزایی که باید دوره بعدی شروع بشه حدودا روز ۳۰ مثلا . که مادر چون دوره اش شروع نمیشه شک می‌کنه و آزمایش بارداری میده و میبینن مثبته . این میشه همون زمانی که تو گفتی ۴ هفته بعد از آخرین قاعدگی یعنی روز یکم
      امیدوارم متوجه شده باشی

12. Top | #28167
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این جمله ک ( در فرد بالغ و سالم تخمدان ها فاقد یاخته اووگونی در ساختار خود هستند ) رو متوجه نمیشم…مگه اووگونی با تقسیم رشتمان یه یاخته اووسیت اولیه و یه یاخته مثل خودشو بوجود نمیاره؟ یا من اشتباه متوجه شدم

13. Top | #28168
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ftm1 نمایش پست ها
      این جمله ک ( در فرد بالغ و سالم تخمدان ها فاقد یاخته اووگونی در ساختار خود هستند ) رو متوجه نمیشم…مگه اووگونی با تقسیم رشتمان یه یاخته اووسیت اولیه و یه یاخته مثل خودشو بوجود نمیاره؟ یا من اشتباه متوجه شدم
      بله لایه زاینده در تخمدان زنان فقط در دوران جنینی وجود داره. برخلاف مردان که تقریبا تا آخر عمر حفظ میشه
      یعنی اون فرایندی که اووگونی تبدیل به یه اووگونی دیگه و اووسیت اولیه میشه فقط در دوران جنینی اتفاق می افته
      و بعدش دیگه همه اووگونی ها تبدیل به اووسیت اولیه میشن.. برای همین در دوران نوزادی و بزرگسالی دیگه اووگونی و لایه زاینده ای در کار نیست..
      و همه اووسیت های اولیه هم در مرحله پروفاز 1 قرار می گیرند و در بدن یک نوزاد دختر هر تخمدان حدود 1 میلیون فولیکول ( اووسیت اولیه + یاخته های فولیکولی ) وجود داره

14. Top | #28169
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام
      این مبحث دوری و نزدیکی نقطه کور و جسم زرد نسبت به گوش و بینی به چه شکله؟
      نقطه کور از جسم زرد عقب تره درسته؟ بعد نباید فاصله اش از گوش نسبت به جسم زرد کمتر باشه؟ یه جا برعکس گفته بود..درمورد بینی چطوره؟

15. Top | #28170
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      این مبحث دوری و نزدیکی نقطه کور و جسم زرد نسبت به گوش و بینی به چه شکله؟
      نقطه کور از جسم زرد عقب تره درسته؟ بعد نباید فاصله اش از گوش نسبت به جسم زرد کمتر باشه؟ یه جا برعکس گفته بود..درمورد بینی چطوره؟
      بله نقطه کور که میشه محل خروج عصب بینایی نسبت به لکه زرد داخلی تره

به سمت گوش34455.pngبه سمت بینی

یعنی از لکه زرد به بینی نزدیک تره.. و لکه زرد هم از نقطه کور به گوش نزدیک تره
      اصلا به عقب و جلو بودنش ربط نداره.. به داخلی تر و خارجی تر بودنش ربط داره
      ویرایش توسط _Euphobia_ : 05 مهر 1403 در ساعت 12:31

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن