خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1874 از 1887 نخستنخست ... 177418641873187418751884 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 28,096 به 28,110 از 28298
    1. Top | #28096
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Euphobia_ نمایش پست ها
      متن کتاب: فعالیت نوکلئازی دنابسپاراز را که باعث رفع اشتباه ها در همانندسازی می شود، ویرایش می گویند.
      جمله اول رو یکم بیشتر توضیح میدین. متوجه نشدم
      متن کتاب فقط از دنابسپاراز برای ویرایش نام برده. منم اینطوری در نظر میگرفتم
      و سوال اخر هم درسته.. آزاد شدن فسفات برای وقتیه که یه نوکلئوتید آزاد سه فسفاته می خواد بیاد پیوند برقرار کنه..
      وقتی چند تا رشته کوتاه داریم خب نوکلئوتید های این رشته ها قبلا دو تا گروه فسفاتشون رو از دست دادن و الان همشون تک فسفاته هستن..
      و خب نوکلئوتید جدیدی هم مصرف نمیشه دیگه. همون قبلی هان
      یه تیکه دیدم گفته بود فعالیت نوکلئازی هسته ویرایش نیست..فک میکنم غلط باشه اخه تعبیر این دوتارو برای هم میگیرن
      اهان خیلی ممنون متوجه شدم..یعنی اون نوکلئوتید سرو ته هم فسفاتاش کنده میشد
      ستاره ها به ارومی سقوط میکردن هربار که از ته دل ارزو میکردم

2. Top | #28097
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farnaz.♡ نمایش پست ها
      طبق کتاب های چاپ جدید نمیدونم صفحه چند میشه
      ولی توی تیتر همانند سازی در پروکاریوت ها و یوکاریوت ها
      بعد شکل که داره همانند سازی دوجهتی دنا پروکاریوت رو نشون میده زیرش این پاراگراف هست :

+++ در یوکاریوت ها که بقیه موجودات زنده یعنی اغازیان ، قارچ ها ، گیاهان و جانوران را شامل می شوند ( داره پروکاریوت ها رو جدا میکنه ) دنا در هر فام تن به صورت خطی است و مجموعه ای از پروتئین ها که مهم ترین ان ها هیستون ها هستند همراه ان قرار دارند

+++ همونطور که اینجا میبینی هیستون ها رو مختص یوکاریوت ها گفته

پیوند هیدروژنی پیوند خودبه خودیه ، و وقتی که دنا بسپاراز نوکلئوتید رو مقابل مکملش قرار میده اول پیوند هیدروژنی تشکلیل میشه و بعد دنابسپاراز فسفودی استر رو میسازه

مثل این میمونه که دو تا اهنربا رو بزاری رو به روی هم ، قبل اینکه هرکاری کنی اون دو تا سریع به هم میچسبن !
      +++ بنظرم خیلی ریز نشو و سخت نگیر . الان بری تست بزنی اینارو قشنگ متوجه میشی !

ولی سوالی که درباره خطا پرسیدی . من دقیق نمیدونم و توی تست ها هم همچین سوالی ندیدم
      و اینو یادت باشه که ما توی دبیرستان همه چیز رو کامل نمیخونیم . پس خیلی عادیه یک ابهاماتی توی سرمون ایجاد بشه
      خیلی خیلی ممنون
      این خطا رو من تو ای کیو دیدم..نمیدونم شاید من اشتباه خوندمش که ابهام شد برام..تقدم رو پرسیده بود..حالا تو کتاب که چیزی نگفته ولی من فک میکردم اول اون فسفو دی استر ساخته میشه بعد هیدروژنی..ولی شاید اون اولین نوکلئوتید رو منظورش بوده

3. Top | #28098
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      یه تیکه دیدم گفته بود فعالیت نوکلئازی هسته ویرایش نیست..فک میکنم غلط باشه اخه تعبیر این دوتارو برای هم میگیرن
      اهان خیلی ممنون متوجه شدم..یعنی اون نوکلئوتید سرو ته هم فسفاتاش کنده میشد
      هر نوکلئوتیدی که بخواد بعنوان جزئی از یه رشته پلی نوکلئوتیدی قرار بگیره باید دو تا فسفاتش رو از دست بده
      اینکه میگین فعالیت نوکلئازی هسته ویرایش نیست معنی نداره.. خب اصلا همانندسازی و ویرایش داخل هسته انجام میشه
      شاید اون جمله راجع به یاخته پروکاریوت بوده که خب چون هسته نداره هر چی راجع به هسته براش بگیم غلط میشه

4. Top | #28099
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farnaz.♡ نمایش پست ها
      نمیدونم عکس های کتاب تغییر کرده یا نه ولی اگر اون عکس رو بیاری که توش مراحل چرخه ضربان قلب رو کشیده
      واضحه که توی انقباض بطنی قسمت دهلیز سمت چپ کناراش خالیه درحالی که توی استراحت عمومی دهلیز ها تماما پر هست
      پس وقتی سوال میگه حداکثر حجم خون ، درست ترش همینه که بگی ابتدای استراحت عمومی
      عجب دقتی..تا حالا ندیده بودمشش
      تا الان تو مرحله انقباض بطنی میگرفتم..میگفتن بابت همون بسته شدن دریچه ها..ولی این شکله اینجوری نیست باز..حالا مثلا شاید بشه اینجوری درنظر گرفت که این ابتدای مرحله اس نه انتهاش..که ابهام میشه

5. Top | #28100
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Euphobia_ نمایش پست ها
      آره حق با شماست تو این شکل کاملا مشهوده

فایل پیوست 109919

لعنتی این نکته عکس رو تا حالا ندیده بودم.. خداروشکر تو کنکور نیومد
      یه سری یادمه به انگشتای پای قورباغخ گیر داده بودن..نمیدونم تو کدوم ازمون دیدمش
      حالا فک کن از روی کدوم عکس؟
      r-vf%D9%82%D9%88%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%BA%D9%87%D9%BE.png

6. Top | #28101
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اره دیدم اینو
      اینو ای کیو گفته بود گیج شدم سرش
      اگه اولین نوکلئوتید در نظر بگیری خب هیدروژنی تشکیل میشه خودبه خودی و بعد فسفودی استری
      ولی بعدیا..گفته ویرایش داریم پس یعنی احتمال خطا هست خطا هم باشه منطقیش اینه که پیوند هیدروژنی تشکیل نشه بین دوتا باز غیرمکمل..وخب تو ویرایش شکست پیوند فسفودی استری داریم یعنی من اینجوری برداشت کردم ولی ای کیو کلی اونو گفته بود..که اول هیدروژنیه بعد فسفودی استری..شاید من اشتبا خوندم
      پیوند هیدروژنی پیوند بین هیدروژن و اکسیژن هست ( و عناصر دیگه ) . واقعا نمیدونم بین دو تا باز غیر مکمل اصلا پیوند هیدروژنی تشکیل میشه یا نه..
      به نظرم این موضوع خیلی خارج از کتابه.. ولی همون که آیکیو گفته رو قبول کنین فکر کنم بهتر باشه

7. Top | #28102
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یه سری یادمه به انگشتای پای قورباغخ گیر داده بودن..نمیدونم تو کدوم ازمون دیدمش
      حالا فک کن از روی کدوم عکس؟
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: r,vfقورباغهپ.PNG
مشاهده: 48
حجم: 102.1 کیلو بایت

ولی واقعا اینا غیر منطقیه ..
      نمیدونم کدوم منبع بود که به بازوهای هیدر گیر داده بود که تعدادش چنتاس..
      حالا نکته جالب این که تو شکل کتاب دهم بازوهاش 6 تاس اما کتاب یازدهم 4 تا!

8. Top | #28103
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام یه سوال
      فضای بین یاخته ای پیوندی متراکم نسبت به سست بیشتره؟ درکل هم فضای بین یاخته ایش رو زیاد باید گرفت برخلاف سست؟
      کلسترول های لایه خارجی درتماس با فسفولیپید هستن یا فضای بیرون یاخته/؟
      ویرایش توسط Darya is me : 22 شهریور 1403 در ساعت 10:36

9. Top | #28104
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام یه سوال
      فضای بین یاخته ای پیوندی متراکم نسبت به سست بیشتره؟ درکل هم فضای بین یاخته ایش رو زیاد باید گرفت برخلاف سست؟
      سلام.
      نه اتفاقاً فضای میان سلولی پیوندی سست بیش‌تره تا متراکم. شکل رو هم نگاه کنی بافت متراکم از رشته‌های کلاژن و کشسان(به میزان کمتر) تشکیل شده و تعداد یاخته‌هاش کمتر از بافت پیوندی سسته. پس فضای بین یاخته‌ای سست بیش‌تر از متراکمه.
      کلسترول‌ها لابه‌لای فسفولیپیدها هستن و با همونا در تماسن.

10. Top | #28105
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RockStar نمایش پست ها
      سلام.
      نه اتفاقاً فضای میان سلولی پیوندی سست بیش‌تره تا متراکم. شکل رو هم نگاه کنی بافت متراکم از رشته‌های کلاژن و کشسان(به میزان کمتر) تشکیل شده و تعداد یاخته‌هاش کمتر از بافت پیوندی سسته. پس فضای بین یاخته‌ای سست بیش‌تر از متراکمه.
      کلسترول‌ها لابه‌لای فسفولیپیدها هستن و با همونا در تماسن.
      اگه بخوایم از لحاظ مقدار رشته ها بگیم رشته های متراکم بیشتر نیست؟

11. Top | #28106
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      یعنی کلسترول هم با فسفولیپید تماس داره همم با فضای بیرون یاخته..توشکل زیاد قابل تشخیص نبود این

12. Top | #28107
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      %D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C.png این موردی که گفته ازکدوم شکل کتاب قابل برداشته؟

13. Top | #28108
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام یه سوال
      رشته های کلاژن متراکم بیشتره
      مقاومت متراکم بیشتره
      و تعداد سلول و ماده زمینه ای سست بیشتره

درباره فضای بین سلولی
      توی این بافت از بقیه بافت ها فضای سلولی کمتره
      ولی مقایسه ی بین خودشون رو نمیدونم !

کتاب دهم ، شکل ص ۱۲ ( کتاب ها میگن فرق کرده شاید مال شما یه صفحه دیگه باشه ) قسمتی که میخواد غشای سلولی رو توضیح بده ، عکس دو لایه فسفولیپید رو کشیده و کلسترول رو هم با رنگ سبز مشخص کرده
      کلسترول ها بین دو لایه هستن و با بیرون ارتباطی ندارن

know the difference between being patient
      ⭐🌱and wasting your time

14. Top | #28109
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: بینی.PNG
مشاهده: 19
حجم: 10.0 کیلو بایت این موردی که گفته ازکدوم شکل کتاب قابل برداشته؟

+++ دوباره بگم کتاب من قدیمی تره شاید شماره صفحه عوض شده باشه :} ( نگاه کردم صفحات تغییری نداشته )
      کتاب دهم ، صفحه ۲۰ ،قسمت گوارش در دهان - شکلی که مکان اپی گلوت و حلق و زبان کوچک رو نشون داده و داره میگه هنگام بلع فقط راه مری بازه ...

جای بینی رو نگاه کن :/ وایسا عکسشو اپلود کنم اینجوری نمیشه
      ایناش اینارو ببین ، سه تا تیغه هست که اونی که از همه پایین تره بلند تر و لاغر تره ...
      img_20240912_204643.png

اینم عکس غشای سلول ...
      همونجور که مشخصه کلسترول بین فسفولیپید هاست
      18_1.png

know the difference between being patient
      ⭐🌱and wasting your time

ویرایش توسط Farnaz.♡ : 22 شهریور 1403 در ساعت 22:56

15. Top | #28110
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه بخوایم از لحاظ مقدار رشته ها بگیم رشته های متراکم بیشتر نیست؟
      چرا مقدار رشته‌های متراکم بیش‌تره ولی فضای میان سلولی از اسمشم معلومه فضای بین سلولا رو مد نظرشه.

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن