جفتشون فاصله بین سلولی زیادی دارن ولی مترکام و سست مقایسه شد من متراکم رو میگیرم که فاصله اش بیشتره . چون توی سست میتونی ببینی که بعضی یاخته ها حتی با هم در تماین ولی توی متراکم چنین چیزی نیست همشون جدا ن
بله دقیقا تمام ماهیچه ها اکتین میوزین و یون کلسیم رو دارن { به جز کمربند اکتین میوزینی که در تقیم یاخته شکل میگیره که این کمربند توسط غشا و یه سری چیزای دیگه منفبض میشه} ولی سارکومر رو فقط قلبی و اسکلتی دارن که باعص شده قیافه شون حط حطی بشه
مری ابتداش اسکلی هستش و ساختارش هم مشخص نشده توی کتاب چه شکلیه ولی چیزی که میدونم هر جفت ساختار طولی و حلقوی رو باید داشته باشه طبق متن کتاب اینو بازم بپرس من شک دارم و دقیق نمیتونم نظرم رو بگم
به کبد دو رگ ورود میکنه به اسم سیاهرگ باب و سرخرگ کبدی ولی یدونه سیاهرگ خروج میکنه ازش . و میریزه به بزرگ سیاهرگ زیرین. سیاهرگ جداگونه نداره برای خروج ولی سیاهرگ جداگونه داره برای ورود.
تا جاییکه میدونم ماهیچه اسکلتی
در ساختار پرز روده یاخته هایی که زوائد غشا دار دارن :
۱_یاخته های پوششی سطحی ریز پرزدار (کارشون فقط اینکه که مواد ازشون عبور کنن تا وارد محیط داخلی بشن و درنهایت جذب؟)
۲_یاخته ترشح کننده هورمون سکرتین
۳_یاخته های درشت خوار و ماستوسیت ها
درسته؟
سلام وقت بخیر
در جایی از کتاب دوازدهم اومده الیاف موجود در گیاهان میتوانند از سرطان پیشگیری کنند..
منظور از ان الیاف چیه؟یعنی همون پنبه یا سلولز دیوارشون مد نظر هست؟؟
✟✟✟مشکل از آن جایی شروع شد که هرکس خدایی داشت و او را طرف خود میدانست././!/
درکشورمن ارزش انسان به نقاب است....
یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست.
compare your findings with your losses
if you find god , it doesn't matter
.what you lost
.what you lost
سلام این سوال گزینه دوش یعنی چی ک حجم ذخیره دمی با حجم جاری برابره! خب یکی ۵۰۰میلی لیتر یکی ۳۰۰۰تا! چطور جواب این گزینست
.what you lost
.what you lost
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 43 مهمان)