سلام شبتون بهخیر. : )
ضخامت آستر پیوندی مخاط از سلولهای پوششی سطحیش بیشتره؟
این همه سال هنوز من شبکه یاخته های عصبی رو با شبکه عصبی روده ای قاطی میکنم اگه امکانش هست یک نفر برای همیشه فرق این دورو به من بگه اون چیزی که تا الان خودم به خاطر سپردم درست و غلطشم مطمئن نیستم اینه که شبکه یاخته عصبی از مری تا مخرج عه
شبکه عصبی روده ای فقط توی روده است!(؟) و میتونه مستقل از دستگاه عصبی خودمختار عمل کنه
لطفا کمک کنید اگه رمزی گذاشتید و جور خاصی از حفظ کردید یا اگه مفهومی بوده که کمتون کرده اگر اشتباه گفتم لطفا درستشو بگید و اگه هم درست گفتم لطفا بگید که دیگه با شک و تردید نباشه این دانشم ممنونم از همتون![]()
سلام خیلی خیلی ازتون متشکرم خدا خیرتون بده
اگه امکانش هست و شرایطش رو دارید لطف کنید این سوالم رو هم جواب بدید واقعا مدیونتون میشم خیلی متشکرم از تایمی که میذارید
این سوال رو ببینید
این هم جوابش
الان واکنش هایی که بیرون یاخته اتفاق میوفته مثلا امیلاز که گلوکز رو تبدیل به مالتوز میکنه این هم واکنشی انجام شدنی هست ولی نمیفهمم چرا داخل پاسخنامه این رو دلیلی برای غلط بودن مورد ج گرفته و وقتی این غلط باشه صورت سوال هم گفته نمیتواند پس یعنی این مورد رو درست گرفته!! در حالی که میدونیم فقط واکنشای انجام شدنی رو کانالیزورها میتونن سرعتشون رو افزایش بدن!!
یعنی اومده مورد نقص مثال زده و بعد برعکس گفته خودش این موردو غلط گرفته ولی صورت سوال منفیه و واقعا هیچ یک از کاتالیزور های زیستی بدن انسان نمیتوانند سرعت واکنش های انجام نشدنی در یاخته را افزایش بدن و درسته
ولی این موردو غلط گرفته
ویرایش توسط Iamthatmanyou : 10 بهمن 1402 در ساعت 12:54
سلام و عرض ادب
راستش گزینهای ک میگید خالی از اشکال نیست
طراح مثلا اومده بین آنزیمهای درون و بیرون سلول فرق بذاره چون مثلا صورت سوالش راجع ب آنزیمهای درون سلوله و داخل پاسخنامه اومده گفته چون آنزیمهای برون سلولی رو حساب نکردیم پس غلطه
در صورتی ک ب جملهبندی سوالش دقت نکرده ک حتی اگه اونها رو هم در نظر بگیریم باز سوالش ایراد داره
سلام قطر یاخته های نوع دوم در حبابک از نوع اول یا همو سنگفرشی کمتر ولی ضخامت بیشتر درسته؟ زیستاز قطر و ضخامتو یکی گرفته بود اشتباهه دیگه؟
سلام
حرکت مواد در صفرا چرا دوطرفه در نظر گرفته میشه؟
ویرایش توسط Darya is me : 10 بهمن 1402 در ساعت 19:58
سلام من یکم توی عددای کروموزومی اشتباه میکنم
ما توی یاخته های پیکری هم کروموزوم جنسی یا همون 23 داریم؟ فرق پیکریا با جنسیا چیه؟ یاخته های جنسی هم هر 23 تا رو دارن ولی از هرکدوم یدونه؟
اینکه میگن هرمجموعه کروموزومی رو از پدر و مادر میگیریم یعنی همه یاخته های پیکری دولادن ولی جنسیا نه..؟تکلیف جنسیا چی میشه؟
در حال حاضر 175 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 175 مهمان)