X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1818 از 1912 نخستنخست ... 171818081817181818191828 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 27,256 به 27,270 از 28680
    1. Top | #27256
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام شبتون به‌خیر. : )
      ضخامت آستر پیوندی مخاط از سلول‌های پوششی سطحیش بیشتره؟

2. Top | #27257
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      سلام
      یه سوال اومده بود با این محتوا که فاصله ی کدام موارد توی هرگزینه از بقیه کمتره
      دو ککتف از نمای جلویی
      دوکتف از نمای پشتی
      انتهای دو ران در نمایی جلویی و یا پشتیش
      انتهای دو ران از نمای پشتی درسته؟ یا کتف از جلو؟
      سلام و عرض ادب
      پشت ران

3. Top | #27258
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Moon fairy نمایش پست ها
      سلام شبتون به‌خیر. : )
      ضخامت آستر پیوندی مخاط از سلول‌های پوششی سطحیش بیشتره؟
      سلام وقت بخیر
      ب طور کلی بله ولی در جاهای مختلف لزوما اینطور نیس

4. Top | #27259
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam10 نمایش پست ها
      دقیقا همینه (اصطلاحا میگن Ligand - gated ion channels یعنی کانال یونی دریچه داری که باز شدنش وابسته به ناقل شیمیاییه)
      فایل پیوست 107985
      سلام بسیار ممنونم بابت توضیحاتتون

5. Top | #27260
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این همه سال هنوز من شبکه یاخته های عصبی رو با شبکه عصبی روده ای قاطی میکنم اگه امکانش هست یک نفر برای همیشه فرق این دورو به من بگه اون چیزی که تا الان خودم به خاطر سپردم درست و غلطشم مطمئن نیستم اینه که شبکه یاخته عصبی از مری تا مخرج عه
      شبکه عصبی روده ای فقط توی روده است!(؟) و میتونه مستقل از دستگاه عصبی خودمختار عمل کنه
      لطفا کمک کنید اگه رمزی گذاشتید و جور خاصی از حفظ کردید یا اگه مفهومی بوده که کمتون کرده اگر اشتباه گفتم لطفا درستشو بگید و اگه هم درست گفتم لطفا بگید که دیگه با شک و تردید نباشه این دانشم ممنونم از همتون

6. Top | #27261
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Iamthatmanyou نمایش پست ها
      این همه سال هنوز من شبکه یاخته های عصبی رو با شبکه عصبی روده ای قاطی میکنم اگه امکانش هست یک نفر برای همیشه فرق این دورو به من بگه اون چیزی که تا الان خودم به خاطر سپردم درست و غلطشم مطمئن نیستم اینه که شبکه یاخته عصبی از مری تا مخرج عه
      شبکه عصبی روده ای فقط توی روده است!(؟) و میتونه مستقل از دستگاه عصبی خودمختار عمل کنه
      لطفا کمک کنید اگه رمزی گذاشتید و جور خاصی از حفظ کردید یا اگه مفهومی بوده که کمتون کرده اگر اشتباه گفتم لطفا درستشو بگید و اگه هم درست گفتم لطفا بگید که دیگه با شک و تردید نباشه این دانشم ممنونم از همتون
      سلام و عرض ادب
      همش یکیه
      شبکه‌ی عصبی روده‌ای همون شبکه‌ای از سلول‌های عصبیه ک از مری تا مخرج کشیده شده
      همون شبکیه‌ای ک بین لایه‌های دیواره‌ی لوله‌ی گوارش ما میبینمش
      کارش هم ک خودتون بلدید میتونه مستقل از سیستم خودمختار عمل کنه ولی روش تاثیر هم داشته باشه

7. Top | #27262
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب
      همش یکیه
      شبکه‌ی عصبی روده‌ای همون شبکه‌ای از سلول‌های عصبیه ک از مری تا مخرج کشیده شده
      همون شبکیه‌ای ک بین لایه‌های دیواره‌ی لوله‌ی گوارش ما میبینمش
      کارش هم ک خودتون بلدید میتونه مستقل از سیستم خودمختار عمل کنه ولی روش تاثیر هم داشته باشه
      سلام خیلی خیلی ازتون متشکرم خدا خیرتون بده
      اگه امکانش هست و شرایطش رو دارید لطف کنید این سوالم رو هم جواب بدید واقعا مدیونتون میشم خیلی متشکرم از تایمی که میذارید
      این سوال رو ببینید
      نام: Screenshot_۲۰۲۴۰۱۳۰_۱۲۳۹۴۰_OneDrive.jpg نمایش: 34 اندازه: 93.5 کیلو بایت
      این هم جوابش
      نام: Screenshot_۲۰۲۴۰۱۳۰_۱۲۳۹۰۹_OneDrive.jpg نمایش: 35 اندازه: 96.3 کیلو بایت
      الان واکنش هایی که بیرون یاخته اتفاق میوفته مثلا امیلاز که گلوکز رو تبدیل به مالتوز میکنه این هم واکنشی انجام شدنی هست ولی نمیفهمم چرا داخل پاسخنامه این رو دلیلی برای غلط بودن مورد ج گرفته و وقتی این غلط باشه صورت سوال هم گفته نمیتواند پس یعنی این مورد رو درست گرفته!! در حالی که میدونیم فقط واکنشای انجام شدنی رو کانالیزورها میتونن سرعتشون رو افزایش بدن!!
      یعنی اومده مورد نقص مثال زده و بعد برعکس گفته خودش این موردو غلط گرفته ولی صورت سوال منفیه و واقعا هیچ یک از کاتالیزور های زیستی بدن انسان نمیتوانند سرعت واکنش های انجام نشدنی در یاخته را افزایش بدن و درسته
      ولی این موردو غلط گرفته
      ویرایش توسط Iamthatmanyou : 10 بهمن 1402 در ساعت 12:54

8. Top | #27263
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Iamthatmanyou نمایش پست ها
      سلام خیلی خیلی ازتون متشکرم خدا خیرتون بده
      اگه امکانش هست و شرایطش رو دارید لطف کنید این سوالم رو هم جواب بدید واقعا مدیونتون میشم خیلی متشکرم از تایمی که میذارید
      این سوال رو ببینید
      نام: Screenshot_۲۰۲۴۰۱۳۰_۱۲۳۹۴۰_OneDrive.jpg نمایش: 34 اندازه: 93.5 کیلو بایت
      این هم جوابش
      نام: Screenshot_۲۰۲۴۰۱۳۰_۱۲۳۹۰۹_OneDrive.jpg نمایش: 35 اندازه: 96.3 کیلو بایت
      الان واکنش هایی که بیرون یاخته اتفاق میوفته مثلا امیلاز که گلوکز رو تبدیل به مالتوز میکنه این هم واکنشی انجام شدنی هست ولی نمیفهمم چرا داخل پاسخنامه این رو دلیلی برای غلط بودن مورد ج گرفته و وقتی این غلط باشه صورت سوال هم گفته نمیتواند پس یعنی این مورد رو درست گرفته!! در حالی که میدونیم فقط واکنشای انجام شدنی رو کانالیزورها میتونن سرعتشون رو افزایش بدن!!
      یعنی اومده مورد نقص مثال زده و بعد برعکس گفته خودش این موردو غلط گرفته ولی صورت سوال منفیه و واقعا هیچ یک از کاتالیزور های زیستی بدن انسان نمیتوانند سرعت واکنش های انجام نشدنی در یاخته را افزایش بدن و درسته
      ولی این موردو غلط گرفته
      سلام و عرض ادب
      راستش گزینه‌ای ک میگید خالی از اشکال نیست
      طراح مثلا اومده بین آنزیم‌های درون و بیرون سلول فرق بذاره چون مثلا صورت سوالش راجع ب آنزیم‌های درون سلوله و داخل پاسخنامه اومده گفته چون آنزیم‌های برون سلولی رو حساب نکردیم پس غلطه
      در صورتی ک ب جمله‌بندی سوالش دقت نکرده ک حتی اگه اون‌ها رو هم در نظر بگیریم باز سوالش ایراد داره

9. Top | #27264
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام قطر یاخته های نوع دوم در حبابک از نوع اول یا همو سنگفرشی کمتر ولی ضخامت بیشتر درسته؟ زیستاز قطر و ضخامتو یکی گرفته بود اشتباهه دیگه؟

10. Top | #27265
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام قطر یاخته های نوع دوم در حبابک از نوع اول یا همو سنگفرشی کمتر ولی ضخامت بیشتر درسته؟ زیستاز قطر و ضخامتو یکی گرفته بود اشتباهه دیگه؟
      سلام
      ضخامتش ی مقدار بیشتر از نوع اوله داخل شکل هم مشخصه
      ولی خب قطر یا همون عرضش کمتره
      ظاهرش مثه قطره‌س و مژک داره
      در کل کوچولوتر از نوع اولن
      (احتمالا زیستاز قطر رو هم‌معنی ضخامت گرفته ن عرض)

11. Top | #27266
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام
      حرکت مواد در صفرا چرا دوطرفه در نظر گرفته میشه؟
      ویرایش توسط Darya is me : 10 بهمن 1402 در ساعت 19:58

12. Top | #27267
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      اگه عرضم میگفت اشتباه میشد؟ اخه نوع دو هم طولی هم عرضی کوچیکتره که

13. Top | #27268
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام
      حرکت مواد در صفرا چرا دوطرفه در نظر گرفته میشه؟
      چون صفرا در کبد ساخته میشه و توسط مجاری میاد پایین از طرفی سر راهش ی دریچه داره ک کتاب نگفته و وقتی هی تولید میشه و دریچه بسته‌س کم‌کم مجرا پر میشه و مواد ب طور معکوس میرن داخل کیسه صفرا و بعدا ک دریچه باز بشه میتونن دوباره ب سمت روده برن

14. Top | #27269
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اگه عرضم میگفت اشتباه میشد؟ اخه نوع دو هم طولی هم عرضی کوچیکتره که
      کلا طول و عرضش کمتره ضخامتش بیشتر (ب ضخامت شاید قطر هم بگن مقطع عرضی و طولی هم ممکنه بگن)
      داهل شکل کتاب مشخصه

15. Top | #27270
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام من یکم توی عددای کروموزومی اشتباه میکنم
      ما توی یاخته های پیکری هم کروموزوم جنسی یا همون 23 داریم؟ فرق پیکریا با جنسیا چیه؟ یاخته های جنسی هم هر 23 تا رو دارن ولی از هرکدوم یدونه؟
      اینکه میگن هرمجموعه کروموزومی رو از پدر و مادر میگیریم یعنی همه یاخته های پیکری دولادن ولی جنسیا نه..؟تکلیف جنسیا چی میشه؟

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن